Social Media Icons

perjantai 6. maaliskuuta 2015

Hauska ja erilainen vauvalahja: Milestone-valokuvakortit

1 kommentti , , , Share It:
MBC_ALLYOUNEED_FI_CMYK_A4-1600x1600MBC_BANNER_FI_CMYK_A4-1600x1600MBC_SAT_FI_CMYK_A4MBC_WALL_FI_CMYK_A4-1600x1600

Sain noin vuosi sitten, siis hirveimmässä alkuraskauden pahoinvoinnissani, goodiebagista viime kevään uutuustuotteen, Milestone Baby Cards-korttipakkauksen. Kolmatta lasta odottaessani vähän kohauttelin olkia ja tuumin, että ihan hauska vauvalahjaideahan tuo on - esikoisen odottajalle. Jotenkin kai ajattelin, etten ehtisi tai jaksaisi fiilistellä vauvavuoden virstanpylväillä niin, että tuunaisin valokuviani söpöillä "tänään söin kiinteitä ensimmäisen kerran"-korteilla. Idea oli hauska, mutta tiedättehän: not my regular cup of coffee.

Kortit painetaan Belgiassa FSC-sertifoidulle, happo- ja kloriinivapaalle paperille kasviöljypohjaisilla väreillä ja myös korttien pakkauslaatikko on samaa, ympäristöystävällistä materiaalia. Pakkauksessa on 30 korttia vauvavuoden tärkeiden hetkien ikuistamisen sulostuttamiseksi ensimmäisistä viikoista ensiaskeliin. Korteissa on paikka päivämäärälle, mutta itse en ole tehnyt niihin merkintöjä, jolloin ne voi antaa vaikka myöhemmin niitä tarvitsevalle ystävälle.

b2 bb2a3     IMG_0009 IMG_0014a2

Kun Allu syntyi, muistin kortit, ja niin olen tunnollisesti fiilistellyt meille tärkeillä ja merkittävillä hetkillä: vauvaa viikon vanhana, kahden viikon vanhana, päivänä, jolloin hän hymyili ensimmäisen kerran tai kääntyi ympäri.... Osansa on varmasti silläkin, että otan oikeasti todella paljon valokuvia, jotka tuppaavat vain häviämään jonnekin tietokoneen muistin tai ulkoisen kovalevyn syövereihin. Ensimmäisen lapsen vauvavuoden tapahtumat olen tunnollisesti nimennyt, ja esimerkiksi "Helmi kiinnostui leluista"-kansiossa on 200 (!) kuvaa, mutta poikien vauvamuistot ja synnytyskuvat hengailevat samoissa kansioissa kuin pasta-annokset ja talvivaate-kuvatkin. Pelkästään näiltä kuluneilta neljältä kuukaudelta kuvia katsoessa tajuaa, kuinka paljon Allu on kasvanut; kortti kasvojen vieressä kun näyttää koko ajan pienemmältä!

Korttipakkauksen hinta on noin kaksikymppiä, ja sitä myy esimerkiksi maahantuojan ja tukkurin Big Small Companyn verkkokauppa, Stockmann, Oz Baby, Baby Stylet ja Bebes. Perimmäinen syy, miksi viimein vinkkasin teille näistä, on kuitenkin se, että meiltä löytyy kotoa ylimääräinen Milestone Baby Cards-korttipakkaus, joka on arvottavana blogini facebook-sivulla. Käy osallistumassa arvontaan täällä!

 Seuraa meitä Bloglovinissa FacebookissaInstagramissa (@lapsellistablogi) tai Blogilistalla.

1 kommentti:

  1. Voi miten ihanat kortit! Olisipa noita ollut silloin kun A-muru oliv vauva! <3

    VastaaPoista