Social Media Icons

sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Astetta siistimpi imetysasu (ja arvonta!)

186 kommenttia , , , , , Share It:
IMG_2424 IMG_2427

Imetysmekko* Milker, takki MaxMara, sukkahousut Wolford, saappaat Unisa, hoitolaukku* Elodie Details, silikoninen imetyskaulakoru* Jellystone Design / Must Have Finland. (*saatu)


Moni teistä varmaan muistaakin, että sain jo raskausaikana testiin tanskalaiselta imetysvaatebrändiltä Milkeriltä joitain superherkullisia mekkoja imetysvaatekaappiini. Oma suosikkini jo raskausaikana oli mustavalkoraidallinen YÖimetysmekko, jota vailla omatunnontuskia käytin kirkkaalla päivänvalolla. Tällaiselle pitkäselkäiselle kun siinä oli raskausmahankin kanssa säädyllinen mitta!

milker1

Sain valita mekon itselleni hiljan ilmestyneestä kevät-kesä 2015-mallistosta, ja heti kun näin tämän mustavalkean Monroe-puuvillaneulosmekon, tiesin, että tämä se on. Itse olen erityisen ihastunut mekon tunikamaiseen leikkaukseen vyötäröltä, joka antaa anteeksi aika monta raskauskiloa ja ylimääräistä pahkuraa - tai vaikka raskausmahan: mekko oli aika kiva myös Anninan päällä, joka odottaa viimeisillään vauvaa saapuvaksi.

IMG_2423

Näin pitkäselkäiselle mekon pituusmitta on vähän nafti, ja soisin hihojen olevan hivenen pidemmät, mutta tämä mennee rennon villaneuletakin kanssa keväisemmilläkin ilmoilla. Mitoitus on siis pitkällä ihmisellä vähän hassu ja neulos aika ohutta, mihin olin pidemmän ja paksumman aiemman raitamekkoni kanssa tottunut, mutta nämä ovat kaiketi makukysymyksiä. Tykkään kuitenkin mekon rennosta mutta naisellisesta istuvuudesta sekä etenkin paksusta vaakaraidasta. Siis siitä, ettei imetysmekon tarvitse näyttää imetysmekolta ja että se päällä voi ihan oikeasti lähteä kaupungille!

Yksinkertaisia ja naisellisia imetysvaatteita mm. luomupuuvillasta, bambusta ja merinovillasta valmistava Milker ihastutti monia teistäkin, joten iloisena kerron, että Milkeriä saa Suomesta nyt kivijalkaliikkeistäkin! Suoranaisessa kulttimaineessa porskuttava Bebes Helsingin Kampissa otti laajaan imetysvaatevalikoimaansa Milkerin jokunen aika sitten, eli sovittaminen ja tuotteiden mallaaminen ennen ostopäätöstä onnistuu nyt livenäkin.

Koska kaikilla ei ole mahdollisuutta käydä sovittamassa tai hypistelemässä vaatteita paikan päällä, voi Milkerin tanskalaisesta verkkokaupasta tilata yhä edelleen paketteja Suomeen (toimituskin on hämmästyttävän nopea!). Lisäksi sain mahdollisuuden arpoa ihanan imetysvaatteen yhdelle teistä sekä täällä blogin puolella että yhden vapaavalintaisen vaatteen Instagramissani (@lapsellistablogi)! Kerro kommenttiboksissa 5.3. mennessä, mitä sinun tai vaikka ystäväsi imetysvaatekaapistasi puuttuu? Jotain juhlavaa ja siistiä sukujuhliin? Jotain yksinkertaista ja rentoa? Neulosta? Villaa? Jotain särmikästä? Mekko tai paita? Verkkokaupan valikoimahan löytyy täältä.

Seuraa meitä Bloglovinissa FacebookissaInstagramissa (@lapsellistablogi) tai Blogilistalla. Mieheni Henkan Instagramiin (@chezhenkka) pääsee tästä ja Chez Henkka-facebook-sivuille tästä

186 kommenttia:

 1. Osallistun arvontaan.. nyt kolmatta imettäessä minulla ei ole yhtään virallista imetysvaatetta, mutta kyllähän ne arkea helpottaisivat, erityisesti silloin kun pitää imettää julkisella paikalla. Joten jokin nätti paita jonka voi pukea päälle kaupungille lähdettäessä! :) ps. Arvonnan päättynispäiväksi olet laittanut 5.2. Tarkoittanet 5.3. vai? :)

  VastaaPoista
 2. Yöimetyspaita puuttuu!

  VastaaPoista
 3. Minulla ei ole yhtään imetysvaatetta vaikka niitä aina kaipailenkin. Meidän kaupungista niitä ei oikeen saa enkä uskalla tilata kokeilematta :) joku kiva paita tai mekko olisi ihana! :)

  VastaaPoista
 4. Valitsisin saman mekon kuin sinulla,tuo on ihana!

  VastaaPoista
 5. Kaupunkikelpoinen imetysmekko/-tunika kelpaisi. :)

  VastaaPoista
 6. Mekko puuttuu täältäkin! Muutama ruotsalaisketjun halpisimetyspaita löytyy, mutta ne ovat niin huonoja ja löpsähtäneitä, ettei niitä huvita edes käyttää. Olisi ihana omistaa jokin laadukas imetysvaate niin voisi harkita kotoa poistumista.

