Social Media Icons

tiistai 6. tammikuuta 2015

Askeettinen lelukaari, voi kyllä kiitos!

2 kommenttia , , , Share It:
al2  al1IMG_8850al5al3

Lapseton ystäväni ja esikoiseni kummi soitti kesällä, ja puhelu huvitti minua pitkän aikaa. Hän oli Tuusulan Femmatorilla (joka muuten on ihan mahtava aarreaitta, käykää pyörähtämässä jos olette nurkilla!) ja piteli käsissään kympin puista lelukaarta, jota hän kuvaili näin: "tämä on tällainen puinen kehikko mistä roikkuu värikkäitä puupampuloita naruissa, siis tällainen vauvan lelu. Musta tämä on aika söpö, mutta aika askeettinen vauvalelu kuitenkin, eli sä voisit ehkä tykätä".

Olenkohan joskus sanonut suosivani askeettisia vauvaleluja? Jaa, ehkä olen maininnut, että meillä on punaisia hymynaamahelistimiä (siis entisiä äitiyspakkausleluja) joka viikon päivälle...

PS. Kerroinkin aiemmin, että Allu nukkuu samassa perintösängyssä kuin minä ja sisaruksenikin aikanaan, joten aika hauskaa oli, että äitini lelukaaren nähdessään tuumasi, että minulla on vauvana ollut miltei samanlainen. Aikaan sopivasti vain vaaleanpunainen-violetti-värityksellä. Mutsi kun on leikkinyt omien sanojensa mukaan likipitäen käpylehmillä niin omalle esikoislapselle oli kai sitten hankittava pastellisävyinen (ja yhdistelmävaunuihin mätsäävä, huom huom!) runsaudensarvi. Josta en kuulemma edes pitänyt. No, meillä tämä on hitti - beibinkin mielestä.

Seuraa meitä Bloglovinissa FacebookissaInstagramissa (@lapsellista) tai Blogilistalla (Huom! Blogilistan osoite on muuttunut!).

2 kommenttia:

  1. On kyllä hieno!! Mutta mun silmiin osui nukkuu perintösängyssä! Siis miten sä olet saanut hänet omaan sänkyyn? ! Vinkkejä otetaan vastaan :)

    VastaaPoista
  2. Hahah! Ihana! Perintösänky on kyllä juuri sopivan korkuinen ja vauva on helppo siirtää hänet kohtalaisen pienellä liikkeellä omaan sänkyyn - luulen että siinä ja temperamentissa on "salaisuus". :D

    VastaaPoista