Social Media Icons

tiistai 28. heinäkuuta 2015

Coolimpi kuin Kånken

3 kommenttia Share It:

Minä monien muiden tavoin omistan klassikkorepun, Fjällrävenin Kånkenin, ja vaikka aina ja yhä vain mietin syytä, jolla oikeuttaisin kyseisen repun tummemmassa ja neutraalimmassa värissä itselleni, täytyy sanoa, että se on maailman epämukavin ja huonoin reppu se. Siis ihan hirveä kantaa - ainakin samassa hintaluokassa painiviin kavereihinsa nähden.

Viikolla Varustelekassa (miehen) vaateostoksilla silmiini osui varaston noutotiskille hylätty tsekkosslovakialainen CSSR Retroreppu. Se oli kutakuinkin rakkautta ensisilmäyksellä. Hypistelin reppua aikani, ja tulimme mieheni kanssa todenneeksi, että se on saatava, pienistä ruostetahroista huolimatta, yhteiskäyttöön jossei muuta.Henkalle reppu oli turhan nafti, mutta minulla se kokonsa puolesta toimii hyvin. Se on mukava kantaa, ihan sairaan makea (eikö?) ja sinne mahtuu kaikki tarvittava vaihtovaipoista juomapulloihin ja eväsrasioihin. Ei ehkä naisellisin, mutta passeli syksyn kaupunkiretkille!
Reppukateuden iskiessä jouduimme palaamaan ostoksille seuraavana päivänä ja ostamaan täydellisesti Macbookin sisäänsä siemaisevan Tetsarirepun vielä kohtuullisempaan kuuden euron hintaan, joskin erinomaisessa kunnossa. Varustelekan mukaan kyseinen tetsarireppu toimii myös pyörän sivulaukkuna, ja sitä varten siitä löytyykin ihan asialliset kiinnikkeet. Kuuden euron hintakaan ei ole paha!

Varusteleka on yksi niistä harvoista kaupoista, joihin olen eksynyt mieheni innoittamana ja viihtynytkin. En omista mitään camo-kuosista enkä himoitse armeijan villapaitoja, koska olen nähnyt niitä koko pienen ikäni, mutta retrorepun kaltaisia yllätyslöytöjä olen siellä käydessäni aina tehnyt. Siis tietysti pieneen hintaan ja mahtavaan laatuun. Varusteleka on siis armeijain ylijäämätuotteita myyvä liike Helsingin Konalassa, ja löytyypä heiltä nettikauppakin. Verkkokaupan tuoteselosteiden lukeminen on viihteellistä (tai ainakin ne hivelevät minun jäyheää huumorintajuani) ja palvelu liikkeessä on aina ollut ensiluokkaista. Ja kun myynnissä on pieneen hintaan tuotteita, jotka on tehty kestämään satoja pesuja, kannattaa niitä omaan tyyliin istuvia helmiä vähän metsästääkin.

Olettehan bonganneet jo Lekalooksin, Varustelekan oman lookbookin?

Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi) tai Blogilistalla

Sisältää mainoslinkkejä.

3 kommenttia:

 1. Voi ei, kohta tästä repusta sit tulee uus hipsterireppu. Jonkin aikaa ollut aikeissa tilata, mutta saa nähä jos siitä nyt tuleekin in. 😏

  VastaaPoista
 2. Hieno on reppukin, MUTTA mikä on tuo tapetti?!? UPEA!!!
  Tiinu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah! Mekin tykätään siitä kyllä tosi paljon, vaikka se oli kaikkea muuta, kuin mitä alunperin ajateltiin eteiseen laittavamme. Tapetti on Eco Wall Happy-malliston tapetti. :)

   Poista