Social Media Icons

keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Meidän sormiruokailu & Playtray + KG Design-arvonta

205 kommenttia , , , , , Share It:


Ruoka ja ruokailu. Niiden ympärillä elämämme on viime vuodet enemmän tai vähemmän pyörinyt. Raskausajan ravintosuosituksista imetystukipuhelinviidakkoon ja korvikekoodiin, tiukasti aikataulutettuun viiden maisteluaterian päiviin, makaroniralliin ja allergiatesteihin. Päivä alkaa ruokailulla ja päättyy siihen, ja vielä toistaiseksi evästaukoja tarvitaan yöaikaankin.

Yksi parhaimmista ja omalla tavallaan helpoimmista valinnoista lasten ruokaan ja ruokailuun liittyen on ollut, että he ovat aina syöneet (edes jonkin verran) kiinteitä ruokia itse, siis sormiruokailleet.  Tiheän imun kausien ja itkuisten vatsavaivakuukausien jälkeen saatan vain laskea lapsen syöttötuoliin ja katsoa, kuinka hän silmät loistaen fiilistelee kurkunpalalla kun itse voin samaan aikaan syödä oman ateriani lämpimänä.

Ensimmäisen lapseni kanssa olin hätää kärsimässä annoskokoja ja keskikäyrän alapuolella laahaavaa painokäyrää katsellessa, kävin ekstraneuvoloissa ja mietin, voiko joku todella elää yhdellä lihapullalla ja palalla nektariinia puoli päivää. Ja kyllä voi. Edelleen hyvin pieniruokainen nelivuotias on verrattain pitkä (pituusmittaa emme tosin ole saaneet sitten kaksivuotissneuvolan - hän kun ei ole erityisen yhteistyöhaluinen tällaisissa asioissa), reipas ja kasvaa hyvin. Toisen ja kolmannen lapsen kanssa emme tehneet ruokailusta tai annoskoosta numeroa, vaan luotimme siihen, että elämä kantaa. Halusimme tehdä ruokailutilanteista mahdollisimman mukavia ja stressittömiä, ja koska lapsemme ovat olleet aina kiinnostuneita keittiöstä, syömisestä ja ruoasta, tuntui sormiruokailu ja siihen kannustaminen hyvin luontevalta.

Meillä osa leppoisaa sormiruokailua on oikeastaan ollut se, että tarjolle on laitettu, mitä kotoa on sattunutkaan löytymään (maisteluvaiheessa tietysti hillityssä tahdissa). Porkkanatikkuja, kurkkutikkuja, avokadoa, banaania, nektariinia, persikkaa, marjoja, bataattia, perunaa, jauhelihaa ja niin edelleen.
Kun ruokailemassa on pinsettiotetta treenaava tyyppi, ei sotkulta tietenkään voi välttyä. Meillä sen minimoimiseksi on päädytty helppoihin suojakeinoihin; ruokailualustaan tai tarjottimeen sekä ennennäkemättömän tyylikkääseen muoviessuun.
Saimme  TrippTrapp-syöttötuolin päälle asetettavan Playtray-tarjottimen noin kolme vuotta sitten, ja kaikkien kolmen lapsen kanssa sitä käyttäneenä vannon sen nimeen sormiruokailusotkuilta pelastavana lastentarvikkeena. Playtrayssa on korkea reuna, joten kaatuvat maitomukit eivät valu lattialle, ja jonka vuoksi meillä  ei nyt maisteluvaiheessa ole ollut lainkaan lautasta käytössä. Kumoan maisteltavan satsin tarjottimelle, ja ruokailun jälkeen nostan tarjottimen tiskialtaaseen ja pesen sen pikaisesti. Playtray ei vaadi minkäänlaista asentamista eikä siinä ole liikkuvia osia. Meidän vauvamme syöttötuoli on ostettu käytettynä, ja on varmaan kymmenen vuotta vanha, mutta Playtray sopii senkin päällä käytettäväksi. Playtray vaatii tietysti käytössä jonkin verran tilaa ympärilleen, mutta esimerkiksi meille, joilla on pieni keittiönpöytä, käy tällainen ratkaisu vallan mainosti - sen lisäksi, että kyseisestä ruokailualustasta voi surutta hangata tahmeaa kaurapuuroa tiskiharjalla, toisin kuin massiivipuisesta ruokapöydästä.