  VastaaPoista
 7. Varmaankin jotain siistimpää imetysvaatetta kaipaisin. muutama paita löytyy, niitä tulee pidettyä joka päivä (ja yö). Ei meinaa kaapista löytyä mitään vähän hienompaa kun joskus tarvisi :)

  VastaaPoista
 8. Minun kaapistani ei löydy vielä yhtään imetyspaitaa vaikka kohta syntyy jo toinen lapsi! Sellaiselle olisi siis ehdottomasti tarvetta. Haluaisin jonkin rennon arkisen paidan/tunikan jota voisi pitää päällä myös kavereiden luona kyläillessä :)

  VastaaPoista
 9. Huoh, kysy vaan mitä EI puutu! Ekan kanssa imetys ei onnistunut oikein ollenkaan, joten lähdin tähän toiselle kierrokselle sen suhteen pessimistisellä mielellä. Vaan kuinkas kävikään , tyttö on 3kk ja minä täysimetän edelleen! :) noh imetysvaatteita ostin vasta kun uskoin itsekin että todella onnistun imettämisessä, ja nekin on hankittu tori.fin kautta käytettyinä ;) nämä perus h&m paidat menee hyvin kotona mut joku pikkasen siistimpi ja ehkä jopa eka pitkähihainen imetyspaita vois olla enemmän kuin tervetullut vaatekaappiini! :)

  VastaaPoista
 10. Ehdottomasti imetysmekko! En omista yhtäkään imetysmekkoa ja olen täysin mekko ihminen! En ole vain löytänyt hyvää, omalle pienelle budjetille sopivaa mekkoa, eli tämä olisi enemmän kuin unelmien täyttymys voittaa tämä arvonta :) mielestäni kauniit imetysvaatteet myös jollain tapaa motivoivat jatkamaan imetystä jos näin voi edes sanoa :) ainakin ne helpottavat hurjasti!

  VastaaPoista
 11. Jokin rento mutta siisti imetystunika olisi niin tarpeellinen ja käytännöllinen! Esikoisen imetysaikana en raaskinut hankkia yhtäkään imetysvaatetta, mutta nyt odotamme toista ja tiedän kuinka imetysvaatteet helpottaisivat elämää..

  VastaaPoista
 12. Toukokuussa olisi laskettuaika eikä imetysvaatekaapistani vielä löydy mitää. Vauvalle vaatteita löytyy jo liikaakin :D!

  VastaaPoista
 13. Kaapistani puuttuvat siistit ja juhlavat imetysmekot. Juuri tuollainen yksinkertaisen kaunis mekko kelpaisi!

  VastaaPoista
 14. Joku kiva tunika tai mekko, jonka voi heittää leggareitten kanssa päälle ja näyttää siltä, että EI oo just noussu sängystä :P

  VastaaPoista
 15. Imetysmekko/ -tunika puuttuu, joten olis kiva voittaa.

  VastaaPoista
 16. Eipä tuolta kaapista mitään löydy, eli kaikkeen olisi tarvetta

  VastaaPoista
 17. Puuttuu ehdottomasti joku ihana, rento, mukava ja siisti imetysmekko! Sellainen olisi täydellinen lisä nykyisiin h&m teeppareihin...

  VastaaPoista
 18. Imetysmekko, ehdottomasti. Aivan ihania olivat kyllä niin paidat kuin mekotkin!

  VastaaPoista
 19. Ihana mekko! Mulla on vain imetyspaitoja, joten mekko olisi kiva :)

  VastaaPoista
 20. Osallistun kilpailuun.

  Minulla ei ole yhtään imetysvaatetta. Hankala edes päästä niitä etsimään mistään, kun tässä pitäisi olla vuodelevossa vielä parisen kuukautta.

  VastaaPoista
 21. Olisi kiva, että kolmannenkin kanssa olisi jotain hieman siistimpää päällepistettävää tunika- tai mekkomitassa. Edelliset imetyspaidat alkavat olla lähinnä kotikäyttöön sopivia :-)

  VastaaPoista
 22. Kaipailen jotain rentoa, mutta asusteilla juhlavaksi muuttuvaa mekkoa kevääseen ja kesään. :)

  VastaaPoista
 23. Kaikki imetysvaatteet puuttivat, vaikka vauva on varmaan ihan pian maailmassa.. :D ehdottomasti siis mukana!

  VastaaPoista
 24. Varastosta puuttuu vielä kaikki:D toukokuussa la ja esikon ajoilta kaikki on jo jossain muualla kierrossa joten kelpaisi mikä vaan, mutta erityisesti olisi ihanaa saada jokin imetystunika josta voisi tehdä sen oman lempparivaatteensa!:)

  VastaaPoista
 25. Ystäväni sai juuri neljännen lapsensa, ja tiedän että
  hän tulisi superonnelliseksi jostain vähän juhlavammasta imetysvaatteesta! :)

  VastaaPoista
 26. Kaunis imetysmekko tai tunika puuttuu omasta vaatekaapista. :)

  VastaaPoista
 27. Imetysmekko ehdottomasti, tykkään käyttää arkisin vain legginsejä ja yläosat tuottavat aina päänvaivaa ku en osaa niitä lyhyellä yläosalla pitää. Ja vaatekaapista löytyvät tunikat/mekot/pitkät paidat ovat imetyksen kannalta hankalia.

  VastaaPoista
 28. Imetysmekko näin kevättä kohti mentäessä houkuttelisi kovasti. Tarvetta olisi todella.

  VastaaPoista
 29. Imetysmekko puuttuu, normaalien paitojen kanssa nyt aina kikkailee, mutta mekkoa ei kehtaa korviin nostaa :D

  VastaaPoista
 30. Iskin silmäni tuohon lilaraidalliseen imetysmekkoon. Ihana!

  VastaaPoista
 31. Tarvitsisin lämpöisen imetysmekon jolla voi mennä niin kaupungille kuin juhliin asusteita vaihtamalla! Mukana arvonnassa siis!

  VastaaPoista
 32. Jep, imetysmekko! Just ihana tuo mikä sinulla on kuvissa päälläsi!

  VastaaPoista
 33. Imetysmekko ensi kesän imetyksiä varten puuttuu täältä kaapista

  VastaaPoista
 34. Minäkään en omista vielä yhtään imetysvaatetta, toista lastani imetän. Olisi ihana saada kaunis mekko kevääksi!

  VastaaPoista
 35. Multa puuttuu kaikki! :D

  VastaaPoista
 36. Joku ihanan rento mekko tai paita arkiseen menoon.

  VastaaPoista
 37. Kaupunkikelpoinen ja miksipä ei rennompiin juhliinkin sopiva imetysmekko puuttuu kaapistani.

  VastaaPoista
 38. Kaapissani on huutava pula siistimmästä imetysvaatteesta! Tunikasta tykkäisin...

  VastaaPoista
 39. jo_hannan@hotmail.com23. helmikuuta 2015 klo 1.25

  Kolmatta lasta odottaessa alkaa jo olemassa olevat (ne muutamat hassut, millä olen kaksi imetysaikaa pyörittänyt) imetysvaatteet olla niin loppuun kulutettuja, että uusien ostaminen on auttamatta edessä. En koe omaksi tavakseni nostella paidan helmoja, joten imetykseen tarkoitetut luukulliset yläosat ovat mielestäni ehdottomia. Osallistun siis arvontaan todellakin, enkä osaa sanoa, että mitä tarvitsisin kipeimmin. Ehkä mekkoa (toivottavasti) suht lämpimään kesään.

  VastaaPoista
 40. Mekkolinjalla täälläkin oltais! Housut puristaa ja makkarat tursuaa, mutta haaveena kesäkuntoon pääseminen :)

  VastaaPoista
 41. Imetysmekko olisi tarpeellinen. En omista yhtään imetysvaatetta.

  VastaaPoista
 42. Imetysmekko olisi kiva, sillä harva normimekko imetykseen taipuu :)

  VastaaPoista
 43. Täällä olisi imetysmekolle tarvetta! kovasti olen kaupungilla pyörähtäessäni yrittänyt löytää päivitystä vaatekaappiin, mutta imetysvaatteiden osalta tarjonta on ollut aika heikkoa :/ tai sitten etsin vääristä kaupoista... :)

  VastaaPoista
 44. http://www.milkernursing.com/shop/dark-brown-grey-7320p.html

  VastaaPoista
 45. Siistiä kaupunkivaatetta, tunika olisi ihana. :)

  VastaaPoista
 46. Joku mekko ois ihana saada :)

  VastaaPoista
 47. Mukana!:) Joku siistimpi imetysmekko tai -paita uupuu jolla kehtaisi mennä sinne sukujuhliinkin :D

  VastaaPoista
 48. Esikoisen imetysaikana kaikki imetysvaatteet olivat lainattuja, ja nyt kun toisen laskettuun aikaan on enää reilu pari kuukautta, taitaa olla aika alkaa hankkia pikkuhiljaa omia. Täältä puuttuu siis kaikki!

  VastaaPoista
 49. Osallistuisin ystäväni puolesta jolta puuttuu vielä siisti imetys tunika tai mekko jolla voi käydä kaupungilla ja kylässä.

  VastaaPoista
 50. Ihana mahdollisuus! Minulla on vain yksi imetyspaita, joka on mennyt ensimmäisessä pesussa huonoksi. Laadukasta imetystunikaa/mekkoa kaipaisin todella paljon. Nimim. Rv40+4

  VastaaPoista
 51. Rento, mutta siisti imetysmekko olisi ihana saada.

  VastaaPoista
 52. Kaapista puuttuu kaikkea! Löytyy vain 2paitaa mitä voin käyttää ja lapaikin jo kuukauden!

  Sanssunjuttu@gmail.com

  VastaaPoista
 53. Ystävältä puuttuu kaikki, mutta varmaankin paita olisi alkuun se kätevin! :)

  VastaaPoista
 54. Ehdottomasti mukana arvonnassa! Multa puuttuu sellainen jokapaikanimetysmekko. Löytyy kaksikin hienompaa, mutta ovat malliltaan sellaisia, etten osaa käyttää tavan arkena. Ja löytyy perustopit ja -paidat. Mutta kas, heti Milkerin sivuilta pisti silmään tämä, taitaa olla sama malli kuin sun mustavalkoinen mutta vain mun värisenä versiona: http://www.milkernursing.com/shop/purple-striped-nursing-7857p.html ;)

  VastaaPoista
 55. Tollanen imetystoppi ois kiva!

  VastaaPoista
 56. Imetystaival on vasta alkamassa, la parin viikon päästä. Perusimetyspaitoja on tullut jo hankittua, mutta ihana lisä olisi tuo raidallinen pitkähihainen imetys" yöpaita". Aikoisin kyllä käyttää sitä mekkona päiväkäytössä myöskin. Olisi ihana tuntea itsensä taas sieväksi. Arvonnassa niin mukana! Bellis2(at)gmail.com.

  VastaaPoista
 57. Kyllä kelpaisi tuollainen jokapaikan imetysmekko! Toukokuussa kun se imetystaival taas alkaa toivottavasti :)

  VastaaPoista
 58. Siisti imetysmekko puuttuu. Tuntuu, että kolmannen kohdalla alkaa kaikki imetysvaatteet olemaan enemmän tai vähemmän kulahtaneita.

