Social Media Icons

keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Hei hei maaliskuu & huhtikuun uudet tuulet

28 kommenttia Share It:
IMG_3152 IMG_3170 IMG_3175 IMG_3189 ep1 a1 IMG_3009 im2 IMG_4305 IMG_4259 IMG_4429 IMG_5175

Maaliskuu oli ja meni. Solmin aika monet leikkitreffit, käytin ensimmäistä kertaa aurinkolaseja pihalla ollessa, fiilistelin aurinkorasvapurkeilla, kävin minilomalla, olin sosiaalinen, olin menossa, nukuin vähän. Niin kiva kuin maaliskuu olikin, tunsin ja tunnen edelleenkin eläväni jonkinlaisessa välitilassa. Koska huhtikuussa tapahtuu, siis aika pian.

Joku teistä kommentoikin hiljan, että blogini linjaus ja tyyli on muuttunut (hyvällä tavalla, oletan) viime aikoina, ja siihen on syynsä. Jätin jokunen aika sitten irtisanoutumisilmoitukseni ja olen lähdössä Kaksplussalta, haikein mielin, alustalle, joka on minun ja vain minun näköiseni. Olen yömyöhään hionut tekstien leveyksiä, miettinyt miten kaikki taas toimiikaan, epäröinyt, panikoinut, miettinyt koko blogin lopettamistakin. Ja silti siitä päivästä lähtien, kun päätin lähteä, on oloni ollut vapaampi kuin moneen vuoteen portaalien alla on ollut. Tuntuu, että olen näkymättömistä odotuksista ja tyylilajeista vapaa, vapaa olemaan vain tällainen.

Ennen vappua moikkailen teitä siis jo uudessa osoitteessa, ja osoitteessa, joka on vain minun. Tässä kohtaa kuuluisi varmaan löpistä jotain uusista haasteista ja siitä, kuinka blogi tulee pysymään muuttumattomana, mutta minä näen tämän mahdollisuutena olla taas itseni näköinen - ihan oikeasti. Juuri nyt tämän julkistaminenkin vain jännittää niin paljon, etten osaa sanoa muuta, huokaisen helpotuksesta vain. Huh.

 Seuraa meitä Bloglovinissa FacebookissaInstagramissa (@lapsellistablogi) tai Blogilistalla

28 kommenttia:

 1. Onnea uuteen ja tuleviin muutoksiin! Huikeeta, että uskallat lähteä tekemään jotain ihan omaa! Tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. Harmi kun lähdet mutta ymmärrän kyllä täysin :/ :). Tsemppiä uusiin tuuliin :)

  VastaaPoista
 3. Onnea tulevaan, perässä seuraan ;)

  VastaaPoista
 4. Hyvä kun jatkat vielä. Saan aina piristystä arkeen täällä käytyä!!♡

  VastaaPoista
 5. Onnea uusiin haasteisiin! Ihanaa, että blogi kuitenkin vielä jatkuu:)

  VastaaPoista
 6. Onnea tulevaan! Mukana pysytään! :)

  VastaaPoista
 7. Kevät on uusien raikkaiden kuvioiden aikaa!
  Paljon Onnea Anna!! :)

  VastaaPoista
 8. Onnea uusiin tuuliin!:)
  Oliko se muuten aprillipäivä viime vuonna kun kerroit teille tulevasta perheenlisäyksestä? Jos oli niin sä oot selkeästi erikoistunut näihin aprillipäivänä kerrottaviin uutisiin. :D

  VastaaPoista
 9. Aika monta hyvää on kaksplussalta lähtenyt, muttei ole yksikään seuraamani blogi muutettuaan ainakaan huonommaksi muuttunut.
  Onhan siinä toni varmaan riskinsä, että jonkusen lukijan muutto atkalla myös menettää. Esimerkiksi itseltäni on jäänyt emilian mutsis on blogi tai anna-bella suomi äiti new yorkissa kokonaan seuraamatta heidän lähtö sä jälkeen. Mutta toisaalta taas esimerkiksi karoliina ja päivi ovat nousseet muuton jälkeen aivan uusille siiville!
  Onnea matkaan!