Yhtä lailla hitiksi ovat nousseet ruokailualustat isommilla (itse syövillä) taaperoilla. Korkeiden reunojen sijaan olen arvostanut näppärää kokoa (esimerkiksi testissä ollut korkeareunainen Stokken Table Top vei kohtuuttoman paljon tilaa pieneltä pöydältä), helppohoitoisuutta ja nahkeaa pintaa, jolla pysyvät hyvin paikoillaan astiat ja kupit. Meillä on ollut päivittäisessä käytössä jo parin vuoden verran Maxplaylta myös saatu KG Designin silikoninen pilvitabletti, jonka olen päivän päätteeksi viskannut aina astianpesukoneeseen. Ja kyllä, kahden vuoden ajan. Viidentoista euron hintainen silikonitabletti lukeutuu ehdottomiin suosikkeihini sekin, ja oman keittiömme lisäksi samanlaiset tabletit ovat pitkään jo löytyneet mummoloista ja mökiltä, sillä silikonitabletti pysyy hyvin pöytäliinankin päällä (suojana).

Lattian tippuvista elintarvikkeista siistimpänä pitäisi varmaan enää koira - trust me, kaikki kivet on käännetty.

Sain luvan arpoa teille sormiruokailua ja lasten ruokailua ylipäänsä helpottavia tuotteita yhteistyössä Maxplay-verkkokaupan kanssa, ja tällä kertaa paketteja on jaossa kolme. Yksi onnekas voittaa Stokken TrippTrapp-tuoliin sopivan Playtray-tarjottimen (ovh 59e) ja kaksi onnettaren suosimaa taasen KG Designin silikonitabletit - tietysti vapaavalintaisessa värissä! Kerro kommenttiboksissa 29.6. mennessä, tavoitteletko pelkästään jompaa kumpaa tuotetta (Playtray-tarjotin kun sopii vain TrippTrappiin, tabletti tietysti tuoliin katsomatta minkä vain pöydän päälle) vai molempia sekä toivomasi väri Playtraysta ja/tai KG Designin tabletista Maxplayn valikoimassa

Arpaonnea!

Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi) tai Blogilistalla

205 kommenttia:

 1. Valkoista play trayta ja mustaa pilvitablettia yrittämässä!

  VastaaPoista
 2. Ihana arvonta! Haluan tietysti voittaa playtrayn, mutta tablettikin olisi kiva (kolme meillä niitä jo onkin :) . Playtray saisi olla valkoinen ja tabletti harmaa. Hyvää juhannusta teille 😊

  VastaaPoista
 3. Kg designin pilvitabletti olisi ihana, värinä harmaa tai aqua :)

  Niina, niina490@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Silikonitabletti olis enemmän kuin tarpeen meidän kaksivuotiaalle, tai no siis totta puhuen enemmän sitä itse kaipailen auttamaan syömisen jälkeisen räjähdysmäisen sotkun taltuttamisessa :D
  Erityistä väritoivetta ei ole, kunhan toimii :D

  -Saana

  VastaaPoista
 5. Playtray transparent tai harmaa tabletti ☺️

  VastaaPoista
 6. Valkoinen pilvitabletti houkuttaisi :)

  VastaaPoista
 7. Ehdottomasti musta playtray toiveissa! :)

  VastaaPoista
 8. Molemmille tarvetta!

  Sari S

  VastaaPoista
 9. Playtray olis meille niin passeli. Poika on kovin inmokas maistelemaan uusia ruokatuttavuuksia ja tällä hetkellä eletään ihanaa minä itse-vaihetta. Spseruoatkin on pakko saada syödä itse, kiva.. ja värivaihtoehtona olis kiva se "läpinäkyvä". :)

  VastaaPoista
 10. Molemmat tulisivat meillä tarpeeseen kun on sotkijoita monenikäisiä! Värinä musta kumpaankin :)

  VastaaPoista
 11. Voi että, kyllä KG designin tabletti olisi enemmän - kuin tarpeen meidän perheessämme!
  -Tiia

  VastaaPoista
 12. Valkoista tablettia tavoitellaan!:)

  VastaaPoista
 13. Valkoinen playtray ja uggly keltainen tabletti :)

  VastaaPoista
 14. Kiva arvonta! Meillä 14-kuinen lusikan käyttöä harjoitteleva sormiruokailija, joten molemmat tulisi käyttöön varmasti. Värillä ei niin väliä, mutta musta on aina tyylikäs :)

  VastaaPoista
 15. kumpi vaan mustana tulis tarpeeseen meillä, perheessä kun on sekä vauva- että taaperoikäinen sotkija

  VastaaPoista
 16. Molemmat olis hyvinkin tarpeellisia. Kaikki käy, mut mieluiten mustana. :)

  VastaaPoista
 17. Kolmannen lapsen kanssa musta playtray antaisi äidille mahdollisuuden juoda joskus aamukahvi edes haaleana ��
  -tipsu

  VastaaPoista
 18. Molemmat olis hyvinkin tarpeellisia. Kaikki käy, mut mieluiten mustana. :)

