Social Media Icons

torstai 13. elokuuta 2015

Koko perheen ilmaistapahtuma: Lasten Festarit

1 kommentti Share It:

 Sunnuntaina Helsingissä järjestetään peräti yhdeksättä kertaa koko perheen ilmaistapahtuma, Lasten Festarit. Itse en ollut moisista kinkereistä koskaan kuullutkaan! Harmillisesti meillä sunnuntain aikataulut näyttävät niin tiukalta, etten tiedä, pääsemmekö itse paikalle ollenkaan, mutta tapahtuma esiintyjineen vaikutti niin kivalta, että ajattelin vinkata siitä teille.

0-8-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen suunnattu tapahtuma järjestetään Oopperan takana Hesperian puistossa sunnuntaina 16.8.2015 klo 10-15. Tapahtuma ja sen aktiviteetit ovat ilmaisia, ja järjestäjänä toimivan Keskuspuiston nuorkauppakamari ry:nkin porukka on mukana talkoovoimin. Tapahtumassa on tarjolla runsaasti nähtävää ja koettavaa mm. pomppulinnasta temppurataan, kasvomaalaukseen, lasten omasta festarimusiikista vastaa metsän olentojen orkesteri Päistikka. ItseänMinua kiinnosti saippuakuplaryhmä Ruffle Army, sirkus, vauvasirkus, lasten sumopaini sekä lasten filosofiakahvila!

Minusta on ihanaa, kuinka lapsille ja lapsiperheille järjestetään vähän arjesta poikkeavampaa ohjelmaa ja mahdollisuuksia kokeilla ilmaiseksi erilaisia juttuja - niinkuin vaikka sitä filosofiakahvilaa, voimistelua, nukketeatteria tai muskaria. Meillä on lasten tapahtumista tosi positiivisia kokemuksia, ja mielellämme käymmekin kokeilemassa erilaisia aktiviteetteja, mutta tällä kertaa näyttää vain siltä, että illan aikataulut Jari Sillanpään juhlakeikan ja liikkumisen kanssa eivät vain osu yksiin. Menkää te kuitenkin!

Sunnuntaiksi on luvattu aika kivaa säätäkin, joten ei Lasten Festarit tunnu pöllömältä tavalta viettää päivää!

Kuvat Lasten Festareiden facebook-sivuilta (viime kesältä).

Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi)

1 kommentti:

  1. Nää on just näitä syitä miksi joskus harmittaa asua täällä .... no kaukana :D Ihanan oloinen tapahtuma!!

    VastaaPoista