  VastaaPoista
 59. Haluaisin saman mekon kuin sinulla :) se on aivan ihana. runoilija_ellu@luukku.com

  VastaaPoista
 60. Puuttuu perussiistirento imetyspaita, joka sointuisi kivasti farkkujen jne kanssa. Olisi kovassa käytössä esim. kyläillessä ja kotona kun tulisi vieraita. Sellainen luottopaita mun kaappiini :)

  VastaaPoista
 61. Tarpeeksi pitkä imetysmekko olisi tarpeen arkea varten, nuo neulemekot - varsinkin yöpaidat- näyttivät hauskoilta! Taijalei @ gmail.com

  VastaaPoista
 62. Osallistun arvontaan. Itteltä puuttuu juhlava imetysmekko kesälle kun meidän beben pitäisi toukokuussa saapua ja on vaikka mitä suunnitteilla kesälle, kaverien kesähäitä ja tieten oman lapsen ristiäiset olisi kanssa suunnitteilla.

  VastaaPoista
 63. Mekkoa kaipaisin! Ihana jos voittaisin kun en millään raskis niin kallista ostaa.

  VastaaPoista
 64. Mekko uupuu, koska kevät :)

  VastaaPoista
 65. Imetysmekko tai tunika olisi kiva, jota voisi vaikka legginsien kanssa pitää. Myös nuo napilliset paidat olivat ihania ja sopisivat farkkujen kaveriksi. <3 tiinakattilak@gmail.com

  VastaaPoista
 66. Luulen et valitsisin jonku ihan perusimetyspaidan. :)

  VastaaPoista
 67. Minulla ei ole yhtään imetysvaatetta vaikka toinen lapsi syntyy ihan näinä päivinä. Tälläkertaa arvelin että ainakin yksi mekko tai paita on hommattava jonka kanssa on helppo imettää kyläillessäkin.

  VastaaPoista
 68. Imetysmekko olis kyllä ihana! :)

  VastaaPoista
 69. Mekko puuttuu (ja moni muukin tällä hetkellä), mutta esim. tuo päälläsi oleva on kaunis, ja varmasti moneen käyttöön sopiva - aina esim. kerhoreissulta, syntymäpäiväjuhliin ja miksei ihan kotiasuksikin. Kivaa piristystä pukea kotonakin ollessa välillä nätteihin vaatteisiin.
  - Mai

  VastaaPoista
 70. Esikoisen ristiäiset lähestyy ja jokin juhlava imetysvaate tulisi enemmän kuin tarpeeseen. :)

  VastaaPoista
 71. Imetysmekko tietenkin. Pitäisin päälläni pelkästään mekkoja, jos se olisi mahdollista :)

  VastaaPoista
 72. Siskoni sai 3 kk sitten vauvan. Omani on 11kk. Hänelle lahjoittaisin tuon palkinnon. Mitä yhtään olen siskoni vaatekaappia seurannut niin imetysmekkoon olisi huutava pula . Tosi ihana tämä siun blogi<3

  VastaaPoista
 73. Imetysmekkoa vailla olen minäkin. Tuo sinun mekkosi onkin juuri kivan mallinen. Kolmatta imettäessäni olen jo peräti kyllästynyt samoihin henkkamaukkapaitoihin joita olen venyttänyt jo kaksi vuotta...

  VastaaPoista
 74. Oranssi (villa)paita napeilla..katson näkönen imetykseen ja hieno :) ja ihana värikin

  VastaaPoista
 75. Tarkoitin kätsyn näköinen ;)

  VastaaPoista
 76. Ehdottomasti tuo raitamekko joka sinulla on! Näyttää ihanalta! (h.mamlmlund@gmail.com)

  VastaaPoista
 77. Siisti, mutta rento, ihmisten ilmoille kelpaava imetysmekko puuttuu.. Nämä on näitä ikuisuuskysymyksiä, että mitä itselleen "raaskii" hankkia, mutta imetysvaatteet vaan tekee koko hommasta niin paljon helpompaa!

  VastaaPoista
 78. Imetyspaitoja on kyllä, mutta imetysmekko/tunika puuttuu. Tuo päälläsi oleva mekko on just kiva :)

  VastaaPoista
 79. Jokin mukava tunika tai mekko olisi ihana :)

  VastaaPoista
 80. Katsettava kestävä (=löllömahan peittävä) imetysmekko olisi tarpeen! Sellainen, jota voisi käyttää sekä kaupungilla käydessä, että juhlavammassa tilaisuudessa sopivien asusteiden kanssa. Jakaudun kohta (toivottavasti!!) ja esikoiseni nimiäiset olisi ensimmäinen tilaisuus, johon siistimpää vaatetta pitäisi saada. Valintani olisikin jokin mustista mekoista, vaikka tarpeita onkin laidasta laitaan!

  VastaaPoista
 81. Suurin tarve olisi lähestyvän Espanjan matkan takia imetysuimapuvulle, mutta koska sitä ei mallistosta löytynyt, niin mustavalkoraidallinen imetysyöpaita lyhythihaisena sopisi varmasti rantamekoksi. Eli mukana arvonnassa ja Bebesiin etsimään sitä uimapukua. :)

  VastaaPoista
 82. Kolmosen nimiäiset on tuloillaan puhumattakaan kaikista muista vähän fiksummista tilaisuuksista ja mekko puuttuu. Olisipa kiva olla siististi pukeutunut ja silti voida imettää helposti!

  VastaaPoista
 83. Mekkoa tai yhtään tyylikästä imetysvaatetta en vielä omista. Kaikki samaa raitalerppua, eri väreissä vaan...

  VastaaPoista
 84. Puuttuu imetysvaatteet ylipäänsä

  VastaaPoista
 85. Siisti imetysmekko puuttuu minun vaatekaapistani..:)

  VastaaPoista
 86. Vitsit, jonkun mekon valitsisin varmastikin. Onpa ihana arvonta! :)

  VastaaPoista
 87. Mukana! Imetysmekko olisi loistava täydennys muutaman omistamani imetyspaidan joukkoon :)

  VastaaPoista
 88. Imetysmekko olisi ihana! Laskettuaika lähenee ja olisi aika ruveta miettimään imetysvaatteita kevääksi!

