Social Media Icons

sunnuntai 3. toukokuuta 2015

#Lumolaunch

6 kommenttia Share It:

Eilen juhlimme viikkoja puuhaamamme, voittoa tavoittelemattoman ja mainoksettoman blogietusivun ja yhteisön, Lumoblogien lanseerausjuhlia bloggaajiemme ja ystäviemme kanssa. Kuin tilauksesta pari päivää aikaisemmin vilustuin, ja moni muukin valitteli stressin lauetessa vuotavaa nenää, tänään ainakin yksi oli jo kuumeessa sängyn pohjalla. Kohdallemme osui siis kaatosade ja kausiflunssa, mutta myös tunnelma äitini pienellä Ki-Shiatsu-hoitohuoneella Töölössä oli silti katossa. Enin osa minun ajastani kului paikkoja järjestellessä, kahvia keittäessä, valokuvatessa ja siivoillessa, mutta onneksi seuraaviin emännöimiini pirskeisiin on puolitoista kuukautta, sillä näistä toipuminen on flunssan ja kolmen lapsen kanssa ottanut aikansa. Tällä kertaa on siis varsin kuvapainotteisia terveisiä ja tunnelmia.

 

Vietimme lauantai-iltapäivää kultahippukuohuviinillä skoolaillen ja käsin tehtyjä konvehteja sekä suussa sulavaa, Noshin tiimiltä yllärinä saamaamme Kakku Gallerian kakkua nauttien. Aikamoinen irtiotto hiekkalaatikolta!
Kun suunnittelin lanseerausjuhlia, halusin pitää ohjelman melko rentona ja vapaamuotoisena, mutta jotain ohjelmaa paikalle kuitenkin toivottiin. Olen viimeksi järjestänyt tuolileikkejä ala-asteella stereoiden vieressä vahdaten, ja mietin pitkään, mikä olisi rento mutta selkeä numero juhliin, jossa vain osa porukasta tuntee toisensa entuudestaan. Enintä osaa porukasta en siis ollut koskaan tavannut aikaisemmin kuin Skypessä korkeintaan, joten aika kiva icebreaker oli aina aurinkoinen Marika Nosh Organics-vaaterekkeineen. Isolle osalle porukasta Nosh oli brändinä vieras tai korkeintaan nimeltä tuttu, ja oli ihana nähdä, miten riemuani ja hyväksyvää nyökkäilyäni hivenen epäuskoisen näköisenä katselleet blogisisaret hullaantuivat rekillä pehmeitä luomupuuvillavaatteita hypistellessään ja sovitellessaan. Saimme kaikki tilata Noshilta itsellemme jotain kivaa, ja koska minun jo omilla kutsuillani himoitsemani raitajakku oli koossani M loppu, päädyin aiemmin viikolla blogissa Marikan päällä näkemäänne Inka-jakkuun, jonka petroolinsininen väri oli ihan mielettömän herkullinen kalvakkaa ihoani vasten! 

(Muistin virkistykseksi siis mainittakoon, että Nosh julkaisi kolmannen naistenvaatemallistonsa noin pari viikkoa sitten. Kauden naisten mallisto on tilattavissa vain kotikutsuilta tai kotimyyntiedustajien kautta. Ja se on i-h-a-n-a.)

Kiitos ihanille mimmeille ja ihanalle, selkä hiessä paikasta toiseen vuokseni juosseelle Henkalle,  sekä yhteystyökumppaneille, erityisesti iki-ihanalle Noshille! Pus!


Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi) tai Blogilistalla


6 kommenttia:

 1. Oi näyttääpä ihanan letkeeltä ja rennolta menolta <3 :). Noi Nosh-jutskat kiinnostaa, voiku joku järkkäis täällä Joensuussa kutsut niin pääsis hipsuttamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm, tulikohan se mun eka kommentti nyt vai ei..? No mutta eniveis, Tiina, mä oon yhdet kutsut viime syksynä pitänyt, ja tulevana syksynä ois tarkotus pitää toiset. Jos et sitä ennen pääse minnekään Nosheja ihastelemaan ja kiinnostaa ni oot lämpimästi tervetullut sit mun kutsuille! :) Mä vaikka infoilen sun blogin kommenttiboksiin kunhan on ajankohtaista ;) -poppisliini

   Poista
  2. Heips Tiina
   Nosh onkin sitä, ihanaa ja rentoa!
   Mie olen Joensuun seudun edustaja ja voin tulla luoksesi kutsuja pitämään :)
   Facesta löydät miut Lauran NOSH-kamut -ryhmästä.

   Poista
 2. Vinkki lukijalta: Olisi kiva jos postauksien yhteydessä olisi myös nappulat "edellinen teksti" ja "seuraava teksti". Itse klikkasin tätä lukemaan FB:n kautta, ja nyt joudun ensin klikkaamaan etusivulle, ennen kuin pääsen lukemaan edellistä postausta. Pikkujuttu mutta helpottaa lukijaa. :)

  PS. Ihanan raikas tämä uusi sivupohja!

  VastaaPoista
 3. Kivan näköinen uusi sivu! Mä taas toivoisin postauksiin päiväyksiä, kellonajoista ei sen sijaan niin väliä :).

  Laura

  VastaaPoista
 4. Olen ihan lumoblogien lumoissa! Oi jos, jos miulla olisi jo lapsi tai lapsia niin luulen että blogini näyttäisi juuri tältä, tälle alustalle sopivalle. Ihanat yhteistyökumppanit ja varmasti myös bloggaajayhteisö! Miulla on isoja suunnitteilla oman pienen pienen "tavaramerkkini" kanssa ja yksi instpiraation kohteistani on ollut blogisi! Jännittäviä aikoja menossa teillä - ja täällä miulla!

  VastaaPoista