Social Media Icons

perjantai 13. helmikuuta 2015

Viikon kuulumiset ja Zipit-kimppatilausmuistutus

8 kommenttia Share It:
z5zipit1 z12

Taas on ollut hiljaista. Viiden (vai kuuden?) viikon sairasteluputki päätettiin juhlallisesti kotipihan liukurimäkeen ja termoskahveihin, eikä mennyt montaa päivää, kun lastenhuoneesta alkoi kuulumaan yöllä kumeaa, haukkuvaa yskää keskellä yötä. Vanhemman pojan riesaksi oli puhjennut kurkunpääntulehdus sekä pari päivää kestänyt kova kuume.

Samaan aikaan minulla alkoi tajunnanräjäyttävä hammassärky, jonka kanssa yritin hammaslääkärikammoisena pärjätä särkylääkkeellä ja tahdonvoimalla. Kun parin päivän kitkuttelun jälkeen menin hammaslääkäriin, oli vastassani varmaan kaupungin epäempaattisin hammaslääkäri, joka sanoi, että minulla on yksi reikä ja yksi poistamista kaipaava hammas, jonka juurihoito oli kuulemma jäänyt kesken (senhän halusin kahden vuoden jälkeen kuullakin, ensimmäistä kertaa!). Itkin, hikoilin ja tärisin, ja lähdin yhtä hammasta köyhempänä vastaanotolta. Viiltävä kipu ei tosin hävinnyt - rohkenen epäillä, että särkevä hammas on se, jossa on reikä, ja jolle ei siis tehty vielä mitään.

Osansa ovat tuoneet Armaksen allergiaepäilyt. Kuiva ihottuma taipeissa ja helottavat kasvot hävisivät kananmunan pois jättämisen myötä, mutta vatsakipu-uikutukselle ja rajulle koko vartaloon ilmestyvälle nokkosrokolle ei ole löydetty vielä syytä (ja siksi odotammekin ensi viikkoista lääkäriaikaa kuin kuuta nousevaa). Yöt ovat olleet katkonaisia ja pitkiä.

Tällaiset sairaskertomukset toinen toisensa perään meinaavat jo vähän naurattaa. Että meillä on käynytkin nyt vain tavattoman huono tuuri! Olemme hengailleet yöpaitasillamme koko päivän, tehneet mukikakkuja mikrossa ja pelanneet muistipeliä. Koti taustalla on.... Imuroinnin ja ehkä vähän muunkin tarpeessa, mutta sellaista on elämä. Kerrankos sitä nyt yhden talven sairastaa.

Sängyn pohjalta kammettuani muistuttelisinkin, että vetoketjuin suljettavien Zipit-päiväpeittojen kimppatilauskoodeja on jaossa ja käytettävissä vielä hetki, 17.2 saakka! 20% alennuskoodin saa siis minulta. Värikäs lastenhuone ja taustatietoa tuotteesta löytyy lastenhuonepostauksestani täältä. Jos sinulla ei vielä ole kimppatilauskoodia, ole yhteydessä meilitse (lapsellista@gmail.com) tai laita yksityisviestiä blogin facebook-sivulla!

 Seuraa meitä Bloglovinissa FacebookissaInstagramissa (@lapsellistablogi / @chezhenkka) tai Blogilistalla.

8 kommenttia:

 1. Zemppiä meillä Sillon ihottuman ja levottomien öiden takana oli maito,kotimvilja,soija,peruna ja tattari allergia..meillä maito aiheutti eniten ihoreaktioita..

  VastaaPoista
 2. Ei edes kuulosta naurettavalta tämä sairaskertomus. Meillä siis lapset ovat olleet aika terveinä pikkuflunssa yms. Meillä minä (äiti) olin ensin kuusi viikkoa flunssan kourissa, olin pari päivää töissä, menin nielurisaleikkaukseen ja olin kaksi viikkoa sairauslomalla, kerkesin olla neljä päivää töissä nousi kuume ja tauti paljastui vesirokoksi, viikon olen itse jo kuumeillut ja kuopuksellekin oli eilen aamulla noussut näpyt, huh. Koko alkuvuosi sairastelua ja kevät nostaa päätään. Koko talo kaipaisi suursiivousta ja kevätehostuksen.

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä sairasteluun ja pikaista paranemista koko poppoolle!! Onneksi mennään jo kevättä kohti

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä!! Samalla munattomalla mennään täälläkin, meillä samanikäinen mussukka siis täysimetyksellä. Muna-allergiaan voi liittyä myös maito- ja kana-allergia, eli itse harkitsen niiden jättämistä seuraavasti... Munaton toimii tällä hetkellä kohtuullisesti, pientä kiukkuilua edelleen välillä. Meillä oireina oli (erittäin pieni) ihottuma-alue poskessa ja huutaminen n. 80% hereilläoloajasta. Huutaminen helpottui onneksi munattomalla, mutta yöunet huononi, eli yöherätyksiä 4-10/yö (en viitsi edes laskea...)

  VastaaPoista
 5. Heräsin viime yönä hammassäryyn.
  Olen sen kanssa nyt juuri tuossa vaiheessa, jossa yritetään särkylääkkeen avulla "unohtaa" soittaa hammaslääkärille.

  VastaaPoista
 6. Älkää nyt ihmeessä jättäkö hampaita hoitamatta, varsinkin jos on jo särkyä!
  Kadutte myöhemmin kun joudutte maksamaan implantteja suuhun..eikä tekarit ole kivat....sitä kannattaa sanoa aikaa varatessa, että pelottaa niin ...keleesti...usein jo myöntäminen auttaa.Äiditkin kaipaavat hoitamista, ei vaan lapset.Suusta on avoin reitti risan hampaan kautta elimistöön...olen kokenut saman homman ja nyt kaduttaa, kun puuttuu piskihammas tai kaksi oman tyhmyyden takia....

  VastaaPoista
 7. Saisinko tilauskoodin. Sannukka85atgmail.com

  VastaaPoista
 8. Saitkohan facebookiin viestini?

  VastaaPoista