Social Media Icons

maanantai 16. maaliskuuta 2015

Villaiset tupsulippapipot ja alevinkvink

3 kommenttia , , , Share It:
IMG_4198 IMG_4242 IMG_4295IMG_4393IMG_4235

Meille käy aina niin, että joka kaudella sekä minulla että lapsilla on heidän vaatekaapissaan jokin supersuosikki. Vaate, hattu, kengät tai huivi, jota ei voi korvata mikään muu. Armaksella oli punavalkoraidallisia Marimekon bodyja oikeasti varmaan yhdeksän, eri kokoisina tietysti vain, Helmillä oli pitkään vain ruskeita velourhousuja ja Allulla on vaatekaapissaan lähinnä turkoosia, minttua, mustaa ja valkoista. Asusteiden nimeen vannovat lapsemme ovat kuitenkin jo useampana kautena luottaneet suosikeissaan kahteen asiaan: tupsuun ja lippaan.

Ehdin jo mielessäni harmitella, ettei kylmimmille alkukevään ilmoille tullut hankittua tupsulippapipoja, ja kuin tilauksesta sain yhteydenoton kotimaiselta Silverjunglelta, joka halusi muistaa lapsia uuden malliston julkaisun kynnyksellä paketilla. Avasin uteliaisuuttani minulle entuudestaan tuntemattoman brändin verkkokaupan ja etusivulla minua tervehti poistokoripoiminnat: tupsulliset villalippapipot alle 9,50 euron alehintaan! Ei liene vaikeaa arvata, mitkä tuotteet ensimmäisenä nimesin suosikeiksini! Pari viikkoa aktiivikäytössä olleet pipot on kertaalleen pesty jo (sulavat ojat ja liian pitkä kerhomatka, kröhöm), ja paksut talvihatut ovat olleet passelit vielä näillä plussakeleillä vaikka välikausireleet noin muuten jo ovat käytössä.

Lastenvaatehamstreille vinkkinä, että Silverjunglen verkkokaupan poistokorissa on nyt kevätmalliston ilmestyttyä paljon selkeitä, klassisia vaatteita kivoilla yksityiskohdilla hyvässä alessa. Itse olen lippapipojen laadusta ja hyvästä istuvuudesta tyytyväisenä klikkaillut koko illan ostoskoriin (ja sieltä pois, mulla kun harmaita villapipoja... monta) itselleni silkkivillasekoitepipoa ja lapsille ensi talveksi fleecepipoja ihanin tähtiyksityiskohdin, mutta koot eivät vaan natsaa, hintaa olisi alle yhdeksän euroa kappaleelta. Supertarjouksissa löytyi erilaista lippaa kesään sitten jo alle viitosella, eli jos lipat ja tupsut iskee, niin kannattaa ehkä kurkkia tänne.

Seuraa meitä Bloglovinissa FacebookissaInstagramissa (@lapsellistablogi) tai Blogilistalla

3 kommenttia:

 1. Itse vasta pari viikkoa sitten tein kyseisestä putiikista ensimmäisen tilaukseni. Vielä en on pakettia saanut, mutta kovasti odottelen jo!
  Tilasin mm. Juurikin tuolta ale-osiosta itselleni silkkivilla pipon ja huivin. Kovasti odotan saavani edes pikkuisen kokeilla niitä tänä syksynä ennen lämpimien tuloa.

  VastaaPoista
 2. Kun edelleen odottelen tuolta pakettiani, jonka siis tilasin melkein kuukausi sitten, kysyisinkin, kuinka kauan sinun tilauksen saapumisessa mahtoi mennä aikaa?
  Itse firmaankin laitoin viestiä, mutta vielä ei ole vastausta kuulunut. Alkaa huoli painaa
  - sinneköhän hävisivät 150 euroa taivaan tuuliin?

  VastaaPoista
 3. Hei, anteeksi! Mulla ei ole tullut sähköpostiin ilmoituksia kommenteista niinkuin yleensä tulee. Mulle paketti tuli noin viikossa. Joko sait omasi? Välitän palautteen eteenpäin Silverjunglelle.

  VastaaPoista