Social Media Icons

tiistai 30. kesäkuuta 2015

Moi moi, kesäkuu & Maxplay-arvonnan voittajat

2 kommenttia Share It:
Moi moi, kesäkesäkuu, heippa heinäkuu!

Kesäkuu oli meidän ensimmäinen kokonainen lomakuukausi, joka meni akkuja lataillessa, puistoillessa, neljävuotissyntymäpäiviä viettäessä ja leikkitreffaillessa. Katsottiin yksi kausi Game of Thronesia yöunien kustannuksella, käytiin Sea Lifessa,  Olympia Stadionin tornissa, kuohuviinillä viinitornissa Ilomantsissa, pari kertaa mökillä ja Joensuussakin. Mutta aika monta päivää oltiin vaan. Grillattiin pihalla jäätävän remonttimelun vuoksi, ostettiin piknik-viltti ja juustohampurilaisia Mäkisen eväistä (saa muuten gluteenittomalla sämpylällä ilman erillistä maksua, siis eurolla).

Kesäkuun viimeistä päivää vietetään meillä ainakin huonekaluja roudaillen, rautakaupassa käyden ja vanhan ystävän kanssa illalla grillaillen. Ei kesää ilman remonttia, ei viikkoa ilman ulkona syötyä päivällistä, hahah!

Tästä on hyvä jatkaa.

PS. Maxplayn arvonta on päättynyt ja voittajat arvottu. KG Designin tabletit voittivat seuraavat kommentoijat: 

Oi valkoiset pilvitabletit meille! 
Ostin esikoiselle tuon Stokken Table Topin kun ilman sitä ei kuulemma voinut (sormi)ruokailla, mutten kyllä vielä puolentoistakaan vuoden jälkeen näe, mikä siitä tekee välttämättömän. Tuo pilvitabletti sen sijaan tuntuisi meillekin parhaalta.
jutta.yilmaz@gmail.com 


&

Mustana molemmat! Viimeksi missasin yhdellä päivällä blogisi Playtray-alwkoodin vpimassaolon, sniif. :)
ja Playtray-tarjottimen TrippTrappiinsa voitti seuraava kommentoija: 

Anonyymi
Kumpikin kelpaisi. Meiltä löytyy myös lapsi trio aikalailla samalla kokoonpanolla kuin teillä; 4v, 2,5v ja 5kk joten kummatkin tulisivat tarpeeseen. 
-Jonna

Onnea! Mikäli et jättänyt sähköpostiosoitettasi kommenttiin, otatko minuun yhteyttä lapsellista@gmail.com, ja jätät osoitetietosi, niin saadaan paketti perille. 

Maxplay tarjoaa 15.7 saakka 15% alennuksen koko verkkokaupan valikoimasta koodilla SORMIALE, lohdutuspalkintona teille muille niin ikään. Verkkokauppaan pääset tästä.

Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi) tai Blogilistalla

2 kommenttia:

 1. Voi kiitos paljon onnettarelle!
  Heh, huomasin vasta nyt kommenttini kirjoitusvirhearsenaalin... Noloa! Sen siitä saa, kun näpertelee kännykän kanssa vauva toisessa kainalossa. :D
  Laitoin sähköpostia, olen kovin kiitollinen!
  T. Sanna R.

  VastaaPoista
 2. Oo, huippua! Kerrankin voitto osui ja upposi. Laitoin sähköpostia. -Jonna

  VastaaPoista