  VastaaPoista
 19. Molemmat olis hyvinkin tarpeellisia. Kaikki käy, mut mieluiten mustana. :)

  VastaaPoista
 20. Musta pilvitabletti olisi toiveissa täällä :)

  VastaaPoista
 21. Play tray läpinäkyvänä olisi arjen pelastaja<3

  VastaaPoista
 22. Juuri eilen mietin että pitää alkaa näitä hankkimaan kun on meille ajankohtainen juttu ihan näillä näppäimillä :)

  Onneani kokeilen transparent playtrayn ja harmaan pilvi tabletin suhteen! :)

  VastaaPoista
 23. Valkoinen pilvi on kaunis ja kätevä! Ostin toiselle lapselle sellasen kokeeksi ja nyt toisen samanlaisen ottaisin myös pienemmälle ilomielin!
  Saana, sala-manteri@hotmail.com

  VastaaPoista
 24. Ei vitsi, meille ehdottomasti tuollainen tabletti mustana!

  VastaaPoista
 25. Tabletti mustana tai tarjotin läpinäkyvänä olisivat kumpivain ihan mainioita!! :)
  -Laukku

  VastaaPoista
 26. Playtrayn väritoive läpinäkyvä ja tabletti vaaleanpunainen

  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 27. Playtray valkoisena ja pilvitabletti mustana, niille olisi tässä perhessä akuutti tarve! :)

  -PKS

  VastaaPoista
 28. Musta playtray! Ku jossen mää het oo pesemässä niitä mustikkatahroja...

  VastaaPoista
 29. Molemmissa arvonnoissa mukana! Pilvi-tabletti mustana tai harmaana. Play tray läpinäkyvänä. norppastiina at gmail.com

  VastaaPoista
 30. Musta playtray! Ku jossen mää het oo pesemässä niitä mustikkatahroja...

  VastaaPoista
 31. Musta playtray ja harmaa pilvi, molemmat ihanan näköisiä!
  Meillä aletaan ihan just kohta (sormi)ruokailla kiinteitä kun 6kk tulee täyteen ja näia molemmista olisi kyllä apua. :)

  VastaaPoista
 32. meillä on jo koira mut se ei siivoa pöytää.lasipöytä ja sotkeva lapsi on aika horror yhdistelmä joten musta tai aqua pilvi pelastamaan mun hermot ja pöytä:)

  VastaaPoista
 33. Musta playtray ja valkoinen pilvi tabletti ilahduttaisi meitä.

  veera.tepponen(at)gmail.com

  VastaaPoista
 34. Kumpikin kelpaisi. Meiltä löytyy myös lapsi trio aikalailla samalla kokoonpanolla kuin teillä; 4v, 2,5v ja 5kk joten kummatkin tulisivat tarpeeseen.
  -Jonna

  VastaaPoista
 35. Molemmat tulisivat enemmän kuin tarpeeseen! :) Tarjottimessa valkoinen ja tabletissa harmaa..
  -Elina86

  VastaaPoista
 36. Kg musta pilvitabletti olisi ihana!
  sanna.vrtinen(at)gmail.com

  VastaaPoista
 37. Oi valkoiset pilvitabletit meille!
  Ostin esikoiselle tuon Stokken Table Topin kun ilman sitä ei kuulemma voinut (sormi)ruokailla, mutten kyllä vielä puolentoistakaan vuoden jälkeen näe, mikä siitä tekee välttämättömän. Tuo pilvitabletti sen sijaan tuntuisi meillekin parhaalta.
  jutta.yilmaz@gmail.com

  VastaaPoista
 38. Musta playtray ja roosa pilvi sopisi meidän tytölle kun meillä kohtaa alkaa sormiruokailu :)
  annika.nigmann@gmail.com

  VastaaPoista
 39. 2,5 v sekä 9 kk eli molemmat ovat haaveissa. Läpinäkyvä playtray ja/tai vaaleanpunainen pilvi..

  VastaaPoista
 40. Tavoittelen pelkästään pilvitablettia Aatos-pojalle. Meillä on Tripp trappissa Stokken oma tarjotin. Se lienee uudempi juttu kuin Playtray? - Pauliina

  VastaaPoista
 41. Musta playtray tai aqua pilvitabletti

  VastaaPoista
 42. 3-vuotiaalle pilvitabletti vaaleanpunaisena ja / tai puolivuotiaalle läpinäkyvä playtray. Eli molemmissa mukana, huippuarvonta!

  henniko (at) gmail.com

  VastaaPoista
 43. Musta playtray olis meille super juttu :) -Sara

  VastaaPoista
 44. Valkoinen play tray tai valkonen pilvitabletti ois ihan jees. :) Poika täytti just 6kk ja ollaan tässä katseltu syöttötuoleja, niin tää arvonta tuli just ku tilauksesta! :)

  jennislullaby(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 45. Kummassakin mukana. Värillä ei väliä. Oon onnellinen vaan jos arpaonni suosii :) -henna

  VastaaPoista
 46. Eikä, nyt on kyllä joku lukenut mun ajatukseni! Kohta 8 kk tyttösen ruokailuihin olis apu tarpeen! Tavoittelen läpinäkyvää playtrayta ja valkoista pilveä.

