Social Media Icons

perjantai 22. toukokuuta 2015

Kesän Crocs-suosikit & 20% lukija-alennuskoodi

12 kommenttia Share It:


Minuun ja meihin yhdistetään eittämättä muutamia suosikkituotteita ja brändejä, joista yksi on kiistatta Crocs. Löysin itse amerikkalaisen, kevyestä Crocslite-materiaalista kenkiä valmistavan Crocsin jo aikaa ennen blogiyhteistöitä, ja täytyy sanoa, ettei varmaan ole toista (vapaa-ajan) kenkäbrändiä, johon olisin tykästynyt näin. Minun kengänkokoni on 42,5, lestini on kapea ja pohkeet kengänkokoon nähden pienet, joten olen aina enemmän tai vähemmän kriiseillyt kenkäosastolla. Aiemmin saatavilla ei ole ollut nilkoista tai varresta sopivan kokoisia saappaita, kenkiä muotoilulla pohjallisella tai sopivan kokoisia kenkiä alkuunkaan. Vuosien ajan olin tottunut käyttämään kenkiä rakkolaastarien kanssa, tottunut venyttämään niitä suutarilla (turhaan) ja hiljalleen tepsutella uusilla kengillä päiviä kotona siinä toivossa, että ne istuisivat. Lakkasin ostamasta liian pieniä kenkiä, kun kahdeksantoistakesäisenä ja hyvässä nousuhumalassa tanssin jalkani liian pienissä korkkareissa verille ja kaverini kantoi minut taksiin reppuselässä (hakemaan uusia kenkiä kotoa - oi niitä aikoja...).  Olin aikani tyytyväinen miesten urheilukenkäosastoon ja satunnaisiin superkallisiin ja huonon tuntuisiin ulkomaisten nettikauppojen kenkiin, kunnes tätini (jolla on vain himpun minua pienempi jalka) suosituksella päädyin Flamingon Crocs-liikkeeseen. Ajattelin tappavani aikaa ennen leffateatterisalin ovien avaamista, ja kun myyjä liikkeessä näki etsivän katseeni, kysyi voisiko auttaa ja kertoi sitten, että kaikkia kenkiä löytyi minun koossani. Hyllystä, ei erikseen sovitettavaksi muualta tilattavana. Ilmeeni oli varmaan näkemisen arvoinen. Minun teki mieli itkeä.

Neljä vuotta myöhemmin kenkäkaappini on runsas ja pitää sisällään pääasiassa Crocseja (koska etsinnöistä huolimatta harvalla valmistajalla on mukavia JA kivan näköisiä JA budjettiini edes teoriassa sopivia kenkiä). Oma henkilökohtainen suosikkituoteryhmä on kaudesta ja vuodesta toiseen ballerinat ja avokkaat. Vuosien saatossa materiaalien kirjo on laajentunut kevyestä, kulutusta hyvin kestävästä ja joustavasta Crocslitesta puuvillaan ja nahkaankin. Itse pidän Crocsin ballerinoissa niiden mahtavasta istuvuudesta, joustavuudesta ja pehmeydestä jalan alla, sekä paksusta pohjasta. En varmaan osaisi enää kävelläkään ohuella ja tasapohjaisella kengällä, jonka alta tuntee jokaisen kiven ja murusen.Crocsin ballerina-ja avokasvalikoima on kasvanut ja muuttunut vuosi vuodelta, ja on ihanaa nähdä, kuinka kaiken kanssa ja kaikille sopivien perusmustien ja laivastonsinisten mallien lisäksi yhä enemmän valikoimaan saadaan myös rohkeampia ja räväkämpiä kenkiä, näyttäviä detaljeja ja hauskaa väri-ilottelua (sitä täältä Pohjolasta tuskin nähdään liiaksi edes kesäaikaan!). Tällä kaudella omat henkilökohtaiset suosikkini ovat viime vuonna myyntiin tulleet yllätyssuosikit, Strech Sole-malliston kengät, jotka myytiin loppuun monesta koosta todella nopeasti.
Strech Sole-kenkiä löytyy useassa eri värivaihtoehdossa, niin miehille kuin naisille, ja aina ballerinasta loafereihin. Päällimmäinen on poikkeuksellisesti jämäkkää puuvillaa, ja pohjan Crocslite-materiaali onkin nivelletty, mikä tekee tuntumasta todella kevyen ja joustavan. Itse ihastuin korkeaan pohjaan ja ennen kaikkea taivaalliseen tuntumaan jalkojen alla - tuntuu kuin ei olisi kenkiä ollenkaan!
Saimme kumpikin, minä ja mieheni Henkka, valita itsellemme Crocsilta kesäkengät, ja toisistamme tietämättä päädyimme kumpikin Strech Sole-malliin. Henkka valitsi suklaanruskeat loaferit, minä persikanväriset, herkät ja siron tuntuiset ballerinat.
Henkka tykästyi todella hyvään istuvuuteen, sillä normaalisti hänen on leveän lestin vuoksi vaikeaa löytää hyvän tuntuisia ja hyvin istuvia kenkiä. Hän on käyttänyt loafereitaan huhtikuusta saakka, eli kesäkäytön lisäksi kengät sopivat hyvin sukan kanssa myös lämpimiin kevät-ja syyspäiviin. Strech Solet joustavat paitsi jalan alla, muotoutuvat hyvin jalkaan. Minulla ja Henkalla on saman kokoiset jalat (!), mutta kuten kuvasta näkyy, täysin eri mallia. Ja kumpikin pitää omasta paristaan.

