Social Media Icons

tiistai 30. joulukuuta 2014

Ihanimmat imetysliivit ja kuluvan vuoden viimeinen arvonta

200 kommenttia , , , Share It:
IMG_7931

Moni varmaan tietää ja muistaa, että yksi suosikkibrändeistäni äitiysvaatteiden saralla on Sobea. Pehmeitä ja mukavia ökö-tex-merkittyjä puuvillavaatteita valmistavalta Sobealta minulta löytyy niin mukavia yoga-housuja, trikoiset chinot, imetyspaitoja jotka eivät näytä imetyspaidoilta, ja nyt myös erilaiset imetysliivit. Kaarituettomat liivit ilman hakasia ja imetysluukkuja - what?!

IMG_7939

Laskin hiljan, että olen imettänyt kaiken kaikkiaan liki kolme vuotta. Kaupassa, kerhossa, muskarissa, kirkossa, laivalla, messuilla, konsertissa, sohvalla, sängyssä, puistossa, vessassa.... Etenkin vauvojen kasvaessa olen yrittänyt siirtyä tavallisiin rintaliiveihin, mutta huonolla menestyksellä. Minä tarvitsen imetysaikaani mukavuutta ja mutkattomuutta, ja sitä tuovat laadukkaat ja käytännölliset imetysvaatteet. Vaikka olen alusvaatteideni suhteen kranttu, niin imetysliivilaatikkoon olen hamstrannut turhan monta floppia. Olen melko isorintainen, kuppikokoni on 75G, joten minulle hankaluuksia tuottavat yleensä olkaimet. Ohuet olkaimet, jotka painavat hartioita. Löysään rintsikoiden olkaimet aina ihan tappiin saakka jotteivat ne painaisi, jolloin valitettavasti lopputulemana on - tadaa - riipputissilook.

IMG_8026

Tähänkin imetysaikaan olen varautunut muutamin paremmin ja tukevimmin liivein, mutta kotona ja öisin haluan yleensäkin kulkea pehmeissä ja mukavissa vaatteissa. Sain Mamamia-äitiysvaateverkkokaupan Kaisulta testiin Sobean kahdet puuvillaiset imetysliivit, joissa ei ole imetysluukkuja tai hakasia, mutta paksut ja mukavat olkaimet sekä kietaisuleikkaus kyllä. Liivit muistuttavat ulkonäkönsä puolesta ehkä vähän urheilurintsikoita, mutta materiaali on Sobean tunnuksenomaista, paksua, joustavaa ja ihanan pehmeää puuvillaa.

Ja koska te tykkäätte pienistä ekstroista, olisi minulla jaettavana yhdet Sobean imetysliivit (jotka siis käyvät yhtä hyvin raskausaikaan kuin ihan tavalliseen käyttöönkin mukaviksi kotiliiveiksi) ja yksi 30 euron lahjakortti! Kommenttiboksissa voi siis osallistua kahteen arvontaan niin halutessaan, mutta mikäli haluat tavoitella vain toista palkintoa, kerro se viestissäsi. Kaisu halusi tarjota mahdollisuuden tuplata arpa-onnensa, joten Mamamian facebook-sivun tykkääjät ovat oikeutettuja lisäksi extra-arpaan! Käy siis tykkäämässä Mamamiasta täällä ja kerro kommenttiboksissa, että olet kahdella arvalla mukana. (Menikö liian sekavaksi?)

Arvonta-aikaa on 7.1.2015 klo 21 asti. Arpaonnea!

EDIT: Arvonta on päättynyt ja voittajien nimimerkit on julkaistu täällä.

Ps. Mamamiassa on alkanut nyt ale ja tuotteita löytyy 25% alennuksilla, poistotuotteita vielä edullisempaan hintaan!

Seuraa meitä Bloglovinissa FacebookissaInstagramissa (@lapsellista) tai Blogilistalla (Huom! Blogilistan osoite on muuttunut!).

200 kommenttia:

 1. Sulla on ihana, elämänmakuinen ja kaunis blogi (kaunis äiti, perhe, koti, kuvat jne) :)Mamamiasta on tykätty, blogifanituksen ohella, joten osallistun arvontaan kahdella arvalla :)

  VastaaPoista
 2. Molempiin arvontoihin osallistun, ja kahdella arvalla. Itse imettelen tällä hetkellä neljättä lastani enkä uskalla edes laskea kauanko olen ajallisesti yhteensä imettänyt lapsiani(KAUAN)

  VastaaPoista
 3. Mukana molemmissa. Imetysvaatteille tarvetta :)

  VastaaPoista
 4. Mukana arvonnoissa molemmissa ja kahdella arvalla :)

  VastaaPoista
 5. Kaikki mahdolliset arvat ja mukana ollaan!

