Social Media Icons

lauantai 18. huhtikuuta 2015

Viikonlopun Frozen-alevinkki

Ei kommentteja Share It:Podetaanko teilläkin kyltymätöntä Frozen-huumaa? Podetaanhan? Meillä Floutsen-hahmoista papattaminen alkoi ennen kuin olimme nähneet edes varsinaista elokuvaa, mikä lie kerhon ja sen isompien tyttöjen aikaan saamaa. Meillä hypetys on onneksi vielä helposti siedettävällä ja suodatettavalla asteella, ja Frozenia kovempi juttu on (vielä) Helinä Keiju, Hello Kitty (!) ja hevoset. Crocsilta yllärinä saamamme Frozen-clogit olivat yhtä kaikki huikea suksee, ja ensimmäiset kolme päivää juhannuksen alla neljä vuotta täyttävä tyttö kulkikin ne ja vain ne jalassaan sisällä, mutta malttoi kuitenkin laittaa ne kaappiin odottamaan kesää.

Pääsiäisenä meillä kävi syntymäpäivänäni vieraita kahvilla, ja kuten tavallista, halusi Helmi itse valita omat vaatteensa. Minä suhtaudun pukeutumiseen kotona aika leppoisasti, ja ajattelen, että ne juhlamekotkin on tehty käytettäväksi. Ei siis ole tavatonta, että kerhon jälkeen kotona vaihdetaan päälle kaksi tyllihametta, mekko ja juhlakengät, mutta jostain syystä Helmin joululahjaksi kummitädiltään saama Bambi-ballerinamekko on valikoitunut spesiaalikappaleeksi, jota ei sovi liata kuin erikoisempina päivinä ja juhlissa. Ja nythän oli tietysti sellainen päivä - mummoja, kakkuja, kahvia ja vähän lastenmusiikkiakin! Juhlakengiksi hän halusi ehdottomasti Frozen-clogit, vaikka itse kitch-henkeen koristellut, mahtipontiset clogit houkuttelivat nekin. En ole koskaan ajatellut, että perinteisiä clogeja (tai kuvioitujakin!) voisi käyttää juhlissa, mutta kivemmat ne varmasti ovat jalassa kuin jäykät lakerikengät ja ainakin päivän asu oli kantajansa ja valitsijansa näköinen.

Juhlakengiksi(kin) taipuvat Crocsin Frozen clogit ovat Lekmerissä nyt 15% alennuksessa viikon loppuun saakka, ja aikamoinen valikoima oli Frozen-teematuotteita pussilakanoista juhlatarvikkeisiin ja potkulautoihin tyrkyllä ja ihan hyvässäkin alessa samassa kaupassa. Crocsilta heruu kuulemma tänä vuonna huonommin alekoodeja kuin edellisillä kausilla, joten kannattaa hyödyntää alennus, jos kauan kaivattuja ja odotettuja Frozen clogeja mielii tilata.

PS. Täältä sairastuvalta vielä sellainen tilannepäivitys, että blogin osoite muuttuu noin viikon päästä, ja silloin meidät löytää osoitteesta lapsellistablogi.com. Sitä ennen kannattaa liittyä blogin seuraajaksi vaikka facebookissa, jossa on tällä hetkellä meneillään aika ihana Duplo-arvonta.

Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi) tai Blogilistalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti