Social Media Icons

torstai 30. heinäkuuta 2015

Last chance: Reiman aletuotteiden lisäale + ilmainen toimitus

1 kommentti Share It:

Muistatteko vielä viime viikkoisen katsauksen meidän välikausi-ja talvivaatteisiin sekä alepoimintani? Sain loppuviikoksi teille  jaettavaksi erikoisalennuskoodin, jolla saatte -10% kaikista Reimashopin aletuotteista sekä ilmaisen toimituksen! Reimashopissahan on meneillään huikea alennusmyynti, ja talvivaatteita ja välikautta myydään -60% alennuksella. Minähän ostin kolme haalaria yhden hinnalla, joten liputan ehdottomasti loppukesän alennusmyyntien puolesta, haha! 

Alla vielä omat suosikkini aletuotteista:

Reimatecin Asterope-henkselitoppahousut kauniissa siniharmaan sävyssä ja 12 000 vesipilarilla alle 35 euron. Keltainen Grus-talvitakki 35 euroa. Yksinkertainen ja tyylikäs tummansininen Gianfar-takki alle 35 euro, värikäs Gianfar (keskellä) 35 euroa. Cheleb-talvihaalari alle neljälläkympillä. 


Maailman parhaiksi neljän vuoden aikana olemme kokeneet Reiman ja Reimatecin vetoketjulliset rukkaset (yllä kuvassa) sekä välikausina että talvisin. Mitoitus on omasta mielestäni ehkä vähän reilu, sillä meillä 2,5-vuotiaallamme edelleen mahtuu koko 1-2 vuotta, vaikkei hän ihan pieni poika olekaan. Vettä hylkiviä Tassu-rukkasia löytyy nyt alesta alle 12 euron hintaan kuiville pakkaskeleille (eivät ole täysin vedenpitävät).Reima untuvatakki 54,98e kaupunkikäyttöön ja kuiviin pakkaspäiviin. Itselläni on jo pari talvea ollut untuvatakki käytössä, ja sen lämpöisyyden ja hengittävyyden takia parempaa takkia paukkupakkasille saa hakea.
12 000 vesipylvään vedenpitävän pinkin Gotland-haalarin olisin ostanut, jos Helmin kokoa vain olisi ollut. 55 euroa vedenpitävästä haalarista on kuitenkin tosi hyvä hinta ja värivalikoimakin on suuri.
Syenite Kiddo-haalarissa on hyvät vahvikkeet pepussa ja polvissa, 5000 vesipylväs ja reilusti isompiakin kokoja ja värejä, mutta hintaa vajaat viisikymppiä.

Saatte 10% lisäalennuksen sekä ilmaisen toimituksen koodilla FINALSALE15. Käykäähän kurkkaamassa nyt erityisen hyvän hintaiset ulkovaatteet ja asusteet Reimashopissa, sillä koodi on voimassa vain sunnuntaihin 2.8 saakka!

Sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi)

1 kommentti:

  1. Kiitos lisä-alekoodista! :) Nyt on tytölle uus välikausipuku tulossa, harmi että talvipuvuista oli koot jo ehtiny mennä!

    VastaaPoista