Social Media Icons

tiistai 11. marraskuuta 2014

Omat (uudet) blogisuosikkini

1 kommentti Share It:
Kaksplus-blogeja tai Kaksplussan facebook-sivuja seuranneet tietävätkin, että Kaksplussan blogimaailma uudistui yhä kasvavalla blogiyhteisöllä lokakuun alkupuolella. Blogiyhteisöön voi hakea kuka tahansa perhebloggaaja, ja hakemuksia onkin tullut kasapäin. Yhteisö on runsas ja monipuolinen, ja kasvaa siis koko ajan. Itse olen bongannut yhteisöstä lukulistalleni monta hyvää uutta blogia ja toisaalta taas moni vanha suosikki jatkaa uusissa kehyksissä, huippua!

Ajattelin esitellä teille muutaman erilaisen yhteisöbloggaaja-tulokkaan, vinkkinä niille jotka kaipaavat lukulistaansa täydennystä. Olkaapa hyvät!

Näyttökuva 2014-11-7 kello 12.31.00

Lastenhuoneenkapina on yksi tulokkaista, ja blogi, josta en ollut koskaan aikaisemmin kuullutkaan, päätyi välittömästi omalle lukulistalleni. Rehellistä ja elämänmakuista tekstiä yhdistettynä raikkaisiin ja laadukkaisiin valokuviin - eihän tästä voi kuin tykätä! Blogista välittyvä arkinen ja onnellinen tunnelma on käsin kosketeltava ja tekstejä lukiessa tulee hyvälle tuulelle. Kirjoittaja on kolmekymppinen Anne, jolla 3- ja 1-vuotiaat lapset sekä ilmeisen hyvä silmä värikkäille ja yksinkertaisen tyylikkäille lastenvaatteille, peukku siitäkin.

Näyttökuva 2014-11-7 kello 12.50.23

Landemutsi on yksi omasta kommenttiboksistani tutuista nimistä, ja hauskaa on, että meillä on niin paljon ja niin vähän yhteistä. Landemutsi-blogin kirjoittajan Marjon neljännen lapsen laskettu aika oli sama kuin meidän puolitoista viikkoa vanhan kuopuksemme, ja kuten blogin nimestäkin voi arvella, asuu kirjoittaja maalla ja pyörittää arkea pöndellä neljän pienen lapsen kanssa, remontin keskellä. Aikamoinen supernainen! Meillä on lapsia yksi vähemmän, koti kaupungissa eikä ponia, joten on aika hauskaa lukea niin erilaisesta elämästä toisaalla. Jos auton skrapaaminen talvella tuntuu hirvittävältä ja ylimääräiseltä kotityöltä ulko-oven toisella puolen, niin en voi kuin nostaa hattua naiselle, joka hoitaa ponitallin ja jääkiekkotreenit toisella kädellä, huh! Marjon tyyli kirjoittaa on ihanan henkilökohtainen ja syväluotaava, ja esimerkiksi hänen lapsivuodeosastoajastaan lukiessani olin ihan itku kurkussa.

Näyttökuva 2014-11-7 kello 12.53.03

AC:n kirjoittama Pastellipisaroita on yksi vanhoista suosikeistani. Blogia kirjoittaa 22-vuotias muotoilijaksi opiskeleva äiti, ja blogi täyttyy sopivassa suhteessa niin kosmetiikasta, sisustuksesta, ruokaohjeista kuin perhearjestakin.

Näyttökuva 2014-11-10 kello 22.22.14

 

Oi siskoni mun on 27-vuotiaan Anninan pitämä hyväntuulinen blogi, jossa on niin ruokaohjeita, äitiysmuotia kuin lastenvaatteitakin. Anninalla on kaksi pientä prinsessaa, iältään 8 ja 2 vuotta, ja hän odottaa kolmatta lastaan saapuvaksi maaliskuussa 2015. Suloisia kuvia ja onnellista, tavallista perhearkea siis täällä.

Näyttökuva 2014-11-10 kello 22.34.19

Kaaosta ja kukkamekkoja on myös yksi uusista tuttavuuksista, jonka kirjoittaja Jonna elämänmakuisuudellaan, rehellisellä tekstillään ja jotenkin niin tutun arkisella tavalla päätyi vakituiselle lukulistalleni (tai ainakin sille potentiaaliselle - oikeasti ehdin juuri nyt lukea blogeja tosi vähän). Arvostan Jonnan tapaa sanoa ja kuvata asiat sellaisina kuin ne ovat, kaunistelematta, mitään lisäämättä tai mitään niistä poistamatta. Kolmekymppisen Jonnan miehen vakavan masennuksen taustalta paljastui tämän vuoden alussa Aspergerin oireyhtymä, ja pieneen perheeseen kuuluu lisäksi mekkoja ja ilmapalloja rakastava pieni Anni-tyttö. Kaaosta ja kukkamekkoja on sopivassa suhteessa niin vertaistuellista tajunnanvirtaa äitiydestä ja parisuhteesta kuin kepeää lastenvaatehullutteluakin.

Kaikki Kaksplus-blogien uudet yhteisötulokkaat löydät täältä. Mitkä ovat teidän omia suosikkejanne ja miksi? Mikä tekee blogista hyvän, mielenkiintoisten ja koukuttavan?

1 kommentti:

  1. Itse tykkään mm. Tutipuusta, Landemutsista, Something Small:sta ja Kaaosta ja Kukkamekkoja. Tykkään näistä koska ne eroovat omasta blogistani paljon mutta toisaalta siellä on paljon samaakin. Ihanaia naisia ihanien blogien takaa. x

    VastaaPoista