Social Media Icons

maanantai 17. marraskuuta 2014

Sunnuntai

1 kommentti Share It:
sb_2sb_5IMG_7866 IMG_7878 IMG_7895IMG_7890

Sunnuntai. Joitain tunteja arkeen paluuseen. Mies heräsi aamulla lasten kanssa ja vailla huonoa omaatuntoa syötti aamupalaksi hapankorppuja sohvalla, laittoi piirretyt tulille ja käpertyi sohvan nurkkaan aamukahvin ja John Irvingin kanssa. Arvostan - en piirrettyjä, mutta sitä rentoutta ja poissaolollaan loistavaa syyllisyydentunnetta kyllä. Löysän, väsyneen ja pitkälle aamupäivään venyneen sunnuntain kunniaksi päätimme lähteä koko perhe ulos, ja vasta rapun oven edessä muistimme, että on pihatalkoot. Jotain vauvan sammaksesta, sitruunasta ja päiväuniajasta mumisten liukenimme paikalta nopeasti, korvat häpeästä punoittaen tietenkin. Mutta juuri tänään on sellainen päivä, että jos kengässäni on reikä, valuisin siitä ulos ja huuhtoutuisin sadeveden mukana kaivoon.

Sunnuntainen kävelyretki = sata sanaharkkaa siitä, saako koirankakkaa sörkkiä vaahteranlehdillä, voiko kaksivuotias kävellä parkkipaikalla yksin ja kuka käy kaupassa. Kaksi jääkahvia ja täytettyjä croissantteja lähiostarin leikkipihalla, hyytävä syysilma, yksi imetyshetki mahdottoman epäergonomisessa asennossa puiston penkillä ja alituinen pelko rintatulehduksesta - eikä talvi ole vielä edes täällä! Tänään olemme miettineet myös, mitä joulupukilta toivotaan, kuinka monta yötä on suklaajoulukalenterin korkkaamiseen ja että miksei vauvoilla ole hampaita. Olen tehnyt ostoslistaa alle kuukauden päässä häämöttäviä ristiäisiä varten, maannut petaamattomassa sängyssä toimettomana kahden lapsen kanssa yhden nukkuessa päiväunia, syönyt neljä joulutorttua anoppilassa ja samassa osoitteessa myös istunut hämärässä saunassa niitä ristiäisasioita miettien.

Summa summarum: oli sunnuntai. Ei tavallinen eikä poikkeuksellinenkaan. Tuntuu, että arki hakee vielä uomiaan ja että kaikki on jollain ihanalla, oudolla ja kaoottisella tavalla sekasorrossa. Millaiseksi muodostuvat tavalliset sunnuntaipäivät suurperheenä, sitä en tiedä. Aika näyttää - luulen.

 Seuraa meitä Bloglovinissa FacebookissaInstagramissa (@lapsellista) tai Blogilistalla.

1 kommentti:

  1. :) Hih, kiva postaus ja niin sellainen elämän läheinen. Meillä isi palasi jo töihin, vauva huomenna 3 viikkoa - SIIS KOLME VIIKKOA!!! Apua kuinka viikot on juosseet...
    Mukavaa vauva-arjen jatkoa. MarjoKoo

    VastaaPoista