Social Media Icons

keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Kala, joka sylki päälleni ja muita seikkailuja

Ei kommentteja Share It:Blogi on ollut kuluneella viikolla hiljainen, mutta meillä on vilskettä ja vilinää riittänyt. Tai no, ihan tarkka ollakseni, meillä sitä vilinää riittää varmaan aina. Aina.
Jos saisin joka kerta euron, kun joku päivittelee "ovatpas ne ehtiviä" tai "riittää sinulla käsityötä", lilluttelisin varpaitani Bahaman auringossa enkä Pohjois-Karjalassa sukumökillä. 

Kotipäiviä enemmän meillä on päiviä, kun tehdään jotain, lähdetään jonnekin tai suoritetaan kunnianhimoisia projekteja. Kesäsuunnitelmissa siintää toisen itä-Suomi-roadtripin (tämähän oli vasta lämmittelyä!) lisäksi Linnanmäki, Korkeasaari, Muumimaailma, Särkänniemi, puistoruokailuja, maauimala-reissuja ja järven rannalla vietettyjä kaveri-piknikkejä nyt unohtamatta. Viikonloppuna on kahdet juhlat ja ensi kuussa toisen roadtripin lisäksi ajattelimme vähän rempata; purkaa osa vaatehuoneesta, tapetoida, maalata ja muuttaa lapset kodin isoimpaan makuuhuoneeseen. 

Silti jotenkin tuntuu, että viimeisen parin viikon aikana on tapahtunut enemmän kuin tavallisesti. Kävimme lasten kanssa katselemassa Helsinkiä yläilmoista Stadionin tornista (ihan huippu paikka muuten vierailtavaksi vielä tämän kesän ajan - talvellahan Olympia Stadion menee piiitkään remonttiin), isotätini luona extempore-kahveilla, Sea Lifessa, jossa ampujakala sylki päälleni vettä (kyllä, luit oikein, kala räki päälleni vettä - ja ihan kunnollisen satsin) ja parilla polkupyöräretkellä. Olemme grillanneet omassa pihassa ja mökillä, lapset ovat käyneet uimassa, ratsastamassa ja juhannuskokkoa katsomassa. Niin, ja tietysti puolitoista viikkoa sitten juhlittiin neljävuotiasta kahdessa kattauksessa, yhteensä 18 lapsen kanssa perinteisen mummokattauksen lisäksi. Synttärivalmisteluiden tohinassa joku putosi porrasjakkaralta, toinen leikkeli viiriä paperisaksilla ja allekirjoittaneen silmään räjähti ilmapallo. Kasvot eivät kestäneet viikkoon meikkiä ja silmä oli valonarka pari päivää, mutta sellaista on elämä, heh. Viimeisen viikon olemme olleet reissussa itä-Suomessa sukulaisten mökeillä

Kamera on viime kuukausina jäänyt yhä useammin laukkuunsa pölyttymään, mutta Instagramiani (@lapsellistablogi), josta tämänkin postauksen kuvat ovat, olen spämm... Päivittänyt tiuhaan tahtiin. 

Ensi viikon olemme kotona. Siivoan ja maksan laskuja, tappelen hammaspesuista ja lunastan sovittuja puistoruokailutreffejä. Koska toisinaan tuntuu sairaan hyvältä ihan vaan ollakin. 

PS. Blogissa on meneillään vielä hetken aikaa peräti kaksi kesäistä arvontaa: Playtray + KG Design-ruokailutuotearvonta sekä hyvin ajankohtainen ACO Sun-aurinkosuojatuotepakettiarvonta. Osallistuithan jo molempiin?


Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi) tai Blogilistalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti