Social Media Icons

torstai 27. elokuuta 2015

Crocsin BLOGIALE

Ei kommentteja , , Share It:Me olemme tänä syksynä ja talvena mukana yhden suosikkibrändini, amerikkalaisen Crocsin, Crocs Test Squad-testiryhmässä, siis täyttelemme innokkaana palautelomakkeita ja tietysti testailemme syksyn & talven kenkäuutuksia minkä ehdimme. Syksyn ja talven malleja alkaa nettikaupan lisäksi löytämään myös Crocs-myymälöistä eri puolelta Suomea, mutta vinkkaan teille ensimmäiseksi kerhojen, päiväkotien ja koulujen alkua sekä sadekautta silmällä pitäen varsin ajankohtaisesta spesiaalialesta. Crocs-myymälöissä (Helsinki, Vantaa ....) on käynnissä 3.9 saakka saapaskamppis, ja kaikki liikkeen saappaat ovat 30% alennuksessa. Sanomalla kassalla taikasanan "blogiale" saa kuitenkin 10% lisäalennuksen saappaista ja tietysti 10% alennuksen muista tuotteista (jotka eivät koske saapaskamppista). 

Minä olen vannonut Crocsin nimeen jo varmaan neljän vuoden ajan, siis pitkälti ennen aikaa blogiyhteistöitä, ja suurimpina syinä fanitukseni takana on kohtuullinen hinta, nuorekkaat ja mukavat mallit sekä superhyvä kokovalikoima - kaikista naisten malleista löytyy kenkiä kokoon 42-43 saakka ja miehillekin kenkiä löytyy koko mallistosta jopa kokoon 49-50 saakka.

Minun kokoni on Crocsin naisten valikoimassa se suurin, 42-43, mutta kaikki Crocsin naistenkengät eivät istu silti minulle (lähinnä korolliset versiot). Mitoitus vaihtelee jonkin verran kenkien jäähtymisajasta riippuen, ja vaikka Crocsin verkkokaupan selkeä lesti-info onkin oivallinen apu pulmatilanteissa, sovitan itse mieluusti kenkiä liikkeessä. Etenkin lastenkenkien suhteen asiantunteva myyjä on ollut korvaamaton apu kokoasiaa pohtiessa - monissa Crocsin lastenkengissä kun se vaikeus, että niiden sisäpohja ei irtoa, mikä helpottaisi varmasti oikean koon löytämistä. 

Summa summarum: Crocs Storeissa (siis ei verkkokaupassa, vaan seuraavissa liikkeissä: Vantaa, Flamingo; Helsinki, Keskuskatu; Turku, Kultatalo; Kuopio, Matkus ja Lempäälä, Ideapark.) on meneillään sadesaapaskampanja, jonka myötä kaikki liikkeen saappaat ovat 30% alennuksessa. Sanomalla kassalla "blogiale" saat vielä 10% alennuksen - sekä jo valmiiksi alennetuista sadesaappaista että normaalihintaisista tuotteista kuin poistoistakin. Koskikeskuksen Crocs Storessa meneillään on loppuunmyynti, ja saappaat ovat ko. liikkeestä jo loppuneet, joten alennus ei siltä osin koske Koskikeskuksen toimipistettä, mutta ei silti liene huono ajatus käydä tsekkaamassa ulosheittohinnoin myytäviä viimeisiä kenkäpareja (alennukset -30-70%!). 

Meidän Armaksella on Handle It Rainboot-sadesaappaat kesän raikkaassa Pool Blue-uutuusvärissä, Helmi luotti - yllätys, yllätys - pinkkiin. 

Stay tuned - luvassa on spesiaalietuja ja syksyn & talven makeita uutuuksia!

Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi) tai Blogilistalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti