Social Media Icons

torstai 29. tammikuuta 2015

Prinsessan kauppakengät

10 kommenttia , , , , , , Share It:
c2 c6

 

Meillä eletään tätä nykyä kaikkein vaaleanpunaisinta prinsessa-keijukais-merenneito-kautta. Sininen ja punainen saattavat mennä 3,5-vuotiaan sekaisin, mutta vaaleanpunainen ja pinkki eivät koskaan. Flunssaiset viikot ovat antaneet tavallista enemmän liikkumavaraa arkipukeutumiseen, ja vesirokkoon & kuumeeseen auttoi kuulemma taikarasvaa ja särkylääkettä enemmän hilesukkahousut, juhlakengät ja joululahjaksi kummitädiltä saatu Bambi-jumppapuku tyllihelmalla. Sisävaatteiden suhteen olen hyvin joustava, mutta ulkovaatteita olen koettanut valita sillä ajatuksella, että joskus pikkuveli niistä jotain voisi käyttää, mutta mustat talvihanskat kaatavat maailman koska välikautena sai käyttää vaaleanpunaisia mummon neulomia lapasia ja kakkoshaalariksi kirppikseltä ostettu pinkki Popin toppa on suksee.

c3

Menestys oli myöskin Crocsin yllärinä lähettämät vaaleanpunaiset lasten Colorlitebootit. "VAALEANPUNAISET! Minun kaikkein eniten suosikkilemppaliväliset, KIITOS", hän kiljui ääni käheänä. Niitä käytettiin ensin muutama päivä sisällä, sillä suurperheen äitiä leikkivä tyttö pakkasi nukkensa Titin, Tutun ja Antun rattaisiin ja lähti sitten rattainensa metroasemalle (työhuoneeseen), kengät jalassa, hattu päässä ja huivi kaulassa. Ja lupasi tulla "ostarin kautta" - suodatinpussit olivat kuulemma loppu eikä äiti tekisi palapelejä ilman kahvia (saatoin tuntea piston sydämessäni).

c7

Kaksivuotias Armas sai omansa ruskeina, mutta vesirokon ja kovan kuumeen vuoksi vain Helmi on päässyt testaamaan omia vaaleanpunaisia prinsessakenkiään ulkona (hänen tautinsa on jo selätetty) "prinsessakenkiään" ja tykkää niistä yhtä paljon kuin minä aikuisten Colorliteista; ne saa puettua nopeasti jalkaan, kestävät loskasäitä, ovat helposti puhdistettavat ja kuten Crocsit aina, hyvin kevyet jalassa. Minua eniten arvelutti vähän arka vaaleanpunainen väri, mutta nahkamaiselta tuntuva kumi(ulko)pinta on helposti pyyhittävissä puhtaaksi ja mustimmankin loskan olen kopsutellut ulko-ovella kengistä pois. Paksua vuorta kengissä ei ole, mutta parin asteen pakkasillakin vielä tarkenee ohuen puuvillasukan kanssa ja kovemmilla keleillä villasukan kanssa. Vaikka tietysti tämäkin on tyyppikysymys - minä olen vilukissa joka käyttää ympäri vuoden villasukkia! Parhaimmillaan näiden uskon kuitenkin olevan välikaudessa tai lopputalvesta, ja jos tällaisia halajaa, niin nyt näitä myydäänkin ihan hyvällä alella.

Toivoakseni pääsemme pian kaikki näistä nurkista liikkeelle ja vanhempi pojistakin saa ihan oikeita käyttökokemuksia kauppakengilleen (ulkoillessahan meillä on Crocsin täysin vedenpitävät ulkoilukengät). Nyt se vesirokko nimittäin puhkesi pojillekin - ja noin kolmetoista kertaa hirveämpänä kuin millaisena esikoinen sen sairasti. Enpä olisi arvannut, että suorastaan himoitsen pääseväni sairastuvalta crosstrainerille tekemään kuolemaa Jane Fonda-trikoissani, haha! Nyt on näin.

Seuraa meitä Bloglovinissa FacebookissaInstagramissa (@lapsellistablogi) tai Blogilistalla.


 

10 kommenttia:

 1. Hei, millainen koko näissä on eli vastaako normaalia kengännumeroa? Tosi kivat ja varmasti lapselle mieluiset!

  VastaaPoista
 2. Nuo beiget on tosi nätit!

  VastaaPoista
 3. "suodatinpussit olivat kuulemma loppu eikä äiti tekisi palapelejä ilman kahvia (saatoin tuntea piston sydämessäni)." Ahhah nauroin, tää oli hyvä :D Kyllä ne lapset vaan huomaa kaiken ja leikkii näkemäänsä/kokemaansa, hyvin huomaa itsestään ne ei niin parhaat piirteet ja tavat.. :D Söpöt kengät!

  VastaaPoista
 4. Niin on! Meillä on vaaleanpunaiset ja ruskeat, mutta siniset ja beiget on tosi nätit luonnossa myös. :)

  VastaaPoista
 5. Minusta vastaa kyllä aika hyvin! Esim. Kuomat on minusta aika reilua kokoa ja Vikingit naftia, nämä vastaa aika hyvin numeroaan. :)

  VastaaPoista
 6. Joo, lasten suusta kuulee totuuden.. :D

  VastaaPoista
 7. Hienot on tosiaan neitin popot! :) Mä oon ettiny itselleni tuollaisia mustia, mutta tuntuu olevan joka nettikaupan valikoimasta koot loppu.. ja siksi kysynkin hölmönä, että onko kellään tietoa, saako noita aikuisille mistään myymälästä? Ja jos saa niin, mistä? ei oo mulle tullu vastaan...

  VastaaPoista
 8. Muistelen, että joku sanoi tätä nimenomaista mallia myytävän jossain hypermarketissa, Cittarissa tai Prismassa? :) vanhemman kenkäpostauksen kommenteista varmaan löytyisi? Olen puhelimella niin pääsen vähän huonosti navigoimaan omalla sivulla:/

  VastaaPoista
 9. Kiitti vinkistä! :) käyn kurkkaamassa edellistä kenkäpostausta :)

  VastaaPoista