Social Media Icons

tiistai 21. huhtikuuta 2015

Insta(nt)-kuulumiset

2 kommenttia , , Share It:Viimeiseen pariin viikkoon on mahtunut paljon. Vietimme sadepäiviä sisällä ja aurinkoisia ulkona. Olemme grillanneet aika monta iltapalaa sisäpihan grillikatoksessa, syöneet aika monta kattilallista pikapuuroa, käyneet allergiatesteissä ja totutelleet uusiin dieetteihin (maidoton-munaton-viljaton pl. kaura). 3,5-vuotias opettelee kirjoittamaan omaa ja muidenkin nimiä, ja tahtoo puhutella ihmisiä joko sukunimellä tai lemmikin nimiä etuliitteenä käyttäen (vrt. Lilli ja Roope-mummi). Kyselykausi x 2 on päällä, ja yhtäkkiä huomaan olevani ihminen, jonka täytyisi tietää, mikä kattoremonttia tekevän sedän nimi on, ketkä kaikki asuvat Vantaalla ja miksi hattupäinen täti ostaa banaaneja. Meillä on pohdittu eläkeläisyyttä, sitä kuinka pitkä matka on avaruuteen, mitä on baklawa ja miksi kaikki eivät voi syödä ruisleipää.

Eniten viikonloppuna nauratti meillä kyläillyt kuopuksen kummisetä ja vuosi sitten vanhaksi menneen passini aika... rankka kuva. Vähemmän on naurattanut vaalilähetys ja raju kevätflunssa, joka levisi ylähengitysteihin ja poskionteloihin. Tällä kertaa kipeänä olen onneksi vain minä, mikä onni onnettomuudessa.

Odotan kesälomaa ja pitkiä, viipyileviä aamuja, jolloin sänkyymme kömpii pari ekstratyyppiä, mutta jossa ei silti ole ahdasta. Juuri nyt haaveilen hikisestä ja hiljaisesta kuntosalitreenistä, kunnollisista aurinkolaseista, kylmästä ja kuivasta brittiläisestä omenasiideristä ja lakatuista varpaankynsistä. Ja siitä (miehen) kesälomasta, jonka alkamiseen on nyt kuukauden päivät.

Kuvat Instagram-otoksia kuluvalta kuukaudelta.

Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi) tai Blogilistalla

2 kommenttia:

  1. Mikäs siinä vaalituloksessa niin harmitti? Minusta on positiivista, että vanhat suurpuolueet, jotka ovat viimeiset kahdeksan (8) vuotta nostaneet veroja, hankaloittaneet yrittäjien elämää, hyysänneet ja no.. vaikeuttaneet kaikkien paitsi erittäin rikkaisen elämää, saivat väistyä. Toivon, uutta tuulta ja aivan uutta hallitusta ilman kieroja korkkiruuveja. No, kepuhan pettää aina, ps ei vielä tiedä, mutta toivon todellakin parasta.

    VastaaPoista
  2. Teepä joskus postausta noista eteerisistä öljyistä. Ois mukava kuulla kokemuksia :)

    VastaaPoista