  Erkki

  VastaaPoista
 47. Musta playtray tai pilvitabletti ois unelma! :)

  VastaaPoista
 48. Playtray!!!! Värillä ei väliä esim musta. Saalistanut sitä viikkoja. Tabletti ei käy koska meillä ei ole erillistä ruokapöytää.
  Jennah_90_@hotmail.com

  VastaaPoista
 49. Meille sopisi läpinäkyvä playtray tai turkoosi autotabletti :)
  mannisto.ansku@gmail.com

  VastaaPoista
 50. Osallistun molempien arvontaan, playtray läpinäkyvänä ja harmaa pilvitabletti :)

  VastaaPoista
 51. Vaaleansininen pilvi olisi toiveissa! :)

  VastaaPoista
 52. KG Design Pilvi ruokailualusta Aqua tai harmaa.

  VastaaPoista
 53. Tuleva sormiruokailija haluaisi molemmat ja valkoisena :)
  mariasiren11@hotmail.com

  VastaaPoista
 54. Musta pilvitabletti olisi hyvä! Me käytämme sitä uuden pöydän suojana aikuistenkin lautasten alla. :)

  VastaaPoista
 55. Molempien arvonnassa mukana :) playtray läpinäkyvänä ja pilvitabletti vpunaisena :

  VastaaPoista
 56. Kummallekin olisi tarvetta eikä väreillä niin väliä :) täällä sotkua kyllä riittää aina vaikka koirakin koittaa siivota :)
  --
  AINO

  VastaaPoista
 57. Tablettia havittelen, kuviona tuo pilvi on aivan ihana! Väri joko harmaa tai musta!

  petra_salmi@hotmail.fi

  VastaaPoista
 58. Valkoista Playtrayta tavoitellaan! :)

  VastaaPoista
 59. Valkoinen playtray tai musta pilvitabletti :)

  VastaaPoista
 60. Tämän pikkusyömärin kanssa molemmat olisi tarpeen. Tabletista mieluisin on musta auto ja playtray mustana myös.
  reetta_p@hotmail.com

  VastaaPoista
 61. Sattuipa sopivasti tämä arvonta, sillä taloudestamme löytyy 9-kuinen sormiruokailija ja 2,5-vuotias tahmatassu. :) Havittelen siis molempia palkintoja mustassa värissä, koska Stokken tuolikin löytyy. :)

  sofia.palola at gmail.com

  VastaaPoista
 62. Tänään kasasin TrippTrapin odottamaan että esikoiselle tulisi muutama viikko ikää lisää jotta pääsee sormiruokailun alottamaan ja lapsivieraita ajatellen tollanen silikoonialusta olisi loistojuttu. Tarjotin saisi olla silikooninvärinen ja alusta ehdottomasti pinkki auto! :)
  -ensikertalainen-

  VastaaPoista
 63. Molemmille olisi käyttöä. :) Tarjottimen ottaisin läpinäkyvänä ja pilvitabletin valkoisena.
  soupemo@ hotmail.com

  VastaaPoista
 64. Mustana molemmat! Viimeksi missasin yhdellä päivällä blogisi Playtray-alwkoodin vpimassaolon, sniif. :)

  VastaaPoista
 65. Molempia:) punainen tarjotin taibpinkki pilvi��

  whyangelcry@gmail.com

  VastaaPoista
 66. Stokkea ei ole, joten pelkän silikonialustan arvonnassa mukana. :) Värinä turkoosi.

  vadelmamustikka@gmail.com

  VastaaPoista
 67. Valkoinen silikonitabletti olisi ehdoton vajaa kaksivuotiaan kanssa! :)

  jonnamoilan(at)gmail.com

  VastaaPoista
 68. Molemmille olisi tarvetta, vauvalle playtray ja esikoiselle oma pilvi <3

  VastaaPoista
 69. Molemmille olisi tarvetta, vauvalle playtray ja esikoiselle oma pilvi <3

  VastaaPoista
 70. Mukana tavoittelemassa mustaa pilvitablettia :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 71. Musta pilvitabletti olis aivan loistava 11kk ikäiselle sormiruokailijalle.