  VastaaPoista
 6. Mukana ;). Molemmat arvonnat ja kahdella tavalla eli FB-tykkääjiä ollaan.

  VastaaPoista
 7. Kahdella arvalla mukana molemmissa arvoinnoissa! :))

  VastaaPoista
 8. Mukana kahdella molemmissa :)

  VastaaPoista
 9. Yhdellä arvalla molempiin, laskettuun aikaan 4 viikkoa

  VastaaPoista
 10. Molemmissa mukana, ja kahdella arvalla. Imetysliivit/vaatteet tulevat ensi keväänä tarpeeseen :)

  VastaaPoista
 11. Molempiin mukaan kahdella arvalla :)

  VastaaPoista
 12. Molempia tavoittelen, ja kahdella arvalla! :) Mulla onnistui imetys tällä kertaa (esikoisesta ei), joten oispa ihana voittaa!

  VastaaPoista
 13. Kahdella arvalla, molemmissa mukana! :)

  Olen nyt imettänyt taukoamatta lokakuusta 2012 lähtien,ensin esikoista yli vuoden ikäiseksi ja edelleen 8kk ikäistä kuopusta. En ole itseäni ajatellut ostamalla kunnollisilla imetysliivejä ja se kyllä näkyy ja tuntuu! Olisi aika ihanat nuo sobean liivit <3

  VastaaPoista
 14. Mukana arvonnassa kahdella arvalla! Rv 33 menossa ja mukaville liiveille olisi todentotta käyttöä jo nyt sekä imetysaikana :)

  VastaaPoista
 15. 2 arvalla mukana! Voi vitsit että tulisi tarpeeseen kumpi vain voitto! Toivottavasti uuden vuoden arpaonni olisi parempi siis. :)

  Riina

  jamrii.m(a)gmail.com

  VastaaPoista
 16. Mukana molemmissa yhdellä arvalla. 6 vrk vanha poika parastaikaa rinnalla ja kova tarve hyville imetysliiveille kun tilaamani laadukkaat (kalliit) liivit ovatkin ympärysmitaltaan turhan naftit. Pohdin tässä että tilaanko uudet vai lopetanko joulusuklaiden syönnin.. ;)

  VastaaPoista
 17. Molempiin arviointiin osallistun ja jään pitämään peukkuja :)

  VastaaPoista
 18. Mukana molemmissa :) Ja kahdella arvalla! Mulla ei vielä yksiäkään imetysliivejä ole mutta onneks on vielä toukokuuhun asti aikaa! Ja ekalta jääneet on kyllä niin jotain kivikauden aikaisia :D

  VastaaPoista
 19. Mukana molemmissa arvonnoissa! minna.ahola(a)hotmail.fi

  VastaaPoista
 20. Molemmissa mukana kahdella arvalla :)

  VastaaPoista
 21. Molemmissa mukana :)

  VastaaPoista
 22. Kaksi arpaa ja molemmat palkinnot kiinnostavat.
  Kohta onkin liivin tarve, kuulostelen tässä mahtaako vauveli pysyä massussa ensi vuoden puolelle :)

  VastaaPoista
 23. Mukana molemmissa arvonnoissa ja kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 24. Mukana yhdellä arvalla. apkoskelo at gmail.con

  VastaaPoista
 25. Yhdellä arvalla molempiin! :)

  VastaaPoista
 26. Mukana vahvasti kahdella arvalla, imetystä takana kohta 11kk ja edessä toivottavasti enemmän :)

  VastaaPoista
 27. Molemmissa mukana! Kohta on jälleen tarvetta hyville imetysliiveille :)

  VastaaPoista
 28. Tykätty eli 2.lla arvalla mukana :)kiitos hyvästä alekoodista aiemmin,talvicrocsit on jaloissa ;)

  VastaaPoista
 29. Mukana olen molemmissa yhdellä arvalla :) mietityttää tuo Sobean liivien koko (todennäköisesti ostan siis myöhemmin vaikka nyt ei onni suosisi kun raskaana olen), onko sellaista h&m-luokitusta vaiko ei? Changella kävin juuri tänään mittauttamassa ja vähän päivittämässä varastoja kun raskautta edeltävät tuntuvat epämukavilta päällä, nyt kokoni on 65F enkä mitenkään isorintaiseksi itseäni koe vaikka lyhyt olenkin... Imetysliivejä ei myyjä vielä suositellut ostamaan kun voi kuulemma vielä niin paljon muuttua tai olla muuttumatta (rv15) eli sillä saralla pitää vielä hetkinen odotella :)