  VastaaPoista
 89. Ihania vaatteita! Olen näin kevään alkaessa innostunut mekoista, mutta kaapissani ei ole vielä yhtään imetysmekkoa. Sellaisen valitsisin! :)

  VastaaPoista
 90. Mukana arvonnassa! Kaapista puuttuu kaikenlaiset imetyspaidat ja -mekot, joista olen vain haaveillut pitkään... Eniten käyttöä olisi sellaiselle rennolle ja siistille neuleelle, joka kävisi arjessa kotona ja kaupungilla :)

  VastaaPoista
 91. Raitamekko olisi kiva.

  VastaaPoista
 92. imetysvaatekaapistani puuttuu kaikki :) Ennen kaikkea tarvetta olisi siistille mekolle, joka päällä voisi kulkea asiallisesti ja mukavasti, sekä imettää helposti.

  VastaaPoista
 93. Imetysvaatteet ovat käteviä varsinkin julkisilla paikoilla imettäessä, kun "maitobaari" on saatava auki nopeasti ;). Olen hankkinut joitain imetysvaatteita käytettynä. Nyt olisi superia voittaa esim. kevät/kesämekko ihan uutena.
  soile45@hotmail.com

  VastaaPoista
 94. Helei,
  Iloisen väriselle imetysneuleelle olisi tarvetta. Se raidallinen mekko, jossa oli napit olalla vaikutti ihanalta, ja sen valkkaisin jos saisin :)
  Terkuin,
  Maija

  VastaaPoista
 95. Imetysmekko arkikäyttöön tai tunika olis enemmän kuin ihana lisä vaatearsenaaliin :)

  VastaaPoista
 96. Nimenomaan joku siistimpi, joka sukujuhlakelpoinen, imetysmekko puuttuu. Tai miksei paitakin, koska vanhat alaosat ovat edelleen käyttökelpoisia. Vaatimuksena hengittävä luonnonmateriaali -tai ei ainakaan 100% mölyesyteri, jota lähes kaikki imetysjuhlavaatteet tuntuvat olevan.

  tyyli.casual (at) gmail.com

  VastaaPoista
 97. Kaikki puuttuu ja vauva on kohta täällä! Käytännöllisin olisi pitkähihainen neulepaita mallistosta mustavalkoraidoilla <3 leiniainen (@) gmail.com

  VastaaPoista
 98. Imetysmekko ihan ehdottomasti :) raidallinen yöimetysmekko olisi mielestäni erittäin kaupunkikelpoinen! Niin kuin joku jo aiemmin mainitsikin,mekko jonka voisi laittaa leggareiden kanssa ja lähteä kaupungille suihkimaan. Suht ohutta materiaalia,koska alkukevään baby syntymässä ja kesää kohti mennään! nasukaisa@hotmail.com

  VastaaPoista
 99. Imetysmekot on siitä kivoja, että niitä voi pitää hyvin imetysajan jälkeenkin :) Esim. tämä olisi kiva kesällä: http://www.milkernursing.com/shop/black-nursing-dress-6463p.html

  ansamaria1(at)gmail.com

  VastaaPoista
 100. Kaapissani ei ole vielä yhtään imetysvaatetta vaikka parin kuukauden sisään meille on syntymässä esikoinen..Lienee pitäisi niistäkin alkaa kiinnostumaan ;) Arvonnassa mukana!

  VastaaPoista
 101. Imetän kotona, joten kaikki imetysvaatteet puuttuu! :D Jotain tarttis tehrä.. kultakala2780@gmail.com

  VastaaPoista
 102. Osallistun arvontaan! Olen käynyt Kampissa useeamman kerran sovittelemassa Milkerin mekkoja mutten vielä ole raskinut ostaa... Imetysmekko arkikäyttöön olisi tarpeen.

  VastaaPoista
 103. Ehdottomasti se samainen yöimetysmekko, joka sinullakin on. Ja päiväkäyttöön tietenkin :)

  VastaaPoista
 104. Kesäksi pitäisi löytää joku ihana hellemekko imetysluukulla. Sannukka85atgmail.com

  VastaaPoista
 105. Imetysmekko olisi ihana!

  VastaaPoista
 106. Hmm... Valitsisin jonkunrennon tyylikkään tunikan/mekon. Kaikelle varmasti olisi tarvetta.

  VastaaPoista
 107. Nuo raidalliset mekot värikkäillä taskuilla ovat suosikkejani :)

  VastaaPoista
 108. Imetystaivalta 4 kk takana ja toivottavasti paljon edessä :). Kaapista löytyy imetystoppeja ja yövaatteita sekä jokunen mekko. Kaipaisin kuitenkin vielä siistimpää tunikamittaista arkimekkoa, joka kävisi perhekerhoista synttärijuhliin :)

  VastaaPoista
 109. Osallistun arvontaan. Kesäiselle imetysmekolle olisi tarvetta.

  VastaaPoista
 110. Mun imetyskaapista puuttuu kaikki järkevän näköinen ja ihana :D Mulla on vaan kirppikseltä eurolla hamstrattuja H&M:n imetyspaitoja, joten tarvitsisin jotain erittäin mukavaa ja kaunista. Joko jonkin siistimmän neuleen/mekon tai simppelin monitoimitilannepaidan :)

  VastaaPoista
 111. Kaikki äitiysvaatteet puuttuvat vielä...aapuuvaaa!!! Laadukkaat vaatteet varmasti kestävät myös kiertoon laittamista, joten iloa saisi minun lisäkseni ystäväni!