  VastaaPoista
 72. Musta pilvitabletti! :)
  jenni_r@hotmail.fi

  VastaaPoista
 73. Vaaleanpunainen silikonitabletti

  VastaaPoista
 74. Valkoista play trayta ja mustaa pilvitablettia arvonnassa kokeilemassa. Sanna.kervola@gmail.com

  VastaaPoista
 75. Mukana arvonnassa, toiveena silikonitabletti aquan värisenä.:) -Riina/ riina.kallioniemi@hotmail.com

  VastaaPoista
 76. Musta playtray ja vaaleanpunainen pilvitabletti! :)

  VastaaPoista
 77. Oi, meillä olisi ehdottomasti tarvetta tuolle tabletille. Lemppari olisi musta pilven mallinen.

  - P (blues.drive.monster(a)hotmail.com)

  VastaaPoista
 78. Turkoosi rally ja kirkas playtray :)

  VastaaPoista
 79. Playtray valkoinen ja pilvialusta musta. piakhaataja@gmail.com

  VastaaPoista
 80. Pilvitabletin toivossa mukana arvonnassa! :)

  nenonen.elina@gmail.com

  VastaaPoista
 81. molemmille olisi todellakin tarvetta!!

  VastaaPoista
 82. Playtray valkoisena ja pilvitabletti harmaana :)

  VastaaPoista
 83. Kumpi tahansa olisi enemmän kuin tervetullut meille ja väritoiveena molemmissa valkoinen :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 84. Playtray punaisena ja Pilvitabletti harmaana :)

  VastaaPoista
 85. Pilvitabletti mustana olisi kiva ja tarpeellinen meidän sormiruokailijalle, sitä tavoittelemaan siis :)

  VastaaPoista
 86. Musta pilvitabletti sopis meidän pikku naperolle kuin nenä päähän! :)
  viivi_soininen@luukku.com

  VastaaPoista
 87. Musta pilvitabletti tulisi tarpeeseen :)
  havann88@gmail.com

  VastaaPoista
 88. Valkoinen pilvitabletti sopisi hyvin pikku sottapytylle :)

  VastaaPoista
 89. Kyllä kiitos,ottaisin vaikka molemmat, jos arpaonni suosisi! Play tray valkoisena ja pilvitabletti harmaana. :)

  Täältä sun blogista saa loistavia vinkkejä,kiitos Anna, että jaksat niitä meille jakaa!

  VastaaPoista
 90. Playtray meillä jo onkin itse asiassa sinun suosituksestasi hankittuna ja hyvä onkin, joten mustaa pilvitablettia tavoittelen meidän 1-vuotiaalle kunhan hän tulee siihen ikään.

  elina.vuokila@suomi24.fi

  VastaaPoista
 91. Molemmille olisi akuuttia tarvetta! :)
  t.Jenni&Neiti L

  VastaaPoista
 92. Molemmat olisi mukava saada, täytyy toivoa että arpaonni suosisi. Väreinä olisi Playtray transparent ja Pilvitabletti valkoisena. :)

  VastaaPoista
 93. Pöytätabletti olisi meillä tarpeen, nyt käytössä sellainen joka luistaa pöydällä... Tytär toivoisi vaaleanpunaisen Mr Ugglyn, jos äiti saa valita, niin sitten valkoinen pilvi.... Jos voitto osuisi kohdalle päätyisimme johonkin kompromissiin :) -AnnaMaria- runoilija_ellu@luukku.com

  VastaaPoista
 94. Valkoinen playtray ja harmaa tai valkoinen tabletti! <3
  leevilotta(at)luukku.com

  Hyvää juhannusta! :)

  VastaaPoista
 95. Valkoista pilvitablettia havittelee ja toivon itselleni arpaonnea! Mukavaa juhannusta!

  suviva_(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 96. Tarjotin erityisesti kiinnostaa.

  VastaaPoista
 97. Tänne kelpaisi vaikka molemmat! Play tray läpinäkyvänä ja pilvitabletti valkoisena.

  Luen aina mielenkiinnolla blogiasi! Täältä saa hyviä vinkkejä ja tunnelma on aidon realistinen. Kiitos, että jaksat postailla!

  VastaaPoista
 98. Moi! Toivoisin kovasti pilvitablettia, värillä ei väliä! Kiitos blogistasi! :)

  VastaaPoista
 99. Täälä kasvaa potra poika kohta toisella kuulla ja syömähalut on sitä luokkaa,että ruokapöydän ääressä tullaan jatkossakin viihtymään :D Joten näille on meillä varmasti käyttöä tulevaisuudessa! Play tray olisi kiva läpinäkyvänä ja tabletti mustana. Molempia tavoitellaan! -Petra petelius_99@hotmail.com

  VastaaPoista
 100. Pilvitabletti harmaana! saanamy@gmail

  VastaaPoista
 101. Pilvitablettia valkoisena tavoittelen :)
  babystepblogi@gmail.com

  VastaaPoista
 102. Vaaleanpunaiselle pilvitabletille olisi käyttöä :)

  VastaaPoista
 103. Molempia! Playtraysta transparent ja pilvitabletti harmaana

  VastaaPoista
 104. Ihana arvonta, etenkin tarjottimelle olisi suuri tarve. Osallistun molempiin arvontoihin, tarjottimesta valitsisin kirkkaan ja tableteista mustan pilven.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 105. Musta pilvi-tabletti tai valkoinen tarjotin! 😊 harmaa pilvi meiltä jo löytyykin ja se on aivan mahtava. Pakkasin sen mukaan juhannuksen viettoonkin! 😊 ☁

  VastaaPoista
 106. Mustana playtray tai mustana pilvitabletti! Molemmat tulee varmasti aikanaan tarpeeseen nyt 3kk poikamme opetellessa ruokalun saloja! :)

  VastaaPoista
 107. Mustana playtray tai mustana pilvitabletti! Molemmat tulee varmasti aikanaan tarpeeseen nyt 3kk poikamme opetellessa ruokalun saloja! :)

  VastaaPoista
 108. Valkoinen tabletti tai transparent tarjotin. Molemmat kelpaa :)
  T. KaroB

  VastaaPoista
 109. Musta pilvitabletti ja valkoinen playtray :)

  VastaaPoista
 110. Molemmissa arvonnoissa mukana! Läpinäkyvä playtray ja valkoinen pilvitabletti. :)
  -Hanna V.

  VastaaPoista
 111. Mukana molemmissa arvonnoissa ja mustana ottaisin (sisko ottais). Siskon luona neiti 4v ja poitsu 3kk ja siellä käydessä mietin just et tulis kyllä tarpeeseen. Voi kun täti nyt voittais kerrankin arvonnassa. :)

  T:Mmarika

  VastaaPoista
 112. Ihana arvonta! Pilvitablettia mintun värisenä (onko se aqua?) olen ihastellut kaverilla ja sellaisen ottaisin mielelläni meillekin.

  VastaaPoista
 113. Pilvitabletti aquan värisenä olis ihana!

  VastaaPoista
 114. Playtray läpinäkyvä ja pilvi mustana kävisivät meille!

  VastaaPoista
 115. Yrittänyttä ei laiteta! Playtray valkoisena ja pilvi aquana. :)

  jamrii.m(a)gmail.com

  VastaaPoista
 116. Läpinäkyvä playtray olisi just meille sopiva ;)

  VastaaPoista
 117. Harmaa pilvitabletti tulisi kuin tilausksesta :) t.Mimura/ lipsetti at hotmail. com

  VastaaPoista
 118. Musta playtray tai harmaa pilvitabletti ois aikas ihana :)
  nonnalarissa@hotmail.com

  VastaaPoista
 119. Molemmissa arvonnoissa mukana: läpinäkyvä playtray tai valkoinen tabletti olisi tarpeen.

  VastaaPoista
 120. Meillä on kohta sormiruokailuiässä oleva tilliäinen, joten kummallekin olis tarvetta. Harmillisesti vain, meiltä ei löydy tripptrappia, joten tablettia tavoittelen ��
  Sanli@luukku.com

  VastaaPoista
 121. Vaaleanpunainen pilvitabletti olis kiva :)
  laura.malinen@outlook.com

  VastaaPoista
 122. Åiti kohta neljälle18. kesäkuuta 2015 klo 21.12

  Molempiin osallistun :)

  VastaaPoista
 123. Loistotuotteita ilmeisesti! Arkea helpottamaan ja pöytää kaunistamaan valkoinen tai harmaa pilvitabletti olisi ihana!
  -KaisuS

  VastaaPoista
 124. Läpinäkyvä playtray on ollut meillä hankintalistalla.. on vaan niin kova hinta! Jospa nyt voitettais, tarpeeseen tulisi.
  anuho@hotmail.com

  VastaaPoista
 125. Molempien arvonnassa mukana! Väreiksi kelpaisi vaikka juuri nuo kuvissasi näkyvät :)

  VastaaPoista
 126. Valkoista play trayta ja harmaata pilvitablettia jos arpaonni suosii :)
  nip4@hotmail.fi

  VastaaPoista
 127. Playtray tulisi meille juuri nyt tarpeeseen!

  VastaaPoista
 128. Valkoinen pilvi olisi kiva! :) Ihanaa jussia! :)

  VastaaPoista
 129. Mulle kelpaisi läpinäkyvä Playtray ja vaaleanpunainen pilvi :)

  VastaaPoista
 130. Molemmat sopis valkoisena meille. Ja tarpeeseen tulisivat 2-vuotiaan ja puolivuotiaan kanssa.
  - MariL

  VastaaPoista
 131. Molemmille olisi tarvetta. Playtray läpinäkyvänä ja pilvitabletti valkoisena :)

  VastaaPoista
 132. Osallistun molempien tuotteiden arvontaan. Playtraysta mieleisin on läpinäkyvä ja tabletista harmaa. :)

  VastaaPoista
 133. Osallistun molempiin arvontoihin, meillä juurikin puinen ruokapöytä.. Playtray läpinäkyvänä ja tabletista aqua :)

  satu.jamsa@luukku.com

  VastaaPoista
 134. Molempiin arvontoihin mukana valkoisena!

  VastaaPoista
 135. Musta tai vaaleansininen pilvitabletti! Valkonenkin sopis kyllä meille.. Hmm.. musta kyllä kuitenkin ehkä mieluiten :)

  VastaaPoista
 136. Molemmille käyttöä. :) iloista juhannusta!

  VastaaPoista
 137. Pilvi olisi passeli! Väriä pitänee kysyä käyttäjiltä, luulen että tulisi kaikille vuorotellen käyttöön... :)

  VastaaPoista
 138. Molemmissa arvonnoissa mukana! :) värilläkään ei oikeastaan väliä mutta playtraysta vaikkapa tuo läpikuultava kuten teillä ja tabletista valkoinen.

  Mukavaa juhannusta!

  VastaaPoista
 139. Valkoista play trayta ja vaaleanpunaista pilvitablettia tavoittelemaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 140. Valkoista play trayta ja vaaleanpunaista pilvitablettia tavoittelemaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 141. Molempiantavoitellaan, valkoista ja vaaleanpunasta! h.malmlund@gmail.com

  VastaaPoista
 142. Playtray läpinäkyvä tai musta pilvitabletti.
  sarqmaailmalla@gmail.com

  VastaaPoista
 143. Playtray läpinäkyvä tai musta pilvitabletti.
  sarqmaailmalla@gmail.com

  VastaaPoista
 144. Pinkki pilvi <3

  PASIANNI
  pasianni(a)gmail.com

  VastaaPoista
 145. Läpinäkyvä playtray odottamaan käyttäjäänsä

  krista.vuoksenranta(at)luukku.com

  VastaaPoista
 146. Osallistun molempien arvontaan! Playtraysta valkoinen väri ja tabletista vaaleanpunainen pilvi :) -niina- s.posti niina.jaas@hotmail.com

  VastaaPoista
 147. Mä tavoittelen valkoista pilvitablettia! :-)
  noraemilia.seppala (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 148. Musta pilvitabletti olisi hieno :)

  VastaaPoista
 149. Musta pilvitabletti olisi hieno :)

  VastaaPoista
 150. Musta pilvitabletti olisi hieno :)

  VastaaPoista
 151. Tabletti olis hyvä! Värillä ei niin väliä :)
  -Karoliina V.

  (karoliina.viertola@gmail.com)

  VastaaPoista
 152. Valkoinen play tray ja musta pöyätabletti
  jolannian@gmail.com

  VastaaPoista
 153. Molemmissa arvonnoissa mukana! Playtray läpinäkyvänä tai vaaleanpunainen pilvi tabletti olisivat mieleen :)
  fitsyy(a)outlook.com

  VastaaPoista
 154. Osallistun molempiin arvontoihin. Tarjotin läpinäkyvänä ja tabletti harmaana:)

  VastaaPoista
 155. Mukana molemmissa :) Läpinäkyvä tarjoitin, aquan värinen tabletti. tuttao(at)hotmail.fi

  VastaaPoista
 156. Olisi kohta puolin hyvinkin tarpeellisia molemmat :) musta playtray ja roosa tabletti

  tiiakos@gmail.com

  VastaaPoista
 157. Playtray läpinäkyvänä tulisi todella tarpeeseen kun ihan pian meillä asustaa yksi sormiruokailija :)
  nb0606(at)hotmail.fi

  VastaaPoista
 158. Osallistun arvontaan. Musta playtray ja aqua tabletti.
  sannikaisa.miettinen (at) gmail.com

  VastaaPoista
 159. Osallistun tabletin arvontaan. Harmaa olisi toiveväri. :)
  essi.aava@hotmail.com