  VastaaPoista
 30. Kahdella arvalla mukana,ja molemmiassa arvonnoissa! :)

  Imetän tällä hetkellä meidän nelosta. Laskeskelin, että itselläni imetystaivalta takana yhteensä jo lähes 5,5 vuotta:D

  VastaaPoista
 31. Kahdella mukana! :) kasvukausi()gmail.com

  VastaaPoista
 32. Mukaville liiveille on aina käyttöä! :) molemmissa arvonnoissa mukana...

  VastaaPoista
 33. Molempiin arvontoihin mukaan! siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Auroranjavaavinaiti31. joulukuuta 2014 klo 0.26

  Mamamiasta tykätty joten kahdella arvalla mukaan molempiin arvontoihin! Imetystaivalta toivottavasti vielä pitkään jäljellä joten tarvetta uusille liiveille todellakin olisi :)
  auroranjavaavinaiti(at)luukku.com

  VastaaPoista
 35. Tykätty :) eli kahdella arvalla mukaan kumpaankin arvontaan :) taru_tk@hotmail.com

  VastaaPoista
 36. Kaikki olisivat tervetulleita! Ja olen ollut Mamamian tykkääjä jo kolmatta vuotta, kiitos sinun!

  VastaaPoista
 37. Mukana arvonnassa! Kohta alkaa täälläkin olla tarvetta moisille ja hienoa, että joku on tehnyt tutkimustyötä etukäteen. Tuollaisia voisin minäkin mieluusti kokeilla!

  VastaaPoista
 38. Molemmissa mukana :)
  laura.malinen@jippii.fi

  VastaaPoista
 39. Osallistun kumpaankin arvontaan!
  Kesäkuussa meille on tulossa pieni ja jo nyt pohdiskelen imetysvaatteita.
  Kiitos siis suosituksista ja erilaisten imetysvaatemerkkien esiin tuomisesta. Tälleen kun on ekaa kertaa pappia kyydissä, niin kaiken metsästäminen on niin työlästä, jos ei ole joku suosittelemassa ja vinkkaamassa oikeille poluille! :)

  VastaaPoista
 40. Molemmissa mukana! :)

  VastaaPoista
 41. Mukana arvonnoissa kahdella arvalla

  VastaaPoista
 42. Molemmissa mukana ja kahdella arvalla! h.malmlund@gmail.com

  VastaaPoista
 43. Mukana molemmissa :)

  VastaaPoista
 44. Mukana ollaan! Huttunenmari at hotmail.com

  VastaaPoista
 45. Kahdella arvalla mukana molemmissa! Tulisipa todella tarpeeseen kumpi tahansa.

  Loputonta taistelua imetysliivien kanssa täällä käyty tovi jos toinenkin, tämä vinkki siis ehdottomasti testiin, jos ei arpaonnen avulla niin omakustanteisesti.

  VastaaPoista
 46. Molemmilla mukana, laskettu aika tällä viikolla

  VastaaPoista
 47. No nyt!! Olisivatko nämä ne täydelliset imetysliivit, joka on sanana jo niin karsea :D mukana molempien arvonnassa ja tykkäsin eli kahdella arvalla. Arpaonnea mulle kiitos

  VastaaPoista
 48. Mukana kahdella arvalla :)

  VastaaPoista
 49. Mukana! Onpa todellakin mukavan näköiset imetysliivit!

  VastaaPoista
 50. Molempiin arvontoihin osallistun kahdella arvalla :)

  VastaaPoista
 51. Omasta kokemuksestani uskallan sanoa, että ympärysmitta voi pienentyä lyhyessä ajassa vaikkei paino tippuisikaan. Minä en ole laihtunut grammaakaan (!) sen jälkeen kun ensimmäisen kerran kävin synnytyksen jälkeen puntarilla, vauvan ollessa kolmeviikkoinen, mutta liivit, jotka tilasin sovittamatta alesta ja jotka mahtuivat päälle kuukausi sitten vain kahden jatkopalan kanssa, menevät nyt ilman ainuttakaan jatkopalaa! Kannattaa siis hillota niitä vielä hetki ja pitäytyä mukavissa pehmoliiveissä pahimpien maidonnousujen ja turvotusten ajan, tai niin minä tekisin :)

  VastaaPoista
 52. Kahdella arvalla mukaan! Molempiin arvontoihin. Tarviin mukavia liivejä, vaikkei imetystä ole tiedossa lähivuosina. Inhoan rintaliivejä, kun niiden metsästys on hankalaa. Haluan mukavuutta!

