Social Media Icons

torstai 9. huhtikuuta 2015

Viime aikoina

2 kommenttia Share It:
Neljäkymmentä aamua miehen kesäloman alkuun. Neljäkymmentä aamua ennen loppuhuipennusta, vajaat kolme viikkoa blogin muuttoon. Inhoan tämän kaltaisia semifinaaleita. Sitä tunnetta, että täytyy vielä jaksaa vähän aikaa, vielä vähän tsempata, vielä purra hammasta, vielä viettää pitkiä päiviä lasten kanssa yksin kotona ja tehdä blogijuttuja öisin. Kotona on kireä tunnelma, kun neljänkymmenen päivän päässä häämöttävät mieheni pääsykokeet, eikä tunteja ole hukattavaksi tai annettavaksi.

En ole käynyt kahteen viikkoon salilla tai tehnyt yksin mitään ei-pakollista pariin viikkoon. Isommat lapset olivat isovanhempiensa kanssa eläintarhassa pääsiäisenä, minä pelkäsin lattian kuluvan puhki ja kuljin huutava lapsi kantoliinassa pitkin olohuonetta. Toissapäivänä alaikeniin ilmestyivät pienet, epäilyttävän näköiset lovet, jotka tukisivat teoriaa ensimmäisistä hampaista, mutta vielä mitään muuta ei ole näkyvissä.

Olen päättänyt mennä perhe ja lapset edellä, ja antaa blogin ja kodin tulla perässä. Tiedän, että se kuulostaa varmaan monen korvaan itsestään selvältä, mutta minä itse olen kantanut hirveää taakkaa deadlineista, postaustahdista, sisällöstä, ja uudesta alustasta silloinkin, kun olen ollut kiinni muualla. Koti näyttää taistelutantereelta - tunti suursiivouksen jälkeenkin. Olen vastannut meileihin puiston penkiltä, laittanut Pikku Kakkosen perään Muumi-jakson ja postannut parvekkeella rattailla keinutellessani. Rakastan tätä mitä teen, mutta toisinaan mietin, miten ihanaa olisi vain olla kotona lasten kanssa. Siivota, kokata ja nauttia, olla... Kotiäiti. En tiedä, olenko vähän yksioikoinen vai onko kyse ennen tapahtuvia muutoksia johtuvasta motivaationpuutteesta, tuntuu, että päällä on totaalinen kirjoitusblokki. Minulla olisi niin paljon sanottavaa, mutta näppäimistön edessä tunnen olevani turta, sanaton.

Huomenna vietetään koko perheen kesken yhteistä vapaapäivää, joka tosin aloitetaan kakkosen kanssa erikoislääkärin vastaanotolla yksityisellä lääkäriasemalla, mutta josta jatketaan (toivottavasti varmempina ja viisaampina) Lapsimessuille. Viime vuonna samaan aikaan pidetyt Pet Expo-messut ja kymmenet koirat tekivät vaikutuksen, joten lastenvaateshoppailun lisäksi meillä ainakin odotetaan "koiranäyttelyä" kuin kuuta nousevaa.

Huhtikuu on siis varmaan blogissa vähän vaisu, mutta aika kivoja juttuja on kuitenkin luvassa. ;)

PS. Lapsimessu-liput on arvottu ja postitettu, kiitos kaikille osallistujille!

Seuraa Bloglovinissa FacebookissaInstagramissa (@lapsellistablogi) tai Blogilistalla

2 kommenttia:

  1. Eläinmessuja ei ole huomenna,vain la ja su

    VastaaPoista
  2. Mukavan näköistä elämää. Semppiä loppurutistukseen! :)

    VastaaPoista