Social Media Icons

torstai 14. toukokuuta 2015

Villi ja "villi" kortti

4 kommenttia Share It:


Pakkasin viikolla talvikengät kaapin perälle ja pesin viimeisetkin talvikamppeet kellariin vietäväksi. Juhlallisesti päätimme kevään jo tulleen, ja niin otimme suunnan yrttimultaostoksille. Matkan varrelta lupasin ostaa kummallekin uudet, ohuemmat välikauden "kakkoskengät", ja erityisen hövelillä tuulella ollessani lupasin vielä, että kumpikin saa valita itse (piha-)kenkänsä sikäli kun ne ovat vain lenkkarit - kosteille keleille on kumisaappaat. 

Kumpikin löysi suosikkiparinsa noin minuutissa kenkäosastolle saapumisesta; kaksivuotias Armas naulitsi katseensa (ja kätensä) korkeavartisiin Angry Birds-sneakereihin (joista ei saanut ottaa kuvaa, koska ne ovat hänen), ja melkein neljävuotias spottasi pinkit Sofia Prinsessat jo kaukaa. Kaukaa. Muita pareja ehdotellessani hän hyvin solidaarisesti vastasi aina: "ihan kivat, mutta liian pienet. Ei minun tarvitse yhtään kokeilla, minä kyllä tiedän". Pinkkeihin tennareihin oli asukokonaisuuskin valmiiksi mietittynä: vilkkureppu, sydänneuletakki, ballerinamekko ja raidalliset sukkahousut. 

Ehdotin, että pihakäyttöön tulevien tennareiden lisäksi voisi katsoa toista paria, "villiä korttia" kaupunkikäyttöön ja kauppareissuille. Sopivat löytyivät nopeasti. "Mörkökengillä" hintaakin oli käyttökertoihin nähden aika sopivasti, alle 7 euroa. 

Kevätkenkiä enemmän meillä fiilistellään kuitenkin enemmän ajatuksella niistä päivistä ja säistä, kun kenkiä ei tarvitse ulkona ollenkaan. Kun voi tuntea kostean ruohon varpaidensa alla, katsella järvelle ja... Olla vain.

Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi) tai Blogilistalla

4 kommenttia:

  1. Oooo, mä haluan meidän tytölle nuo mörkökengät, pääkallot on niin tän mutsin juttu ;) Mistä näitä saa?? :D

    VastaaPoista
  2. Onko nuo Sofia-kengätkin sieltä? Näyttäisi just sellaisilta, mihin meidän neiti ihastuisi.

    VastaaPoista