  VastaaPoista
 53. Sanoisin että vastaa aika hyvin H&M-kokoluokkaa (tosin shoppailen ketjuliikkeissä tosi vähän mutta noin karkeasti arvioiden). Changen koot on ihan omaa luokkaansa. Mulla on muissa paikoissa kuppikoko E normaalisti (siis ei imetysaikana), Changessa H. Tykkään heidän liiveistä tosi paljon, ovat ryhdikkäitä ja istuvat hyvin, mutta mitoitus on siellä ihmeellinen ja siksi kannattaakin aina turvautua myyjän apuun :)

  VastaaPoista
 54. Mukana yhdellä arvalla :)

  VastaaPoista
 55. Kolmeviikkoisen poikavauvan äitinä ehdottomasti kahdella arvalla mukana! :)

  VastaaPoista
 56. Mukana molemmissa! Laskettuun aikaan pari kuukautta, joten nämä olisi todella tarpeen.

  VastaaPoista
 57. Kahdella arvalla mukaan molempiin arvontoihin.
  texas-86(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 58. Voih, olen niin paljon vailla uusia imetysliivejä! Vanhat on loppuun kulutetut ja kolmonen tulossa - todellinen tarve siis oikeasti on. Nuo liivit näyttävät niin supermukaville, että TAHTOO KANS! Yhdellä arvalla mukana.

  VastaaPoista
 59. Mukana lahjakortin arvonnassa. mariestrange(a)hotmail.com

  tykätty jo aikaa sitten fb sivustakin kahdella mukaan.

  VastaaPoista
 60. Tulis niin tarpeeseen, joten mukana!

  VastaaPoista
 61. Kahdella arvalla mukana. Olisi ihanaa voittaa liivit, sillä tahtoisin itse päästä testaamaan voiko minun rintavarustukselleni löytyä mukavat, tukevat, pehmoiset imetysliivit!

  VastaaPoista
 62. kahdella arvalla mukana molemmissa arvonnoissa! :)

  VastaaPoista
 63. Molemmissa arvonnoissa mukana ja kahdella arvalla :)

  VastaaPoista
 64. Mukana arvonnassa kahdella arvalla ja tavoittelen molempia :)
  Pikkuistaodottaen@gmail.com

  VastaaPoista
 65. Kahdella arvalla mukana! emilia_fredriksson@hotmail.com

  VastaaPoista
 66. Mukana kahdella arvalla! Olen noita Sobean liivejä harkinnut, mutta en sitten ole tohtinut tilata. Paidat ja topit ovat aivan huippuja! :)

  VastaaPoista
 67. Itsekin vaadin mukavuutta imetys rintsikoista ja helppo käyttöisyyttä.Itsekin yhden lapsen imettäneenä ja nyt toisen lapsen imettäjänä tulee noita asioita mietittyä.Osallistuisin molempiin arvontoihin :)

  VastaaPoista
 68. Mukana kummassakin arvonnassa, näille ois niin tarvetta!

  VastaaPoista
 69. Tässä odotellaan milloin liiveille olisi tarvetta, joten molempiin kahdella osallistun
  amaliajatytot@gmail.com

  VastaaPoista
 70. Sun, Sobean ja Mamamian fanittajana kahdella arvalla mukaan! :)

  VastaaPoista
 71. Yhdellä arvalla mukana ja molempiin arvontoihin osallistun.

  VastaaPoista
 72. Molemmissa arvonnoissa mukana ja kahdella arvalla!

  VastaaPoista
 73. Yhdellä arvalla mukaan molempiin arvintoihin! Palkinto olisi todellakin tarpeellinen, nimittäin toinen lapsi ilmoitteli vähän aikaa sitten tulostaan enkä ole vielä saanut lopetettua esikoisenkaan imetystä <3

  VastaaPoista
 74. Kahdella arvalla mukana molemmissa arvonnoissa, ihanat palkinnot ja tarpeeseen tulisivat.

  VastaaPoista
 75. Osallistun kahdella arvalla mukaan

  VastaaPoista
 76. Yhdellä arvalla mukana molemmissa arvonnoissa :) imetysliiveille ja -vaatteille olisi kova tarve ensi keväänä. Kaapissa lojuu huonosti istuvia ja epämukavia imetysliivejä!

