Social Media Icons

maanantai 9. maaliskuuta 2015

Kymmenes arkiviikko

1 kommentti , , , Share It:
ig_col1ig_col2

 

Viime viikko oli aktiivisin, hauskin, raskain ja varmasti sosiaalisin aikoihin. Sovimme kolmet playdatet, annoin haastattelun MTV:lle, kävimme Talmassa Werneri Parkissa laskemassa snowtubeilla jäämäkeä Rauchin järjestämässä lasten tapahtumassa, puhuin tunteja puhelimessa ystävän kanssa, toisten kanssa mietimme elämää skumppalasien ja kotitekoisen kebabin äärellä aamuyöhön ja fiilistelin vauvakuvilla lasten mentyä nukkumaan. Sunnuntaina olo oli fyysisesti niin raskas, löllö ja kauhea, kun tajusin, etten ollut käynyt liki kolmeen viikkoon kuntosalilla vatsatautien ja kausiflunssan takia. Ja juuri siksi, ettei olisi huvittanut yhtään (ja ehkä siksi, että olin syönyt viikolla neljä levyä suklaata), pakkasin kamani ja lähdin. Pukuhuoneessa sain kuittauksen sairaalassa olevalta kaverilta, että vierailu olisi ookoo, joten kello kaulassa vierailuaikaa katsellen ryin aika ankaran ja tiukan jalkatreenin, kävin kotona suihkun kautta, nappasin vauvan mukaani ja ajoin Meilahteen.

Viime viikolla valvoin myöhään, nauroin ja itkin, tein korkealentoisiakin tulevaisuudensuunnitelmia, ahdistuneena pohdin, kuinka arvaamatonta elämä voikaan olla ja kiitollisuudella mietin omaa varsin onnekasta osaani tässä kaikessa. Tiuskin silti liian usein, kyllästyneenä huokailin tunteja kestäneen infernaalisen uhman (x2) edessä ja toisinaan Peltorit päässä hymyillen mietin, kuinka olisin ollut valmis antamaan oikean käteni tunnista yksin. Viime viikkoina olen kuitenkin saanut kuulla niin surullisia ja musertavia kuulumisia, että tunnen kaikesta huolimatta - ja juuri sen takia - olevani naurettavan onnekas. Terve, kolmen ihanan, terveen lapsen äiti ja naimissa elämäni rakkauden kanssa, vailla suuria taloudellisia huolia tai painetta.

Kun asiat asettelee näin, tuntee olonsa typeräksi miettiessään tätäkin aamua, jolloin koko viikon tuntui kaatavan kukkamullat ja legopalikat lattialla, kaaoksen partaalla olevaa kotia. Helpottavaa, että näihin murheisiin auttaa moppi, aika ja nolot ysärihitit taustalla.

PS. Blogin facebook-sivun tykkääjille on meneillään aika ihana arvonta oman kaappini kätköistä! Käykäähän osallistumassa täällä.

Seuraa meitä Bloglovinissa FacebookissaInstagramissa (@lapsellistablogi) tai Blogilistalla. Mieheni Henkan Instagramiin (@chezhenkka) pääsee tästäruokapainotteiseen blogiin tästä ja Chez Henkka-facebook-sivuille tästä.

1 kommentti:

  1. Aivan ihana postaus, taas. Ai että, sulla kyllä niiiin on kirjottamisen taito. Oot huippu! Ja tykkään näistä viikkokatsauksista tosi paljon :)

    VastaaPoista