Social Media Icons

sunnuntai 30. elokuuta 2015

10 kuukautta

1 kommentti , , Share It:

Ribbipaita Polarn O. Pyret, legginssit KappAhl / kummatkin kirpparilta. Milestones Babycards-korttipakkaus (ja siis kuvassa näkyvä kortti) saatu. 

Kymmenen kuukautta. Neljä hammasta, kahdesta kuuteen herätystä yössä. Kahdet päiväunet. Viisi sormin syötyä ateriaa päivässä. Yksi lusikkalakko. Kaksi fanitettavaa, ihanaa isompaa sisarusta. Kaksi sanaa: äittä, auto.

Kymmentä vähänsinnepäin-kuvaa varten käytettävissä oli kolme minuuttia ja kaksi viihdyttäjää, sillä vauhtia tällä jäbällä piisaa!


 Hän on hyväntuulinen ja kohtalaisen lungi vauva, joka kiipeilee ihmisten syliin ja lattialla leikkivien lasten yli, rakastaa ulkona keinumista (mitä nyt vain nousee keinussa seisomaan), käpyjä, pihalla juoksevia oravia ja hiekkaa. Traagisinta ja loukkaavinta tällä hetkellä on pukeminen, erityisesti hatut, turvakaukalossa matkustaminen, yritykset syöttää edes jotain lusikalla ja se, että äiti yrittää toisinaan käyttää aikaansa johonkin muuhun kuin ohjelmatoimistona toimimiseen, esimerkiksi vessassa käymiseen, pyykkien viikkaamiseen, ruoanlaittoon tai syömiseen. Rangaistukseksi hän mäiskii pienillä, hikisillä nyrkeillä, repii kasvoista sekä hiuksista ja uikuttaa alahuuli väpättäen tai vaihtoehtoisesti karjuu lyhyitä komentoja uhmakkaasti.Hän on tyyppinä (tietysti) ihan omanlaisensa, ja kuitenkin melko sulava hybridi kahdesta isommasta sisaruksestaan niin ulkonäön kuin luonteesakin puolesta: temperamenttinen ja helposti tulistuva kuten siskonsa, ja kuitenkin herkkä ja varovainen kuten veljensä. 


Allu rakastaa musiikkia, on aina rakastanut - toisin kuin sisaruksensa. Vauvasta saakka hän on nukkumaanmenoaikaan vaipunut suoranaiseen transsiin kun Brahmsin tuutulaulu on alkanut soimaan, ja itkuisia automatkojakin helpottaa vain musiikki. Kovin leluhitti onkin tällä hetkellä äitini Allulle ostamat Brion Musical Shakers-marakassit. Ne sopivat täydellisesti käteen ja ovat ilmeisen kiehtovat. Näille meiltä siis iso peukku!

Kaksi kuukautta ensimmäisiin syntymäpäiviin. Vau. 

Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi)

1 kommentti:

  1. Omg! Aika tuntuu kiitävän näiden bebejen kanssa :) Onneksi itse ei vanheta... Hurmaava pikkumies <3
    Iina

    VastaaPoista