Social Media Icons

maanantai 13. heinäkuuta 2015

Oikeassa paikassa oikeaan aikaan - muutama kirppislöytö

3 kommenttia Share It:Käväisin viikko sitten esikoisen kanssa kaksin eräällä hyväntekeväisyyskirppiksellä. Olen jotenkin viime kuukausina kadottanut innostukseni kirppistelyyn ja kirppiksiin, ja tänä kesänä kirppispäiviä on tullut tehtyä yhden käden sormilla laskettavat kerrat. Lieköhän syynä se, että aiemmin ostin lähes kaikki lastenvaatteet käytettyinä, mutta nykyään isoimmille lapsille on jo kohtalaisen vaikeaa löytää vaatteita, joita ei olisi rymytty reikäisiksi tai pesty nukkaisiksi - tai sitten niissä on lähestulkoon uuden vaatteen hinta. Viime kuukausina olen ostanut siis vähän vaatteita, lähinnä uusina ja aleista, tai kotikutsut järjestämällä emännänalen turvin.

No, yhtä kaikki, lähdin lapsen kanssa käymään hyväntekeväisyyskirppiksellä agendanani löytää farkkushortsituunaukseen sopivat vaaleat farkut lupailtuja megahelteitä silmällä pitäen. Niitä farkkuja en löytänyt, mutta muutaman superkivan jutun kuitenkin!

Roosan väriset metalliset seinävalaisimet löysin lastenhuoneeseen kolmen euron yhteishintaan, 50 senttiä kustantaneen kartonkisen paperinukkearkin lastenhuoneen seinälle kehystettäväksi bongasi lapsi ja samalta reissulta löytyi superhieno, nostalgiaa henkivä mutta uudenveroinen R-Collectionin anorakkitakki kahdella eurolla. Anorakista olen varmaan eniten innoissani, se on todella hieno ja miellytti myös uutta omistajaansa, Ötömiestä fanittavaa Armasta!

Kirppiksillä kiertämisessä pidän eniten tietynlaisesta kiireettömyydestä. Ne ovat mahtavia ostospaikkoja, jos etsimäänsä tavaraa ei tarvitse nyt just heti. Minulla on ostoslistallani varmaan iankaikkisesti Rukan keltainen sadetakki itselleni, harmaa maksihame, seinäryijy ja tällä hetkellä myös juniorisänky. Lasten juhlavaatteita ostan aina, jos hinta, ulkonäkö ja koko kohtaavat - tuntuu, että aina on jossain pirskeet, muttei harvoin liiaksi asti juhlavampia vaatteita!

Onko teillä juttuja, joita epäaktiivisesti etsitte aina, tai jotka aina nappaatte mukaanne, jos sattuvat kohdalle? Mitä?

Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi) tai Blogilistalla

3 kommenttia:

 1. Mulla on ollut heinäkuun ajan paikka paikallisella kirppiksellä. Myynti on ollut kovin hiljaista, joten voin kuvitella, että hyvää tavaraa seisoo muuallakin odottamassa ostajaansa. Ehkä heinäkuu ei vaan ole se paras kirpputorikuukausi. Elokuussa valmistaudutaan taas alkavaan päiväkoti/kerho/koulukauteen.
  Mutta jos jotain hyvää, niin nyt on ostajan markkinat. Ja toisaalta ollaan mukavasti taitekohdassa. Nyt voi jo ostaa syksyksi pitkää, mutta hyvällä hinnalla myös kesähepeneitäkin.
  Itse tein tänään uskomattoman hyviä lastenvaatelöytöjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta kyllä! Elokuu kun tulee niin kaikki heräävät elämän muillakin osa-alueilla henkiin. Minä en edes ole jaksanut miettiä välikausivaatteita, vaikka kohtahan se kerhokausi niineen alkaa.

   Poista
  2. Käynnissä olevat alennusmyynnit "sotkevat" varmasti myös kirpputorikauppaa juuri nyt. Kun pikku hiljaa syksyn uutuudet korkeina hintoineen saapuvat kauppoihin, alkaa kirpputorit taas eri tavalla kiinnostaa.
   Mutta tosiaan, vielä pääsee hyllyjen välissä valikoimaan "kirsikoita kakkujen päältä", eikä elokuulle tyypillisiä kassajonojakaan joudu jonottamaan :)

   Poista