  VastaaPoista
 112. Imetysvaatteista haaveillen. Esikoisen imetysaikana en raaskinut niihin juuri sijoittaa, nyt toisen kanssa korjataan tilanne. :) Tää herkullinen neule oli mun lemppari: http://www.milkernursing.com/shop/mustard-yellow-knitted-8118p.html
  saija.niemela@gmail.com

  VastaaPoista
 113. Imetysmekko puuttuu! Normaalisti pukeudun mekkoihin tai tunikoihin, mutta imettäessä ne ovat jääneet kaapin pohjalle pölyyntymään. Ristiäisissä olin uhkarohkeasti mekko päällä ja imettäminen oli hieman haastavaa...

  VastaaPoista
 114. Laskettu aika on 8,4 ja yhtäkään imetys vaatetta ei vielä ole valmiina. Olisi hyvä olla edes joku valmiina, ja saisi kokemusta merkistä että onko hyvä :). Kesäkin lähenee nopeaa vauhtia!

  VastaaPoista
 115. Oikeastaan kaikkea puuttuu! Esim. Yöimetyspaita!

  VastaaPoista
 116. Tuo sama mekko lilan värisenä ois niin mun juttu :)

  VastaaPoista
 117. Arkimekko / tunika olisi kiva lisä imetyspaitojen arsenaaliin.

  VastaaPoista
 118. Ihan arkikäyttöön imetyspaitaa kaipailen tai juhlavaa mekkoa.
  ansq-85@hotmail.com

  VastaaPoista
 119. Kaipaisin siistiä arkimekkoa! :)

  VastaaPoista
 120. osallistun arvontaan
  Multa puuttuu imetysmekko. Sellainen joka menisi kesällä pelkiltään ja keväällä/syksyllä yhdistellen johonkin lämpimään.

  VastaaPoista
 121. Esikoisen aikana minulla ei tainnut olla ainuttakaan imetysvaatetta (imetyliivejä lukuunottamatta), mutta nyt kun olemme myös aktivoituneet käymään perhekerhoissa ja kahviloissa on imetysvaatteiden tarve tullut todeksi. On se vaan niin paljon mukavampaa ja helpompaa imettää imetyspaidan raosta kun vetää paita korviin tai venyttää kaula-aukkoa.
  Eli tarvitsisin imetystunikaa tai mekkoa :)

  VastaaPoista
 122. Sain esikoiseni 4kk sitten ja ehdottomasti vaatekaapistani puuttuu siisti ja vähän juhlavampi imetys mekko/tunika.

  VastaaPoista
 123. Meidän vaavin la on touokokuussa, ja ehdottomasti valitsisin Milkerin valikoimista itselleni kesään sopivan imetysmekon :) Toistaiseksi olen hamstrannut yhdet liivit ja paidan valmiiksi. jeminava@hotmail.com

  VastaaPoista
 124. Juhlavampi imetyspaita puuttuu =). Mukaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 125. Multa ei löydy kuin muutama imetystoppi ja yksi siisti imetyspaita, eli tarvetta todella olisi! Ostaisin varmaankin kesäksi jonkun ihanan imetysmekon. Tuo sunkin mekko on ihan mun tyylinen :)

  VastaaPoista
 126. Jokin imetysmekko tai (neule)tunika olis tosi jees!! :) Meibi jokin
  ttttiia@hotmail.com

  VastaaPoista
 127. Siisti imetysmekko!!!! Tytön synttärit ja mummon juhlat tulossa eikä ole päällepantavaa!

  VastaaPoista
 128. Imetysmekko ois kiva. Yöimetyspaitakin puuttuu, mutta sitä en koe tarpeelliseksi itselleni.

  VastaaPoista
 129. Kaapista puuttuu sellainen imetyspaita/-tunika, joka päällä kehtaisi kotoa poistuakin :)

  VastaaPoista
 130. Synnytin juuri toisen lapsemme. Imettäminen kuuluu nyt siis taas arkeeni. Joten joku ihana arki mekko olisi ihana tai jopa sellainen mekko joka menisi tulevissa ristiäisissä.

  VastaaPoista
 131. 6 kuukautta täysimetystä takana ja suunnitelmien mukaan ainakin samanmoinen matka osaimetystä edessä. Tätä rajapyykkiä juhlistamaan olisi ihana saada siisti keväinen imetysmekko tai tunika, jolla kehtaisi rahjautua ihmisten ilmoillekin.

  VastaaPoista
 132. Kaikki imetysvaatteet puuttuu. Kesäksi imetysmekko olisi ihana!

  VastaaPoista
 133. Imetysmekko tai siistimpi imetysvaate puuttuu täysin imetysvaatevalikoimasta. Topeille ja t-paidoilla pyristelty eteenpäin.
  Mekko sopii päällesi hyvin ja kaulakoru tuo pirteyttä asukokonaisuuteen!

  VastaaPoista
 134. Arkimekko/tunika puuttuu minulta

  VastaaPoista
 135. Mekko puuttuu täältäkin tai ainakin sellainen mekko jossa on mukava olla, mutta näyttää hyvältä.

  VastaaPoista
 136. Imetysmekko puuttuu <3

  VastaaPoista
 137. Ainoastaan omistan vain kulahtaneuta imetys rintsikoita.Muut käyttövaatteet on ihan normi vaatteita,jotka täytyy ottaa huomioon pois kotona liikkuessa,että pystyy suht kätevästi imettämään.Tämä oli jo käytäntö esikoisen kohdalla ja nyt kuopuksen kohdalla.Joten mikätahansa imetysvaate olisi superia!

