Social Media Icons

torstai 30. huhtikuuta 2015

Well hello, hello, lapsellistablogi.com!

6 kommenttia Share It:

Minun piti jo alunperin naputella ilmoille jonkinlainen tervetulotoivotus tai välihuomautus, että hei, täällä ollaan! Kahden ja puolen ja kahdessa eri portaalissa vietetyn vuoden jälkeen tuntuu hyvältä olla omalla osoitteella. Statistiikkaa katsellessa tekin olette ottaneet muutoksen ilmeisen hyvin vastaan ja uuden blogikodin raamit ovat saaneet kehuja, kiitos paljon niistä! Mutta kunnia niille, keille se kuuluu: oikeasti olen ollut vain tahtikeppiä heiluttava piiskuri kapellimestari, joka ruinaten on pyytänyt säätämään leveyksiä, palkkeja ja mobiilia. (Kiitos tuhannesti!)

Itsensä esitteleminen on aina aika vaikeaa, eikä se helpota kolmannenkaan osoitteenmuutoksen myötä. Siispä lyhyestä virsi kaunis. Lapsellista-blogi on vuonna 2011 perustettu perhelifestyleblogi, joka on saanut alkunsa esikoiseni Helmin odotusaikana, hetken mielijohteesta ja ilman minkäänlaisia ennakko-odotuksia. Kaipasin tukea ja neuvoja uuteen elämäntilanteeseen, äitiyteen, odotusaikaan ja perheen rakentamiseen, ja aikojen saatossa blogi on vaihtanut paitsi nimeä, myös osoitetta (montakin kertaa) ja perhe on neljän vuoden aikana kasvanut kolmella lapsella, blogi kymmenillä tuhansilla kävijöillä.  Kaurapuuroa ja sydänääniä-nimellä ja anonyymina aloittaessani pohdin paljon sitä, millaista on olla 19-vuotias esikoisen odottaja, ensimmäinen äiti kaveripiirissään, ja elää taloudellisesti epävakaassa tilanteessa, opiskelijan avovaimona. Sittemmin henkilökohtainen taloustilanteemme on tasaantunut, ja olen itse oppinut ja muuttunut paksunahkaisemmaksi, itsevarmemmaksi. Siitä tulee blogin nimi Lapsellistakin - se oli sellainen pure faija nurtsia-vastaisku teiniäitikommentoinnille. Että tällainen olen: lapsellinen ja pian lapsellinen, ottakaa tai jättäkää. 

Moni teistä muistaa blogini varmaan Kideblogien tai Kaksplus-perheblogiportaalin alta, mutta omalle osoitteelle halusin lähteä, jotta voisin tehdä aidosti minun näköistäni blogia minulle sopivalla tahdilla. En voi enkä aio luvata pysyä muuttumattomana tai samanlaisena kuin ennenkin, koska blogi tietenkin heijastelee tämän hetkistä elämääni. Ja tällä hetkellä meillä eletään ruuhkavuosia sanan kaikessa merkityksessä: olen opiskelijan vaimo, kolmen alle 4-vuotiaan lapsen, Helmin, Armaksen ja Allun kotiäiti, joka bloggaa osapäivätyönään (öisin). 

Blogi on elellyt verkkaista hiljaiseloa viime viikot, sillä juuri nyt elämässäni tapahtuu todella paljon monilla osa-alueilla. Vanhempi pojistamme on saanut helpotusta vatsakipuihinsa ja outoon ihottumaan maidoton-munaton-viljaton-ruokavaliomuutoksen myötä, kuopus Allukin täytti juuri puoli vuotta ja niin löysin itseni taas pilkkomasta kurkkutikkuja sormiruokailijalle. Miehen pääsykokeet häämöttävät reilun kolmen viikon päässä, joten olen ollut 12 tuntisia päiviä kiinni kotona lasten kanssa. Kuin yhtäkkiä paras ystäväni on päässyt rakenneultrasta raskauden viimeiselle kolmannekselle, myynyt asunnon, remointoinut ja muuttanut, mielessäni pienen pienet pikkusiskoni miettivät aikuisuuden kynnyksellä suuria ammatinvalintakysymyksiä ja taloyhtiön talkoissakin puolet naapurustosta tuntui vaihtuneen. Olen kuin se murmeli, joka herää talviuniltaan auringon noustua. Miten paljon on tapahtunutkaan näin lyhyessä ajassa - eikä vain meillä!

Olen elänyt viime viikot jossain kummallisessa kuplassa, jonka puhkeamista odotan. Tiedän, että tällaiset postaukset ja melkein-voin-kertoa-teaserit ovat ärsyttävämpiä ikinä, mutta tavallaan tunnen tarpeelliseksi selittää, miksi koko ajan puuhaan jotain saamatta ilmoille mitään näkyvää tai konkreettista - vielä. 

Meidän vappusuunnitelmiin kuuluu siis kurkkutikkuja ja porkkanasosetta, brunssi anoppilassa, vähän Netflixiä ja aika paljon haleja. Ja no.... Jotain sairaan huikeaa ja hienoa myös, tsih. 


Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi) tai Blogilistalla

6 kommenttia:

 1. Tää sun uus blogialusta on kerrassaan upea! Ei voi kuin ihailla :) Tsemppiä uusille tuulille

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää,ihanan mustavalkeeta :)!

  VastaaPoista
 3. Itsehän olen ollut aktiivinen lukija (anti-aktiivinen kommentoija, pahoittelut!) puolisen vuotta, ja hitsi minkä ahaa elämyksen sain tuosta Kaurapuuroa ja sydänääniä -nimestä, muistan sen! Niin, ei mulla muuta :D Ihanan tyylikäs uusi koti blogilla, onnea :)

  VastaaPoista
 4. Blogloviniin ei päivity sun uudet postaukset :( On jäänyt kaikki täällä uudessa osotteessa julkaistut postaukset lukematta. Mutta ihanat nämä uudet sivut ! :) Ja toivottavasti saat sinne uuden osotteen päivitettyä :)

  VastaaPoista
 5. Ihan sun näköinen :-D Hienoa!!! Ja jatkan lukijana!!! MarjoKoo//Landemutsi

  VastaaPoista