  VastaaPoista
 77. Mukana molemmissa arvonnoissa kahdella arvalla. Ihanaa kun mullekin löytyi nyt sopivat liivit, täytyy ottaa kokeiluun.

  VastaaPoista
 78. Mukana molemmissa arvonnoissa ja kahdella arvalla. Olenkin miettinyt tilaisinko lisää tuttuja imetysliivejä vai kokeilisinko jotain uutta.

  VastaaPoista
 79. Molempiin mukana kahdella arvalla!

  VastaaPoista
 80. Molemmissa mukana kahdella arvalla :)

  VastaaPoista
 81. molempiin arvontoihin osallistun. Täällä odotellaan pikkukakkosta saapuvaksi helmikuussa ja toivotaan kovasti imetyksen onnistuvan.:)

  VastaaPoista
 82. Kahdella arvalla mukana! :) Laskettuun aikaan 21päivää ja vielä ei yksiäkään imetysliivejä kaapista löydy eli jos arpaonni ei suosi niin täytyy tarttua muuten alennettuihin hintoihin. :)

  VastaaPoista
 83. Mukana molemmissa ja kahdella arvalla :)

  VastaaPoista
 84. Mukana molemmissa arvonnoisssa. Piti heti käydä katselemassa liivejä ja sellaiset päätyykin varmasti tilaukseen vaikka ei voittoa heruisikaan :)

  VastaaPoista
 85. Mukana kahdella arvalla :) imetän vielä 1,5 v esikoista ja kohta tulee toinen imetettävä -imetysvaatteille siis on käyttöä! Muutamat liivit ja paidat löytyy, mutta tällä hetkellä ei ole varaa useampiin investoida. Olisi kyllä ihanaa ja arkea helpottavaa jos liivejä olisi vielä yhdet :)

  VastaaPoista
 86. molemmissa arvonnoissa mukana yhdellä arvalla :) Nää tulis nyt niiin hyvään saumaan :)

  VastaaPoista
 87. Mukana kahdella arvalla :-) Kohtahan mäillekin olidi taas käyttöä ja MamaMialla näytti olevan ihanan näköisiä vaatteita.

  VastaaPoista
 88. Mukana kahdella arvalla!

  VastaaPoista
 89. Kahdella arvalla mukana molempiin palkintoihin!! :)

  VastaaPoista
 90. Nyt toisessa raskaudessa päätin panostaa kunnon imetysliiveihin, ja jouduinkin ottamaan ne käyttöön jo nyt viikolla 18 kun alkoi normiliivien kaarituet puristamaan.
  Osallistun siis molempiin arvontoihin ja kahdella arvalla, fb-sivu tykätty!

  VastaaPoista
 91. Mukana molemmissa, kahdella arvalla! :)

  VastaaPoista
 92. Mukana molemmissa yhdellä arvalla! inksu44@hotmail.com

  VastaaPoista
 93. Kahdella arvalla mukana ja molemmissa arvonnoissa mukana. Tämän äidin imetysvaatetus kaipaisi vähän päivitystä :)

  VastaaPoista
 94. Kummassaki mukana. :) täällä imetetää 7ja puol kk poitsua. Ois ihanat saada tollaset rintsikat.

  VastaaPoista
 95. Kumpaankin arvontaan mukaan.

  VastaaPoista
 96. Arvonnassa mukana yhdellä arvalla. :)

  VastaaPoista
 97. Kahdella arvalla mukana molemmissa arvonnoissa :)

  VastaaPoista
 98. Arvontaan x2 mukaan ja yhdellä arvalla. :)

  VastaaPoista
 99. Molemmissa mukana :)

  VastaaPoista
 100. Kahdella arvalla mukaan molempiin arvontoihin :)
  susanna.sarre@hotmail.com

  VastaaPoista
 101. Molemmissa arvonnoissa mukana! 2 arpaa! :)

  VastaaPoista
 102. Kahdella arvalla mukana molemmissa :) minnahenriikka@gmail.com

  VastaaPoista
 103. Kahdella mukana molemmissa arvonnoissa :)
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 104. Mukana molemmissa ja kahdella arvalla :)

  VastaaPoista
 105. Mukana molemmissa yhdellä arvalla.
  Hyviä liivejä tarvittaisiin taas, ensin raskausaikaan ja sen jälkeen tietenkin imetykseen. Hankalaksi liivien löytämisen tekee suuret rinnat ja pieni ympärysmitta, joten muutamat hutit kaapeista löytyy ja ne parit hyvät edelliseltä imetyskaudelta ovat melko paljon käytettyjä ja sen näköisiäkin.
  Kiva saada vinkkejä äitiysvaatteista. Kauppojen fyysinen tarjonta kun tuntuu kovin yksipuoliselta.

  VastaaPoista
 106. Yhdellä arvalla mukana molemmissa. Vauva 2kk ja esikoisen aikalailla liiveillä menkää niin tarvetta on. hannaharma(@) hotmail.com

  VastaaPoista
 107. Osallistun molempien palkintojen arvontaan :)

  VastaaPoista
 108. Hei, kiitos kivasta blogistasi. Kulunut vuotesi kuulostaa kivalta, tulkoon tulevakin vuosi tullessaan paljon iloa! Osallistun yhdellä arvalla (elina.arnamo@gmail.com)

  VastaaPoista
 109. Mukana yhdellä arvalla molemmissa arvonnoissa! :) eeva_niilorama(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 110. Kahdella arvalla mukana arvonnoissa! :)

  VastaaPoista
 111. Osallistun molempiin arvontoihin yhdellä arvalla. Imetysliivit tulisivat täällä kyllä kovaan käyttöön, joten toivottavasti käy arpaonni!
  (hansantola@gmail.com)

  VastaaPoista
 112. Kahdella arvalla innolla mukana ja tykkään! Ihanaa uutta vuotta <3 kati-ruotsalainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 113. Liiveille olisi todellakin pian käyttöä. Mukana molemmissa arvonnoissa ja tupla-arvoilla.

  VastaaPoista
 114. Mukana molemmissa arvonnoissa kahdella arvalla :)

  VastaaPoista
 115. Kahdella arvalla mukana, lahjakorttia tavoittelen :)

  VastaaPoista
 116. molempiin mukaan yhdellä arvalla!
  rajamaki.linda@gmail.com

  VastaaPoista
 117. Mukana molemmissa arvonnoissa kahdella arvalla. :) Hyvää uutta vuotta ja kiitos upeasta blogista! (miavinni@luukku.com)

  VastaaPoista
 118. ihan ehdottomasti mukana ja kahdella arvalla. Kiitos loistavasta blogista, eksyin lukemaan juttujasi noin vuosi sitten ja aina on ollut pakko palata lukemaan hauskoja, elämänmakuisia tarinoita. (Sanli(at)luukku.com)

  VastaaPoista
 119. Kahdella arvalla mukana. Kiitos kivasta blogista. Tähän on jäänyt koukkuun ;)

  VastaaPoista
 120. S-postini veksi07@luukku.com

  VastaaPoista
 121. Mukana molemmissa ja pian olisi käyttöäkin :)
  AKS
  amkaun@utu.fi

  VastaaPoista
 122. Mukana molemmissa, ihanat palkinnot:) emhuhtala@gmail.com

  VastaaPoista
 123. Yhdellä arvalla mukana kummassakin arvonnassa :) Tissit paisuneet niin että isoimmille liiveille olisi käyttöä! :D jeminava@hotmail.com

  VastaaPoista
 124. Mukana molemmissa yhdellä arvalla. minnatuo@live.fi

  VastaaPoista
 125. Mukana molemmissa kahdella arvalla. :) kalinnnka(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 126. Mukana molemmissa yhdellä arvalla.. LA maaliskuun alussa (: annieronen@hotmail.com

  VastaaPoista
 127. Osallistun molempiin arvontoihin.

  VastaaPoista
 128. Molemmissa arvonnoissa mukana yhdellä arvalla.

  VastaaPoista
 129. Mukana molemmissa yhdellä arvalla :)

  VastaaPoista
 130. Molemmissa arvonnoissa mukana. Imetys pitäisi taas aloittaa keväällä, joten imetysliiveille löytyisi käyttöä.

  VastaaPoista
 131. Mukana imetysliivien ja lahjakortin arvonnassa yhdellä arvalla.
  Odotan esikoistani ja myös imetysliiviasiat kiinnostavat. Niistä kun en tiedä hölkäsen pöläystä :D Olisi hienoa päästä kokeilemaan kyseisiä liivejä!

  VastaaPoista
 132. Molemmissa mukana yhdellä arvalla! :)

  VastaaPoista
 133. Ja s-postini on:
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 134. Kahdella arvakka mukana :) Esikoista odotellessa, kaikkea pitää hankkia niin vauvalle kuin itselle :)

  meisi.linna@gmail.com

  VastaaPoista
 135. Kahdella arvalla mukana :) Esikoista odotellessa, kaikkea pitää hankkia niin vauvalle kuin itselle :)

  meisi.linna@gmail.com

  VastaaPoista
 136. Molemmila arvoilla mukana! :)

  VastaaPoista
 137. Kahdella arvalla mukana ja molempiin osallistun.

  VastaaPoista
 138. Mukana molempien arvonnassa! Olisi todella käyttöä imetysliiveille :)

  VastaaPoista
 139. Arvonnassa mukana kahdella arvalla. Laskettuaika olisi kolmen viikon päästä, joten imeyscaatteille olisi tarvetta.

  VastaaPoista
 140. Yhdellä arvalla mukana molemmissa. Imetän syksyllä syntynyttä. :-)

  VastaaPoista
 141. Mukana molemmissa arvonnoissa yhdellä arvalla. :)

  sofia.palola at gmail.com

  VastaaPoista
 142. […] Muistakaahan käydä osallistumassa Mamamia-arvontaan, jossa on jaossa jotain teille, ei […]

  VastaaPoista
 143. Mukana molemmissa arvonnoissa!

  VastaaPoista
 144. Molemmissa mukana :) sari_mielonen(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 145. Ihana arvonta. Molemmat tulisi tarpeeseen. Mukana molemmissa arvonnoissa.

  VastaaPoista
 146. Tykätty on, joten kahdella arvalla mukana. Ja molempiin arvontoihin.

  VastaaPoista
 147. Ehdottomasti mukana ja kahdella arvalla!


  Nimim. En jaksa tätä riipputissi-lookia enää

  VastaaPoista
 148. Osallistun molempiin arvontoihin.

  VastaaPoista
 149. Yhdellä arvalla mukana!kolmatta odotellaan kesällä saapuvaksi, joten tarvetta on:)

  VastaaPoista
 150. Mukana molemmissa arvonnoissa!

  VastaaPoista
 151. Molemmissa arvonnoissa mukana!

  VastaaPoista
 152. Molempiin arvontoihin osallistuisin :)
  Elokuinen imetettävä täällä!

  VastaaPoista
 153. Näitä tarvitaan joten osallistun molempiin arvontoihin.

  VastaaPoista
 154. Kahdella arvalla mukana molemmissa arvonnoissa. Tulisi tarpeeseen: esikoinen on 6 vkoa ja imetysvaatteiden kulutustaipale siis vasta aluillaan...

  VastaaPoista
 155. Yhdellä mukana,sylissä on 6 viikkoinen maitorohmu:) Ja blogiasi on mukava seurata,jatka samaan malliin.

  VastaaPoista
 156. Hei, osallistun molempiin arvontoihin. Tosi kova tarve olisi kunnon liiveille, kun tällä hetkellä omistan vain kahdet, joista niistäkin toiset sopivat hyvin vain silloin kun maitoa ehtii kertyä enemmän.. :-/

  VastaaPoista
 157. Totta kai molemmissa mukana, tarvetta olisi!

  VastaaPoista
 158. Kahdella arvalla mukaan kumpaankin arvontaan! Ihanan pehmeän näköiset liivit, varmasti mukavat myös päällä!
  inkareinikainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 159. Monet flopiliivit löytyy multakin vaatekaapista, eikä yksiäkään sopivia... Uudet liivit olisivat siis tosi toivotut!

  VastaaPoista
 160. Molemmissa mukana! :)
  voilooa@gmail.com

  VastaaPoista
 161. Mukana lahjakortin arvonnassa!

  VastaaPoista
 162. Mukana molemmissa arvonnoissa yhdellä arvalla. Uusille liiveille olisi todellinen tarve, kun en ole kohta neljään (!) vuoteen yksiäkään ostanut.

  VastaaPoista
 163. Mukana molemmissa arvonnoissa yhdellä arvalla. Liivit kuulostaa aivan ihanilta. Kiitos ihanasta blogista ja hyvää alkanutta vuotta.

  VastaaPoista
 164. kahdella arvalla mukana

  VastaaPoista
 165. Molemmissa arvonnoissa mukana. Liivejä tavoittelen :)

  VastaaPoista
 166. Mukana molemmissa, hakusessa on hyvät imetysliivit :) annan-k@hotmail.com

  VastaaPoista
 167. Molempiin mukaan yhdellä arvalla!

  VastaaPoista
 168. Kahdella arvalla mukana molemmissa arvonnoissa! Kunnon imetysliivit olisivat kyllä ihanat, toistaiseksi olen tyytynyt henkkamaukan rytkyihin ja ne ei kyllä ole kivat...Laiska ja pihi ei ole parempiin jaksanut panostaa :D

  VastaaPoista
 169. Molemmissa mukana yhdellä arvalla

  VastaaPoista
 170. Molemmissa arvonnoissa mukana yhdellä arvalla! Ensi kesänä tulee imetysliiveille tarvetta :)

  VastaaPoista
 171. Mukana molemmissa, kävin Facebookissa tykkäämässä :) Palkinnolle olisi totisesti juuri nyt käyttöä - odotan esikoista syntyväksi tammikuussa ja omistan vain yhdet imetysrintsikat.

  VastaaPoista
 172. Yhdellä arvalla mukana! :) hem90(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
 173. Mukana molemmissa arvonnoissa yhdellä arvalla. Keväällä olisi tarvetta imetysvaatteille.

  pikkusi ät gmail.com

  VastaaPoista
 174. Mukana molemmissa :)
  krista.sallstrom@suomi24.fi

  VastaaPoista
 175. Laskettuun aikaan 3 viikkoa, joten kohta hyville imetysliiveille on tarvetta. Mukana molemmissa arvonnoissa ja fb-tykkäyksen myötä ekstra-arvat.kirsi.latvala(at)yahoo.com

  VastaaPoista
 176. Kahdella arvalla mukana molemmissa arvonnoissa :)

  VastaaPoista
 177. Molemmissa arvonnoissa mukana, kahdella arvalla :)
  pyhimys1(at)gmail.com

  VastaaPoista
 178. Kahdella arvalla mukana, kesällä pääsee kolmannen kerran yrittämään imetystä, josko tällä kertaa onnistuisi :) merilin.koponen@hotmail.com

  VastaaPoista
 179. Kahdella arvalla mukana, molemmissa :) Täällä olisi kovasti tarvetta uusille liiveille: Imetystä on takana reilu kuukausi ja tällä hetkellä maidontulo on vieläkin suihkulähteen luokkaa, eli liivit kastuvat vaikka kuinka olisi vuorattu liivinsuojilla :/ hnnatoi(at)gmail.com

  VastaaPoista
 180. Mukana molemmissa, kahdella arvalla :) toista lasta imetän ja on tullut huomattua hyvien imetysliivien tärkeys..huonoista sain kunnon maitotukokset.. kiitos mielenkiintoisesta blogista :)

  VastaaPoista
 181. 2 arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 182. Iiik! Miten tää on mennyt multa ihan ohi?!! :oo eniveis molempiin osallistun ja tykätty on! :)

  VastaaPoista
 183. Neljäs imetysruljanssi on pyörähtämäisillään käyntiin joten otan toiveikkaana osaa molempiin tupla-arvoilla :) ja kiitos hyvistä tuotevinkeistä!

  VastaaPoista
 184. 2 arpaa ja osallistun molempiin.
  Kiitos mielenkiintoisesta blogista!

  VastaaPoista
 185. Molempiin mukaan kahdella arvalla.
  Tosin hieman kyllä epäilyttää voisiko oikeasti löytyä tuollaiset liivit minullekin. Millään merkillä ei tähän asti ole löytynyt tuollaisia mukavia, mutta napakoita riittävän pienellä ympäröidessä mutta tarpeeksi suurilla kuppiosilla.

  VastaaPoista
 186. Molemmissa mukana ja kahdella arvalla.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 187. Kahdella arvalla mukana ja kumpaankin arvontaan :) reetta.kivela@hotmail.com

  VastaaPoista
 188. Mukana molemmissa arvonnoissa ja tykättynä Mamamian sivut fb:ssä. ;)

  VastaaPoista
 189. mukana yhdellä arvalla.... kaimasika at gmail.com

  VastaaPoista
 190. Niin kovin ajankohtaista, jospa arpaonni suosisi! :)

  VastaaPoista
 191. Molemmissa arvonnoissa mukana, 2 arvalla. Imetysliivit olis hankintalistalla pikimmiten, laskettuun aikaan tasan kuukausi!! :O Nyt peukut pystyyn siis! :)

  jonn-4@hotmail.com

  VastaaPoista
 192. Mukana kummassakin arvonnassa kahdella arvalla. Olisi kiva kokeilla mukavia hyviä imetysliivejä. Tähän asti ollu floppeja lähinnä!

  VastaaPoista
 193. […] pelkäksi manaamiseksi ja mutruiluksi niin annetaanhan viikonlopuksi vähän hyviäkin uutisia: Mamamian arvonta on päättynyt ja voittajat selvillä. Imetysliivit voitti kahdella arvalla osallistunut Mippis ja […]

  VastaaPoista