  VastaaPoista
 10. Tsemppiä tulevaan! Huippua että saat tehdä omaa juttuasi. Lukijasi olen ollut jo vuosia ja jatkan edelleen, oot yks suosikkini :)

  VastaaPoista
 11. Kiitti! Sua ja muitakin jään seuraamaan, joten ihan kokonaan en täältä häviä :)

  VastaaPoista
 12. Voi miten ihana kuulla, kiitos!

  VastaaPoista
 13. Joo, osa jää vanhalle alustalle (portaaliin) lukijaksi eikä seuraa perässä, mutta sellaista on elämä. :) Myönnän itsekin, että joskus satunnaisen blogin lukijana kestää vähän aikaa siirtyä seuraamaan uuteen osoitteeseen.

  VastaaPoista
 14. Hahhah! Joo, kerroin Allun odotuksesta vuosi sitten aprillipäivänä. Päivä on mitä mahtavin tehdä ilmoituksia, koska ihmiset eivät tiedä, mitä uskoa. :D

  VastaaPoista
 15. Kiitti! Ja heh, ei tätä varmaan enää osaisi lopettaakaan, vaikka kyllä se on mielessä käynyt.

  VastaaPoista
 16. Onnea uusista tuulista! Hitsi miten jännää! :) meikä roikkuu mukana, ehkä jopa vähän innokkaammin :D <3

  VastaaPoista
 17. Onnea uusiin haasteisiin! Oletan nyt, että tämä ei ollut aprillia. Jos on, toivottavasti Kaksplussalla ollaan huumorintajuisia :)

  Seuraan toki uuteen osoitteeseen. Muistan lukeneeni blogiasi jo, kun odotit esikoistasi. Silloin aihepiiri ei ollut minulle ajankohtainen, mutta nyt olen itsekin lapsiperhebloggaillut jo 1,5 vuotta.

  VastaaPoista
 18. Minulla taas blogit jäävät pääasiassa lukematta siinä vaiheessa kun ne siirtyvät kaksplussalle. Sinun blogiasi olen pääasiassa lukenut, vaikka en tästä kaksplussan alustasta tykkää, mutta aikalailla kaikki muut tänne siirtyneet ovat jääneet. Hyvä muutos siis, jos se nyt ei ollut aprillipilaa.

  VastaaPoista
 19. Mä kun en näistä alustoista tajua hölkäsen pöläystä niin tarkoittaako tää että palaat esim bloggeriin vai että sulle tulee joku ihan oma sivu tjsp? Mä en seuraa moniakaan blogeja enkä kaksplussaa mutta sun juttuja tykkään lukea kovasti joten mää ainaki seuraan ku hai laivaa! Oma tupa, oma lupa - se ainakin mun korvaan kuulostaa hyvältä vaikka nähyävästi näissä portaaleissakin (vai mitä nää nyt on :'D ) on jotain etuja kun näihin myös siirrytään. Oikeastaan ainoa toinen blogi mitä oon lukenut on Kaikki mitä rakastin ja sekin on siirtynyt lähiaikoina itsenäiseksi. Hyvä trendi minusta!

  VastaaPoista
 20. Joo, palaan Bloggeriin. :) Alusta ei tule olemaan yhtä kaunis tai toimiva, siitä on varoitettava, koska wordpress-alustan (jolla kaikki portaalit, tämäkin, on) luominen maksaisi tuhansia euroja, eikä mulla ole intresseissä tahkota blogillani rahaa, vaan jatkaa vaan itsenäisenä. :)

  Uusi osoite tulee olemaan 27.4 -> lapsellistablogi.com :)

  VastaaPoista
 21. Hahah! Kaksplussalla ollaan kyllä huumorintajuisia, mutta ei tämä aprillipilaa ollut. Mukavaa, jos seuraat blogiani myös uuteen osoitteeseen, lapsellistablogi.com ;)

  VastaaPoista