Social Media Icons

keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Mies joka ei koskaan varasta mitään

2 kommenttia Share It:


Mikä on minun, on myös sinun, me sovimme aikanaan. Meillä on yhteisen perheen ja kodin lisäksi yhteinen pankkitili, yhteinen vaatekaappi, sama kengänkoko (ja myös aika monet samanlaiset kengätkin), imurointivuorot ja... Kylpyhuoneen kaappi. 

Miestäni ei missään nimessä voi kutsua metroseksuaaliksi (hirnuin ääneen jo ajatuksellekin), mutta  yhteisten vuosien saatossa hän on osannut antaa enenevissä määrin arvoa hyville käyttötuotteille. Pääasiassa häntä kiinnostavat laadukkaat vaelluskengät, paistinpannut, nolot metsästysvaatteet ja virvelit, mutta aina toisinaan hän antaa odottamatta ja yllättäin palautetta. Se shampoo saa hiuspohjan tuntumaan tosi hyvältä, tuo dödö oli miellyttävää käyttää, tätä kasvojen pesuainetta voi ostaa uudestaan. Henkka on jopa löytänyt oman luottokampaajan (okei, yhteinen sekin on) sen sijaan että parturoisi hiuksia itse lavuaarin yllä - ehkä osasyynsä on sillä, että hän väistämättä tarvitsee apuani muttei fransiskaanimunkki-lookia jollaisen kerran vahingossa loihdin. 


Henkka on aiemmin käyttänyt lähinnä tuotteita, joista minä en tykkää tai jotka olen armopaloina (ja purkkivarkauksia ehkäistäkseni) hänelle ostanut, joten kun Nivea lähestyi meitä miesten oman Nivea Men-tuotetestauksen merkeissä, tartuimme innolla mahdollisuuteen. Voidepurkkivarkaan taltuttamisen lisäksi Nivea nimittäin on yksi niistä harvoista päivittäistavarakauppojen kosmetiikkavalmistajista, joiden tuotteista aidosti tykkään itsekin, ja joita on käytössä jonkin verran koko ajan. 

Yksi omista, äitini ja jopa isoäitini pitkäaikaisimmista suosikeista on perinteikäs Nivea Creme. Paksu, täyteläinen ja superkosteuttava monitoimituote, joka käy niin pakkasen ja kymmenien päivittäisten käsipesujen kuivattamiin käsiin, kuiville kyynärpäille, kantapäille, kuiviin poskiin.... Todella paksu ja riittoisa purkki on saatavilla miltei mistä tahansa ja maksaa noin kolme euroa - ei huono hinta tuotteelle, joka kulkee mukana käsilaukussa ja treenikassissa. Just in case.
Nivea Men-sarjan uusi tulokas on maskuliinisemman tuoksuinen Nivea Men Creme, joka on klassikotuotteen tavoin kosteuttava ja riittoisa, mutta tuoksumaailmaltaan helpommin miehillekin lähestyttävä.


Henkka ihastui erityisesti miesten tuotteista Sensitive-tuotesarjaan, josta löytyy hoitavampia ja miedommin hajustettuja tuotteita herkälle iholle. Erityisesti parranajoon ja sen jälkeen käytettävät tuotteet saivat kiitosta siitä, etteivät ne kirvelleet, kutittaneet tai jättäneet kalvomaista tunnetta iholle. Merileväuutetta ja kamomillaa sisältävä Sensitive Cooling Aftershave Balm-voiteen hän nimesi omaksi henkilökohtaiseksi suosikikseen sen viilentävän ja kosteuttavan tunteen ja miellyttävän, miedon tuoksun vuoksi.

Miehiin ja miesten kosmetiikkatuotteisiin kaiketi yleisesti yhdistetään voimakkaat, maskuliiniset tuoksut ja ei-ehkä-niin-hoitavat koostumukset, joten on kiva, että markkinoilta löytyy myös hoitavampia ja hellempiä vaihtoehtoja miesten päivittäiskosmetiikan saralla. 


Perinteisemmistä, sporttisemman ja reippaamman tuoksuisista miesten tuotteista suosikikseen hän vähän yllättäin nimesi Stress Protect Roll-on-deodorantin, vaikka ei normaalisti käytä tai ainakaan tykkää roll-on-dödöistä. Minulla itselläni on jo vuosia ollut käytössä Nivean roll-on-deodorantteja, joten allekirjoitan raikkaan mutta kuivan tunteen kainaloissa. 


Henkka sai oman tuotepakettinsa lisäksi luvan arpoa kolme samanlaista, jotta tekin pääsisitte irti mahdollisista kylpyhuoneen purkkivarkaista. Tällä kertaa tuotepaketteja kuitenkin arvotaan mieheni Chez Henkka-blogissa sekä hänen some-seuraajiensa kesken. Osallistu täällä!

Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi) tai Blogilistalla

2 kommenttia:

 1. Meilläkin on yhteinen vessankaappi, vaatehuone ja pankkitili! Ootko muuten huomannut että se herättää joissain ihmisissä paljon kummastusta? Kaveri oli pyörtyä kauhusta kun kuuli että käytän miehen kanssa samaa tietokonetta..mikä siinä on ettei tavaroita saa jakaa enää? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sitten mietitään, mikseivät lapset ole valmiita jakamaan aarteitaan... :D Auh, apua! Yhteinen tietokonekin voi puhuttaa!

   Kyllä meillä aika monetkin ystävät ja sukulaiset on hämmästelleet yhteistä tiliä, säästöjä jne (on ollut jo ennen lapsia). Me kuitenkin ajattelemme, että olemme yhtä _taloutta_, eikä meitä haittaa käyttää samaa suihkusaippuaa. :)

   Poista