Social Media Icons

tiistai 26. toukokuuta 2015

Ensimmäinen kesälomaviikko

4 kommenttia Share It:

Alkaa olla jo viikon päivät siitä, kun tenttikirjat suljettiin ja jalat nostettiin ilmaan. Kesäloman ensimmäisten päivien suunnitelmat ovat olleet selvät: ei tehdä mitään, ollaan vaan. Tai jos tehdään, niin tehdään vain kivoja juttuja.

Pitkät aamu-unet ovat saaneet väistyä kattoremontin ja lasikaappiakin helisyttävän, aamuseitsemältä alkavan poraamisen, paukutuksen ja kolkkeen myötä, mutta onhan ollut syy lähteä aamutuimaan ulos, hahah!

Meillä on ensimmäisellä viikolla haikeiltu eläkkeelle jäävän kerhotädin lähtöä, mietitty, mitä on oikea arki, iloittu aurinkoisista päivistä sekä maidon ja kananmunan palauttamisesta oireitta kaksivuotiaan ruokavalioon, alekengistä, parvekeviljelystä ja kevätsiivouksesta. Pieniä ilon paikkoja ovat olleet oman lapsuudenlempikirjan löytyminen varastosta, suklaalla tiputetut kolme kiloa ja Mäkkärin gluteenittomat hampurilaissämpylät, jolla voi lisämaksutta korvata tavallisen hampurilaissämpylän erikoisruokavaliotakin noudattavalle sopivaksi (parin viikon päästä neljä vuotta täyttävä esikoinen toivoo synttäripäivänä sydämiä, enkeleitä ja hampurilaisravintolareissua).

Ensimmäistä kertaa varmaan kahteen kuukauteen palasin salillekin. Lupasin itselleni, että käyn jatkossa useammin. Sitä kaikkeen pystyvää, energiaa pursuavaa maailmanvalloittaja-oloa ei vain voita mikään.

Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi) tai Blogilistalla

4 kommenttia: