Social Media Icons

perjantai 22. toukokuuta 2015

#KOOTD ja haikea loppuumyyntivinkki

Ei kommentteja Share It:

Minuun ja meihin eittämättä liitetään joitain brändejä, tuotteita ja suosikkijuttuja. Seuraavina viikkoina haluan ja aion nostella omia suosikkejani, vuosia matkassa kulkeneita luottojuttuja, joista uskoisin teidänkin pitävän.

Yksi pitkäaikaisimmista ja meillä käytetyimmistä brändeistä on eittämättä ruotsalainen Sobea, joka valmistaa mukavia ja pehmeitä Ökö-tex-sertifioituja äitiys-ja imetysvaatteita naisille sekä joustavia ja yhtä lailla ihoa vasten pehmeitä mätsääviä lastenvaatteita. Sobean Yoga-housuja pitkällä resorillla ja kasvavalle vatsalle sopivalla mahatuubilla olen käyttänyt niin jersey-kankaista kuin velourista tehtyinä viimeiset kolme vuotta, enkä edelleenkään tiedä mukavampia tai ihanampia kotihousuja - odotusajasta nyt puhumattakaan! Olen kotiutunut kaksi kertaa synnytyssairaalasta pehmeässä yoga-asussa, ja minun lisäkseni yogia fanittavat ystäväni ja ties kuinka moni perhekerhossamme. 

Siksi vähän haikeana kerron, että meillä on esittelyssä viimeistä kertaa Sobean ihanuuksia. Maahantuojan MamaMia-verkkokauppa sulkee ovensa kesän aikana, ja kaikki jäljellä oleva myydään reilulla alella pois. 

Saimme kiitoksena niin ikään viimeisen kerran vaatteita testiin, mutta tällä kertaa lapsille! Sobean valikoimaan kuuluu tosiaan myös jonkin verran lastenvaatteita, joita Mamamiakin otti valikoimiinsa hiljan. Naisten tutusta ja rakastetusta yoga-housusta löytyy myös lasten mallit, joita löytyy parissa värissä Mamamialta ja nyt vieläpä puoleen hintaan. Me saimme ensimmäiset lasten yoga-housut kaksi vuotta sitten esikoisellemme, ja kahden vuoden ajan ne ovat olleet koko ajan käytössä - jommalla kummalla lapsella. Yogat eroavat monista muista velour-olohousuista paksulla, vahvalla, kulutusta ja pesuja kestävällä kankaalla (esim. Meandin vastaavista pöksyistä ei voi puhua samana päivänäkään), joten ahkerassakin käytössä vaate kestää pesuja. 


Oma suosikkini lasten Sobeoista on ehdottomasti Armaksella kuvissa päällään näkyvät lasten harmaameleeratut chinot, joissa on hauska, rento istuvuus, isot taskut aarteille ja kiva, pitkä "masutuubi", jonka yleensä taitan paidan alle - selkäkään ei vilku, vaikka olisi miten hienot leikit vireillä. 

Mamamia teki jonkin aikaa yhteistyötä Monelisas-kotiompelimon kanssa, ja teetätti kuvien ihanat, Sobean housuihin yhteensopivat raitapaidat tällä kotiompelijattarella. Monelisas-facebook-sivuilta voi kurkkia valikoimaa, ja ruotsinkielisestä sivusta huolimatta ompelija itse puhuu suomea. Kaikissa Monelisas-vaatteissa on jokin hauska kuosi, jippo tai detalji, tykkään! Itse ihastuin erityisesti näiden raikkaiden raitapaitojen lisäksi hurmaaviin "pappalakkeihin"! Pitää varmaan etsiä pojille kesäksi omansa, että mätsäävät isänsäkin kanssa, haha! 

Jos siis mielit saada omasi vielä Sobeoista tai haluat tukea suomalaista (nais-)pienyrittäjyyttä, kurkkaa pikapikaa Monelisan kesäihanuudet ja Mamamian viimeiset kappaleet. Muun muuassa Boobia, Sobeaa, MissyMomia ja Mamaliciousta myyvässä Mamamiassa vaatteet on nyt vähintään 50% alennuksessa! 


Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi) tai Blogilistalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti