Social Media Icons

torstai 20. elokuuta 2015

Back to basics

3 kommenttia Share It:

Vuosi vuodelta huomaan, kuinka luotan aiempaa enemmän vanhoihin, hyviin suosikkeihin. En muista, koska olisin viimeksi värjännyt tyveä tai hiuksia yleensäkään, vaatekaappi-inventaarioissa kreisit showstopperit saavat kenkää ja suoristusrautakin pölyttyy, hiukset ovat sellaiset kuin ovat. 

Ja silti olen tosi huono hankkimaan niitä vaatekaapin kulmakiviä, perusvaatteita. Luonnolleni ei jotenkin sovi maksaa täyttä hintaa valkoisesta trikoopaidasta tai yksivärisestä paitapuserosta, round about kaikilta löytyvistä valkoisista Converseista tai mustasta nahkalaukusta. Käyttökertoja ja luottovaatteita miettiessäni olen kuitenkin oppinut panostamaan juuri niihin: aikaa kestäviin perusvaatteisiin. 

Sain House of Brandonilta mahdollisuuden valita muutaman kivan uutuuden vaatekaappiini, ja kuten arvata saattaa, oli hankintalistallani epäonnisen väärinymmärryksen eli mieheni hyväntekeväisyyteen epähuomiossa paiskaaman housupinoni myötä housut. Akuutisti. Kaiken kanssa sopivat housut. House of Brandonilla olikin monia varteenotettavia vaihtoehtoja, mutta päädyin lyhyen arvuuttelun jälkeen valitsemaan jalassa supermukavat ja ilmavat Jacqueline de Yongin rennosti istuvat, unelmankevyet Etta Pant Tiny Trian-housut (joista minulla ei ole hajonneen kameran muistikortin  vuoksi nyt kuvaa, mutta joista tykkäsin niin, että ostin toiset eri kuosissa! Alle 17 euron hintakin on enemmän kuin kohdillaan.) sekä Dr. Denimin mustat Plenty-farkut. Olin kuullut Dr. Denimeistä yhtä ja toista, mutta halusin kokeilla itse.


Pakettia avatessani meinasin ensin lentää selälleni. Tilaamani M-koon housut näyttivät siltä, että ne voisivat oikeasti mahtua neljävuotiaalle tyttärelleni! Päällä purukumin tavoin venyvät farkut sain kyllä jalkaan, mutta vaihdoin ne silti kokoa isompiin. Plentyjen second skin fit ei voisi olla osuvampi kuvaus - farkut ovat päällä kuin legginssit, mutta ihan farkun näköiset. En ole vielä pessyt Plentyjä, mutta ainakin ennen pesua niistä on lähtenyt aika rankasti  tummaa väriä. 
Sanotaan, että Dr. Denimejä joko rakastaa tai sitten ei tykkää ollenkaan, mutta minä suhtaudun toistaiseksi näihin aika neutraalisti; farkut ovat mukavat päällä, istuvat hyvin takapuolestakin (mikä siis on normaalisti se ongelmakohtani) ja häivyttävät kesän ja vauvan jäljiltä pullottavaa vatsaa, mutta ainakin näin ennen pesua irtoava väri on miinuksen paikka. Todella slimmiin malliin olen kehittänyt jonkinlaisen viha-rakkaussuhteen. Tykkään ja en tykkää siitä. 

Tiedän, että farkkujen tai yleensäkin housujen tilaaminen sovittamatta netistä tuntuu vaikealta ja onkin sitä, mikäli ei tiedä omaa kokoaan tai jos brändi ei ole tuttu, mutta House of Brandonissa asioin silti jatkossa mieluummin kuin ruuhkaisessa ostoskeskuksessa - en nimittäin ole ikinä, siis ikinä kohdannut yhtä nopeaa toimitusta sekä vaihtoa! Pakettini oli vuorokautta tilauksesta postissa, ja kun laitoin pakettini asiakaspalautuksena postiin keskiviikkoiltana, tuli saapumisilmoitus uusista housuista jo perjantai-aamuna! 

Sisältää mainoslinkkejä. Housut saatu. 

Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi)

3 kommenttia:

  1. Plentyt on aivan ihanat, mutta hajoaa ainakin mulla melko helposti. Olen ostanut monet mutta kaikkia on habonnut, joten luovutin. Mulle kelpaa erittäin harvat farkut koska oon niin mukavuudenhaluinen :) pitää olla superjoustavat ja korkeevyötärö että saa vatsamakkarat piiloon ;) cubukselta ja bikbokista oon löytänyt kivoja. Myös leviksellä ois aivan ihanat mutta turhan kalliit. Mulla ei muuten kaikista väreistä plentyt sovi. Joissakin väreissä ne lahkeet on mulle liian tiukat pohkeista.

    VastaaPoista
  2. Plentyt oli ennen mun lemppari mut oon kyllästynyt siihen miten nopeesti ne mustat Plentyt onkin harmaat! Ja polvet kuluu super nopeesti! Cubuksesta ainakin puolet halvemmat ja yhtä mukavat mustat farkut on säilyttänyt värinsä paremmin! :)

    VastaaPoista
  3. Plentyt on kans miun lempparit. Tai oli.. Tummansinisistä lähtee yhä väriä, useamman pesun jälkeen! Mustista taas ei koskaan irronnut väriä. Ne tosin oli Kissyt, vaikuttaakohan se asiaan. Ja tuntuu kyllä hajoavan todella nopeaan, toisaalta ne on miulla jalassa melkein joka päivä.. Eli oikeastaan hakusessa olisikin yhtä hyvin istuvat, ja yhtä hyvältä jalassa tuntuvat farkkulegginssit! Ahistaa vaan ajatus housu-shoppailusta.....

    VastaaPoista