Crocs tarjoaa verkkokaupastaan teille 20% alennuksen, joka koskee myös Outlet-tuotteita ja jo alennettuja hintoja. Toimi tämän viikon loppuun mennessä (24.5) ja käytä koodia LAPSELLISTA20. Tänä vuonna Crocsilla on aiempaa vähemmän alennuskoodeja jaossa, joten kannattaa hyödyntää lisäale aina kun sellainen on tarjolla.

Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi) tai Blogilistalla

12 kommenttia:

 1. Nuo olisivat varmasti hyvä vaihtoehto niille perusballeriinoille - eipä sitten muita kenkiä kesäksi tarvisikaan :)

  VastaaPoista
 2. Heippa!
  Kiitos kenkävinkistä, tuli todelliseen tarpeeseen!
  Valitettavasti taisi tämä alekoodi osua huonoon saumaan sillä Crocsin nettikaupassa on meneillään Crocsin oma kampanja "Astu kesään tyylillä", joka tarjoaa -25% alennuksen monista tuotteista. En tutkinut yhtään että koskeeko tämä kaikkia tuotteita. Yritin myös syöttää tämän alekoodin tuon heidän oman alennuksensa lisäksi mutta se ylikirjoitti sen. Ja titustihän se on järkevämpää ottaa -25% kuin -20%. Minulla oli myös oma -20% alennuskoodi Crocsille uutiskirjeen tilaamisesta, mutta edes sitä ei pystynyt käyttämään Lapsellista-koodin kanssa. Kurja juttu. Mutta kiva asia kuitenkin että näitä alennuksia on liikkeellä!

  Eea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu, että koit vinkin hyödylliseksi!

   Crocsin Suomen yhteyshenkilön kanssa jo viestittelinkin, ja harmillista tosiaan on, että nuo sattuivat päällekkäin. Ostoskorissa on mahdollista käyttää aina yhtä alekoodia vain kerrallaan, mutta Crocsin alekoodit koskevat aina myös tuotelistauksessa merkittyjä punaisia hintoja. Osa verkkokaupan omista alennuskoodeista (myös nyt päällä oleva 25% kesäale) tulee ilman ennakkotietoa Suomen päähän, joten tästä emme olleet ennen (ajastettua) postausta tietoisia kumpikaan. Hyvä kuitenkin, että verkkokaupassa oli tarjolla vieläkin isompi ale! Minä en saa komissioita myynnistä tai koodien käyttämisestä, joten olen oikeasti vain iloinen, jos te lukijat löydätte yhteneväisiä suosikkituotteita kauttani ja saatte ne vieläkin parempaan hintaan itsellenne :)

   Ihanaa alkanutta kesää sinulle, Eea!

   Poista
 3. Mulle tuli ainakin sekä -25 kesäale ja lisäksi loppusummasta vielä 20% koodilla LAPSELLISTA20. Mahtavaa, kiitos!

  VastaaPoista
 4. Isoilla kirjaimilla alennuskoodi kelpasi jo alennetuista -25 % hinnoista. Ostin kolmet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että koodi kelpasi verkkokaupan alenkin päälle! :)

   Poista
 5. Nyt ottaa päähän!!!! :D Surffasin tossa innolla Crocseja perheelle vielä noin sunnuntain puolella ja löysinkin vaikka mitä. No minä sitten fiksuna tyttönä lähdin mittaamaan jalkaani varmistuakseni oikeasta koosta. Ja takas tullessa klikkailin kassalle - ja voi juma, kello oli just ylittänyt kolmella minuutilla puolen yön ja PUFFF kaikki alekoodit pohahti ilmaan. Nyt ketuttaa melkoisen ankarasti... Jatkoaikaa koodille....??? :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! :D Crocsilla on tänä vuonna ainakin bloggaajille jaettavaksi vähän huonommin alennuskoodeja (vaikkei kukaan niistä siis mitään komissiota nostakaan), mutta kannattaa seurata Crocsia Facebookissa ja Instagramissa (@crocssuomi), siellä tulee aina välillä jakoon erikoistarjouksia. :)

   Poista
 6. Yritin kyllä isoilla kirjaimilla ja ihan kopioimalla blogista - jostain syystä minun selaimeni vaan ei sitten kahta alennuskoodia päällekkäin hyväksynyt. Kovasti ärsyttää, laitoin Crocsille hyvityspyyntöä ja vielä toisen alennuskooodinkin joka minulla hallussa oli jos nyt saisin vielä siihen päälle sen 20% pois - ärsyttää tosiaan kun ostin kolmet itselle ja kahdet äidille - loppusumma kun oli melkein 400 euroa niin se -20% olisi ollut aika iso lohkaisu. Tää on vaan tätä mun tuuria, vähän siltä tuntuu! Potuttaa. :)

  Eea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua... Pari ihmistä laittoi tosiaan viestiä, että oli saanut alennuksen tuon verkkokaupan alen päälle. Voin kysellä Crocsin yhteyshenkilöltä tällä viikolla kun hän palailee lomalta, että miten esimerkiksi tapauksessasi voitaisiin nyt jälkeen päin menetellä. Tosi kurja juttu!

   Poista