Social Media Icons

perjantai 1. toukokuuta 2015

Huikein blogivinkki ja kevään kutkuttavin salaisuus

6 kommenttia Share It:


Tiedättekö sen tunteen, kun tapahtuu jotain suurta ja hienoa tai saa jotain aikaan, muttei voi kertoa siitä kenellekään? Siltä minusta on tuntunut viimeiset puolitoista kuukautta. Päivät ja tunnit ovat madelleet ja samalla kiitäneet liian nopeasti ohi. Niin paljon tehtävää, niin paljon sanottavaa, mutta niin vähän aikaa. Ja niin paljon salassa pidettävää. 

Avasimme juuri yhdessä 11 upean bloggaajan kanssa voittoa tavoittelemattoman ja yhtiöittämättömän blogietusivun, jonka perustamis-, ylläpito- ja markkinointikustannuksista vastaamme me bloggaajat itse. Ajatus Lumoblogeista tuli minulta, nimi joltain toiselta, ja yhdessä ihanan porukan kanssa olemme ideoineet ja rakentaneet sivuston käytännössä lasten päiväuniaikaan tai heidän jo mentyä nukkumaan. 

Pyörittelimme monenlaisia ajatuksia kokonaisesta blogiportaalista pelkkään yhteiseen Facebook-sivustoon, mutta ajatus yhteisestä, mainoksettomasta ja voittoa tavoittelemattomasta etusivusta tuntui kotoisimmalta - osaltaan varmasti siksikin, että blogiportaalin perustamista koskevaan hintapyyntöön saimme 17 000 euron hintalapun. Meille tarjottiin jopa ulkopuolista mainos-ja mediamyyntiä provisio-osuudella, muttemme halunneet luopua periaatteestamme: jokaisella itsenäisellä bloggaajalla on oikeus valita sivustonsa sisältö, mainoksilla tai ei. Kestovaippapostauksen yläpuolella ei tällöin pyöri monikansallisen kertakäyttövaippayhtiön banneri ja blogit voivat aidosti näyttää kirjoittajiltaan - tulon menetyksienkin uhalla. 


Miten Lumoblogit käytännössä näkyvät sitten lukijoille? Tulemme tekemään ristiinlinkkauksia ja viikottain vaihtuvia postausnostoja blogiemme mainospaikoilla, jonka lisäksi meillä on yhteiset Facebook-ja Instagram-kanavat, joten esimerkiksi Lumoblogien facebook-sivuilta voi minun postauksieni lisäksi bongata muiden ihanien, perheellisten lifestylebloggaajien tekstejä. Toivottavaa tietysti on, että myös te lukijat löydätte meidän kauttamme uutta, kiinnostavaa seurattavaa! Kirjanmerkkeihin tai Blogger-lukulistaan kannattaa lisätä n-y-t lumoblogit.com, joka on yhteinen blogietusivumme (huomaattehan, että vielä tässä kehitysvaiheessa blogipostauksiin pääsee suoraan klikkaamalla otsikkoa, ei kuvaa).  

Nokkelimmat varmaan jo laskivat etusivulta, että blogipostauksia ei vielä löydy 12 bloggaajalta. Porukkaamme ja omiin osoitteihiinsa siirtyy touko-kesäkuun aikana lisää upeita bloggaajia, ja vapaita etusivupaikkoja on vielä pari kesälle jaossa. Päätöksentekoon osallistuu koko porukka, mutta mikäli pidät blogia, joka sopisi joukkoomme ja etusivullemme, ja olet valmis hartiavoimin ottamaan osaa talkoo-duuniin, niin yhteyttä voi ottaa yhteisömme meiliin. 

Lumoblogit-blogietusivu löytyy täältä, Facebook-sivu täältä (jossa on muuten meneillään tykkääjien kesken aika ihana Lifefactory-arvonta!) ja yhteinen Instagram-tili (@lumoblogit) täältä.

PS. Huomenna vietetään Lumoblogien lanseerausjuhlia Helsingissä, joten ainakin Instagramiin  (@lumoblogit, @lapsellistablogi) tullaan tykittämään tunnelmia ja fiiliksiä tuoreeltaan. Stay tuned! 

Seuraa Bloglovinissa, Facebookissa, Instagramissa (@lapsellistablogi) tai Blogilistalla

6 kommenttia:

 1. Vautsi, kuulostaapas kivalle! Kiireessä tulee selattua aina pikaisesti ne samat omat blogilempparit, mutta Lumoblogeista löytyikin heti uusia blogeja luettavaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että tykkäät! Ja tuo on kyllä ihan totta! Kidejen blogietusivun loputtua jäin kaipaamaan paikkaa, jossa olisi inspiroivia blogeja postauksineen yhdessä rivissä ja yhdellä osoitteella, mutta ilman rekisteröitymistä tai kirjautumista mihinkään. Siksi me loimmekin yhdessä Lumoblogit:)

   Poista
 2. Vau mikä idea! Onnea teille kaikille ja tsemppiä tulevaan!

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää, tämä sun uusi blogi ja Lumoblogitkin! :) Keväiset (ja kohta kyllä jo kesäiset!) tsempit jatkoon! :)

  VastaaPoista
 4. Kiva tämä uusi portaali. Paljon onnea :)

  VastaaPoista