  VastaaPoista
 138. Käytän normaalisti paljon mekkoja niin en meinaa keksiä päällepantavaa kun mun mekoissa ei pysty imettämään. Eli imetysmekko ehdottomasti!

  VastaaPoista
 139. Odottelen esikoista kuukauden päästä saapuvaksi ja minulta löytyy ainoastaan pari imetystoppia. Haluaisin jonkun rennon ja käytönnöllisen imetysvaatteen :)
  honkanenveera@gmail.com

  VastaaPoista
 140. Osallistun arvontaan ja samaan hengenvetoon yhdyn useammankin odottavan kanssasisareni toiveeseen: siisti, kaupunkikelpoinen imetystunika/mekko olisi aivan ihana voittaa!

  VastaaPoista
 141. Ensimmäinen tulossa ihan lähipäivinä, eikä minulla ole liivien lisäksi vielä mitään imetys vaatteita. En meinannut niitä hirveästi hankkiakaan, mutta joku vähän siistimpi mekko olisi tarpeen.

  VastaaPoista
 142. Imetysmekko/tunika kelpaisi tännekin. Siisti, mutta kuitenkin sopivan rento arkeen.

  VastaaPoista
 143. Mukana arvonnassa. Tuo kuvan mekko näyttää näppärältä joka tilanteessa, joku kaikkeen sopiva olisi tarpeen.

  maryska@suomi24.fi

  VastaaPoista
 144. Päälläsi oleva mekko on tosi kivan näköinen. :) Imetysmekko olisi kätevä näin synnytyksen jälkeen, sillä se ratkaisisi vaateongelmat sekä ylä- että alaosan suhteen. Kyllähän sitä kotona arkea elää parilla imetystopilla, mutta olisipa ihana laittaa tuollainen mekko päälle, kun pääsee vauvan kanssa enemmän liikkumaan kodin ulkopuolelle.

  VastaaPoista
 145. Toinen syntymässä piakkoin ja imetysvaatteita on vähänlaisesti. Kaipaisin rentoa, muttta siistiä imetysmekkoa tai -tunikaa.
  (sanna.leiviska@gmail.com)

  VastaaPoista
 146. Keväinen imetysmekko olisi ihana. Sain esikoiseni joulukuun puolessa välissä ja imetystaival on vasta aluillaan. <3

  VastaaPoista
 147. Hei! Täältä puuttuu myös kaikki imetysvaatteet,vaikka kolmikuisen pojan kanssa sitä kyllä harrastetaan:) joku mekko tai neuletunika olis kyllä kiva. Toisaalta peruspaitaa tulis ehkä varmemmin käytettyä. Kaikki käy:)

  VastaaPoista
 148. Omat imetysvaatteet on jo niin kulahtaneita että uusia kaipailen kovasti. Näin keväällä ihmistenilmoille olisi kiva lähteä mekolla!

  VastaaPoista
 149. kiitos ihanasta blogista!26. helmikuuta 2015 klo 14.13

  Jotain ihanaa villaista ikuisesti palelevalle... Osalistun arvontaan :) heidi.ovaska82@gmail.com

  VastaaPoista
 150. Joku ihana imetysmekko! liina-maija(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 151. Voih, puuttuisi juuri tuollainen jokapaikan mekko, joka sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

  Raidallinen mekkosi on täydellinen!

  VastaaPoista
 152. Meille syntyy kohta kolmas lapsi ja käyttöä olisi kivalle imetysmekolle.

  VastaaPoista
 153. Mekko tai neule olisi kiva. :)
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 154. mekko olisi kiva lisä :) paivikok@gmail.com

  VastaaPoista
 155. Mekko tai joku nätti pusero! Valikoimaa näytti kivasti olevan:)

  VastaaPoista
 156. Upea mekko! Sopisi oikein hyvin itsellenikin, koska oma imetysvaatekaappini on vielä lähes tyhjä. Omistan vain yhden itsetehdyn imetyspaidan! (hansantola(a)gmail.com)

  VastaaPoista
 157. Mekkoa kaipailen! Juurikin siistiä "kaupunkivaatetta" :) aivan ihan tuo mustavalkoraidallinen!!
  Emmi.skold@gmail.com

  VastaaPoista
 158. Villaa!Olen palellut läpi niin raskauden kuin imetysajankin, joten lämmin ja pehmoinen villa olisi parasta ikinä.

  VastaaPoista
 159. Juhlamekko häihin olisi kiva
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 160. Imetysmekkoa kaipailen. Eritysesti sukujuhliin, mutta tosi hyvä, jos olisi sellainen, jolla olisi sitten muutenkin käyttöä.
  hiisukas(at)gmail.com

  VastaaPoista
 161. P blues.drive.monster(a)hotmail.com28. helmikuuta 2015 klo 23.38

  Oi! Miun kaapissa ois kyllä hyvin tilaa yhdelle rennolle raitamekolle. :)

  VastaaPoista
 162. Imetysmekko ;). Varsinkin sellainen monikäyttömekko eli arjesta juhlaan menevä.

  VastaaPoista
 163. Osallistun arvontaan! Omasta kaapista puuttuu ehdottomasti imetysmekko! Mekkoihmisenä olisi ihana liihottaa välillä mekko päällä, mutta tällä hetkellä ei imetykseen sopivaa mekkoa ole kaapissa ja ne on niin suolaisen hintaisia.. :-(
  Conceit@windowslive.com

  VastaaPoista
 164. Kummitytön ristiäiset tulossa, ja poika 7kk. Joku mekko myös arkeen ois kiva! :)

  VastaaPoista
 165. Kovasti oisin mekkoa tai paitaa vailla! Vielä en ole saanut aikaiseksi ostaa yhtäkään imetysvaatetta (kun ei tarpeeksi halvalla ole löytynyt), vaikka tässä jo pitkään niistä haaveiltu. Olisiko sinulla vinkkejä myös edullisista imetysvaatteista? Olisi mukava kuulla niitä :) s-posti: laura.ikavalko@hotmail.fi

  VastaaPoista
 166. Siisti imetysmekko puuttuu.peruspaitaa ja toppia löytyy paljon.

  VastaaPoista
 167. Lopetin puolitoistavuotiaan esikoisen imetyksen vähän aikaa sitten. Joitakin imetyspaitoja omistan, osa niistä on jo siinä kunnossa, että vain kotioloissa kehtaa käyttää. Myös siistimpi mekko löytyy. Uusi vauva syntyy alkukesästä, joten tarvetta olisi rennolle kesäiselle mekolle tai hihattomille topeille.

  VastaaPoista
 168. Kaverini saa kesällä esikoisensa ja uskoisin että hän ilahtuisi imetyspaidasta, jota voisi käyttää mahdollisesti jo odotusaikana :)

  VastaaPoista
 169. En omista vielä yhtäkään imetysvaatetta, laskettu on heinäkuussa joten mekko tai toppi olisi kiva :)

  VastaaPoista
 170. Esikoisen aikana ostin pari (huonoa) imetyspaitaa mutta enimmäkseen venytin toppien kaula-aukkoja pilalle. Marraskuussa sain toisen lapseni, jonka kanssa vietämme edelleen sairaalaelämää. Huonot imetyspaitani eivät houkuttele vieläkään joten jatkan venyttämistä... Imettämistä en valitettavasti ole vielä päässyt aloittamaan mutta sairaalan rintapumppuhuoneessa istuessani kaipailen toimivaa imetyspaitaa tai -mekkoa, jonka kaula-aukko ei roiku navassa asti. Vielä en ole saanut aikaiseksi ostaa sillä suurimmaksi osaksi hinnat ovat aika suolaisia ja halpojen laatu onkin jo todettu. Mukaan arvontaan siis :)

  VastaaPoista
 171. Joku siisti juhliinsovetuva imetysmekkonen vielä uupuu kaapista :) niin uupuu kyllä imetettäväkin, mutta hän saapuu parin kk sisällä ;)

  VastaaPoista
 172. Minulta puuttuu imetysyöpaita.

  VastaaPoista
 173. Ehdottomasti rento imetysmekko, jota voisi käyttää kotona, kylässä ja kaupungilla. Olen melkoisen ujo imettämään julkisesti, joten imetysmekko, jossa olisi oikeasti helppo imettää varmasti helpottaisi tätä pulmaa.

  VastaaPoista
 174. Tyylikäs ja simppeli imetysmekko puuttuu vielä itseltä.

  VastaaPoista
 175. Tätä meidän joulukuussa syntynyttä tissimaakaria imettäessä olisi kyllä ihana jokin nätti imetyspaita! :)

  VastaaPoista
 176. Ihana mekko tämä mustavalkoinen Milker Monroe, tarvitsisin JUURI TUOLLAISEN maaliskuun lopussa oleviin häihin, joihin ei imettävällä äidillä ole mitään päällepantavaa! Aapuuva! :)

  VastaaPoista
 177. Laskettu aika alkaa olla käsillä ja käytännössä varsinaisia imetysvaatteita ei löydy kuin yksi trikoopaita. Kesäksi ainakin mekko olisi ihana, perus imetyspaidatkin tulisi varmasti käytettyä.

  VastaaPoista
 178. Osallistun! Tarvitsisin arkimekon, joka olisi niin siisti, että sitä voisi käyttää myös lounaalla, synttäreillä, yms arkisen juhlavissa tilaisuuksissa.

  VastaaPoista
 179. Meitsiltä puuttuu kaikki. Mutta erityisesti joku kiva mekko, mikä peittäisi myös vatsamakkarat. Iiiiisot vatsamakkarat! ;)

  VastaaPoista
 180. Oi, ihana arvonta! Mun vaatekaapista puuttuu _kaikki_ imetysvaatteet, en siis oo ostanut yhtä ainutta vaatekappaletta siihen tarkotukseen vaikka imetystä takana nyt "jo" 4,5kk. Ajatuksena on ollut ja sille tasolle jäänyt. Kaipaisin sellasta rentoa mutta siistiä imetyspaitaa, mekot kun ei oo mun juttu ollenkaan.

  Sulla on kyl niin kivoja arvontoja! :)

  VastaaPoista
 181. Joita se voi koskettaa.

  Tavoitteenamme on löytää voittavan ratkaisu kaikki taloudelliset
  ongelmia. Annamme lainoja ihmisille, joilla on huono luotto tai tarvitsevat rahaa maksaa laskuja, investoida liiketoiminnan. Haluamme käyttää tätä keskipitkän ilmoittaa teille, että me annamme luotettava lainatuet, meillä on ilo tarjota sinulle lainaa nopeudella 2% kaikille asiakkaille. Kiinnostuneiden henkilöiden tulisi ottaa yhteyttä lisätietoja sähköpostitse: wemacompany@gmail.com

  Oletko koskaan ajatellut saada stressittömän lainaa muodostavat hyvämaineinen lainanantajalle? Oletko etsinyt lainan evätään lainan paikallisen pankin? Onnittelut olet oikea paikka saada tämä laina tarjous laina, Wema Laina instituutti on ratkaisu taloudellisia ongelmia. Voimme auttaa saat laadukkaita lainaa nopealla siirto, lainahakemuksen sovelletaan kaikkiin sekä yksityisille ja yrityksille. Kiinnostuneita henkilöitä yhteyttä lisätietoja sähköpostitse: wemacompany@gmail.com

  VastaaPoista