  VastaaPoista
 160. Mukana arvonnassa! Toiveena musta playtray ja harmaa pilvi ��

  anniinan(at)gmail.com

  VastaaPoista
 161. Osallistun tällä kertaa vain tabletin arvontaan ja vaaleanpunaista pilvitablettia lähden havittelemaan.

  anniiname(a)gmail.com

  VastaaPoista
 162. Meillä olisi tarvetta harmaalle pilvitabletille ja mustalle tai punaiselle playtraylle (iiks, en osaa päättää :) -Meiju meiju.vihermaki@gmail.com

  VastaaPoista
 163. Playtray-tarjotin löytyykin jo, mutta tuollaista pilvi-tablettia olen jo pitkään himoinnut... Värinä aqua. :)

  VastaaPoista
 164. Musta pilvitabletti olisi toiveissa! :)
  -Sohvi

  Sohvis_88@hotmail.com

  VastaaPoista
 165. Musta playtray olisi haaveissa!

  VastaaPoista
 166. Punainen playtray

  roosa.liimula@gmail.com

  VastaaPoista
 167. Aquan värinen pilvitabletti olisi täällä toiveissa! :)

  -Ellu (ellu.takala at hotmail.com)

  VastaaPoista
 168. mustalla pilvitabletilla olisi täällä käyttöä

  VastaaPoista
 169. Valkoinen playtray ja harmaa pilvitabletti toiveissa :)

  VastaaPoista
 170. Tänne ihana pilvitabletti aqua-värillä, kiitos!

  VastaaPoista
 171. läpinäkyvä. mariestrange(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 172. Läpinäkyvä playtray olisi ihana,samoin kuin harmaapilvitabletti :)

  soile.mannisto@gmail.com

  VastaaPoista
 173. musta pilvitabletti sopisi meille :)
  rose-85@luukku.com

  VastaaPoista
 174. Tabletille olisi tarvetta ja harmaa olisi kiva

  VastaaPoista
 175. Meillä on 7 kk vanha tyttö, jonka kanssa ollaan aloittelemassa sormiruokailua. Valkoinen playtray tai musta pilvitabletti olisi oivana apuna tähän hommaan :)

  kiiskinen.riina(at)gmail.com

  VastaaPoista
 176. Musta Playtray pääsisi käyttöön syksyllä.

  VastaaPoista
 177. Läpinäkyvä playtray (ja musta pilvitabletti)! Ensimmäiset kaksi kertaa sormiruokailua jo kokeilleena esikoinen 6kk osoitti valloittavasti että nämä tulisivat ehdottomasti tarpeeseen meidän perheessä :)

  jennukka80@hotmail.com

  VastaaPoista
 178. Molemmille olisi käyttöä, pikkuisen sormiruokailun jaloa taitoa opettelvan sotkujen siivoukseen tyylikkäät apuvälineet olis helpottava apu, kotiin ja mummolaan +kesälomareissuun.

  VastaaPoista
 179. Harmaa pilvitabletti kelpaisi :)

  VastaaPoista
 180. Playtraysta valitsisin läpinäkyvän ja pöytätabletista harmaan. Täytyy pysyä suht neutraaleissa väreissä kun eihän sitä koskaan voi tietää onko seuraava käyttäjä tyttö vai poika ;D

  VastaaPoista
 181. Playtray olisi meiläkin tarpeen. Värillä ei väliä!
  t. Eva

  VastaaPoista
 182. Molemmille löytyisi käyttöä meidän perheessä. Värillä ei olisi väliä :D

  sanna_m5@luukku.com

  VastaaPoista
 183. Ihana arvonta! :) Playtray mustana tai pilvitabletti harmaana. :)

  VastaaPoista
 184. Ihana arvonta! Kumpikin on ollut ostoslistaala jo vähän aikaa, playtray valkoisena ja pilvitabletti turkoosina.

  Jasmina piste nevari (a) gmail piste com

  VastaaPoista
 185. Pilvitabletti mökille on ostoslistalla, jospa onni suosisi arvonnassa :)

  Mari ja Noel (mari.haapalainen@pp.inet.fi)

  VastaaPoista
 186. Playtray olisi haaveena :)
  JonnaH

  VastaaPoista
 187. Jos arpaonni suosii, niin playtray keplaisi läpinäkyvänä ja pilvitabletti turkoosina. :)
  HannaV

  VastaaPoista
 188. Kummatkin mustana :) -Aliisa

  VastaaPoista
 189. Valkoinen playtray ja musta pilvitabletti.
  -Varpu R.

  VastaaPoista
 190. Läpinäkyvä playtray ja valkoinen pilvi olisivat kivat. :)

  VastaaPoista
 191. Harmaa pilvi tabletti olisi kiva.

  VastaaPoista