Social Media Icons

perjantai 10. heinäkuuta 2015

Tavallinen kesäpäivä

5 kommenttia Share It:


Puolitoista kuukautta kesälomaa takana, kuukausi edessä. Olemme tehneet pari mökkireissua, yhden Pohjois-Karjalan reissun ja vain puhuneet uimarannalle menemisestä (hups). Aika monta päivää on vietetty mummoloissa ja kaverien kanssa ulkona grillaillen tai sadetta sisällä pitäen, mutta suurin osa päivistä on kulunut ihan tavallisia asioita tehdessä. 

Esikoinen on opetellut ajamaan polkupyörällä, pienin kävelemään tukea vasten, lapsista keskimmäinen taasen on opetellut pitkillä automatkoilla lukuisia lastenlauluja. Kovimpia juttuja tällä hetkellä ovat Salama McQueen, Frozen, pikkuautot, muovailuvahat, askartelusakset, grillaaminen, polku-ja potkupyöräily sekä suihkutettava aurinkosuojavoide (!). 

Mitä lämpimämmäksi ja kesäisemmäksi käyvät ilmat, sitä vähemmän huomaan viihtyväni työhuoneessa. Kolmeen päivään en tainnut avata tietokonetta ollenkaan. Sen sijaan olen iltaisin maannut lastenhuoneen lattialla leikkimässä Barbeilla, lukemassa kirjoja ja aika monta hiljaista iltaa ihan vain yksikseni katsonut tuotantokausi toisensa perään suosikkisarjoja Netflixistä ja HBO:sta. 

Olen ollut paitsi paikalla, myös oikeasti läsnä. Se on parasta, mitä olen viime aikoina tehnyt - vaikka sitä onkin vaikeaa tallettaa perhealbumiin. 

Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi) tai Blogilistalla

5 kommenttia:

 1. Onko teijän 4vuotias nyt oppinut ajamaan ilman apupyöriä? :)

  VastaaPoista
 2. No vielä apupyörät on mukana henkisenä turvana, mutta pyörän takana olevasta "aikuisen tangosta" (mikä sen nimi on?!) on nyt luovuttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä taas siitä työntötangosta luovuttiin vasta apupyörien poisottamisen jälkeen. Oli niin kätevää opettaa appareitta ajoa kun siitä tuuppasi hyvät vauhdit ja lapsen itekseen pyöräilemä matka vaan piteni ja oma selkä säästyi kyyristelemättä.. Lisäksi tangosta sai kiinni kun näytti että lapsi alkaa kaatumaan. Mukavia pyöräilyhetkiä!

   Poista