Social Media Icons

lauantai 2. toukokuuta 2015

Juhlahumua, yökyläilijöitä ja kylppärikampaajia

Ei kommentteja , , Share It:

Kuluva viikko on ollut kiireisin ja stressaavin aikoihin. Omalla verkkotunnuksella olevan blogini lisäksi olin mukana avaamassa aloitteestani syntynyttä blogiyhteisöä, jonka lanseerausjuhlia juhlimme tänään äitini Ki-Shiatsu-hoitohuoneella Helsingin Töölössä. Viikkoon on mahtunut myös soseiden ja sormiruokailun aloitus, vappupallo-ostoksia, kylppärikampaamokäynti parhaan ystävän luona, vauvamahojen ihastelua parissakin eri osoitteessa ja vastasyntyneen nuuhkuttelua. 

Vappua juhlimme anoppilassa taivaallisia munkkeja syöden, kuivaa cavaa juoden, mansikkakulhon ja saunan äärellä. Tuntui maanpäälliseltä taivaalta. Rentouttavalta pysähdykseltä. 


Olen nukkunut aika vähän, stressannut aika paljon ja parina päivänä unohtanut syödäkin kaiken hulinan keskellä. Tällä hetkellä takki on tosi tyhjä.

Isommat lapset olivat ensimmäistä kertaa yhdessä yökylässä lanseerausjuhlia edeltäneenä iltana, kun epähuomiossa sippasivat mummolan sohvalle sikiöasentoon, ja yhden illan ja aamun fiilistelin kotona yhden lapsen tuomalla helppoudella. Jätin keittiöportin auki, työhuoneen oven auki, söin suklaata ilman anovia katseita ja meikkasin aamulla ilman että kukaan juoksi rappuun tai karjui lahkeessa kiinni roikkuen. Ei pöydille kiipeileviä ja parin tonnin huoltolaskuja työhuoneessa tekeviä taaperoita, ei uhmaraivoa! Vain vauva, joka nukkui aamukahdeksaan ja nauroi syöttötuolissa kurkkutikku kädessään kun join aamukahvia. Mutta toisaalta - eipä ollut myöskään ketään kurkkaamassa sängystään kesken tuutulaulun kysyäkseen, mitä muurahaiset syövät tai että kuka on synnyttänyt mummot. 

Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi) tai Blogilistalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti