Social Media Icons

tiistai 31. maaliskuuta 2015

Kevätpäiviä ja virpojia

9 kommenttia Share It:
IMG_5154IMG_4926 IMG_4962  IMG_5175 IMG_5191 IMG_5203

Olin viikonloppuna aikeissa postata välikausivaatteista, mutta kun nyt katsoo ulos, tuntuu moinen ajankohtaiselta ehkä kuukauden, kahden päästä. Takatalvea ja räntäsadetta ennen ehdimme kuitenkin nauttia vähän aikaa kevätpäivistä; lenkkareista, ohuista takeista, trikoopipoista ja virpomisoksien askartelusta (ja niillä virpomisesta).

Ballerinat polttelisivat jo ja aurinkolasitkin ehdin kaivaa kaapista, mutta kai on vielä odotettava. Ollaan talvivaatteissa nyt sitten (jotka muuten jo pääasiassa pakkasin kellariin, fuck).

Seuraa meitä Bloglovinissa FacebookissaInstagramissa (@lapsellistablogi) tai Blogilistalla

9 kommenttia:

 1. Hei tähän aiheeseen liittyen mun pitikin kysyä sulta kokeneen mamman kommenttia! Kun ulkona sataa vaakaräntää ja jälkikasvu kaihoaa pihaleikkeihin, mitä pukee muumi-olomuotoa lähenevä äiti jolle yhdetkään ulkoiluhousut ei mahdu jalkaan.. Ootko keksinyt jotakin toimivaa sovellusta raskaana olevalle, kun on kylmää JA märkää?

  VastaaPoista
 2. Heh, täällä nostaa käden pystyyn yksi joka hieman myös kiirehti talvivaatteiden pesun kans. Pesin lasten talvihaalarit varastoon jo muutama viikko sitten, eipä olis kannattanut.. Noh, toistaiseksi ollaan pärjätty kerrospukeutumisella vk-haalarin alla, joten täytyy toivoa ettei tästä paljon kylmenis ja talvihaalarit sais kaivaa esiin seuraavan kerran ensi syksynä!

  VastaaPoista
 3. Hyvät aluskerrastohousut ja miehen collegehousut tai sitten ihan toppahousut/sofshell-housut on toimineet mulla raskausaikana (LA on ollut sekä lokakuun että joulukuun lopussa) niin, että olen virittänyt napin paikalle ponnarin tai sitten ihan pokkana jättänyt vetskarit ja napit auki, laittanut housuihin irrotettavat henkselit ja pukenut pitkän äitiystakin päälle, raskausajan ulkoiluhousuihin olisi tietysti voinut panostaa, mutta kun käyttöikä on kuitenkin niiiiiin lyhyt... :D

  VastaaPoista
 4. Joo, kyllä ne vk-kamatkin tolmii villakerrastojen kanssa. Ja onneksi jätin kaappeihin yhdet haalarit/naama, niin tarvittaessa on ne rymykamatkin. :)

  VastaaPoista
 5. Onpa kivat kuvat teistä! :)

  VastaaPoista
 6. Hei! Onko Anonymfillä sellaista masutuubia? Sillä saa hyvin peitettyä/pidettyä ylhäällä avonaiset ulkohousut :)

  VastaaPoista
 7. Masutuubi on myös hyvä! Tai pitkä, jämäkkä toppi tms. :)

  VastaaPoista
 8. Masutuubi löytyy mut taitaa löytyä lisäksi liikaa kiloja.. kun alun jälkeen ponnari alkaa ahdistaa ja pelkkä tuubi ei jaksa pitää housuja ylhäällä. Maha on sitä kokoa millä ennen puolta väliä alkaa ne "joko sä kohta poksahdat" -kyselyt :D Mutta irtohenkselithän varmasti toimis, henkselikaupoille siis! :) Kiitos vinkistä, mä tiesin et tähän blogiin voi luottaa <3

  VastaaPoista