Social Media Icons

maanantai 1. joulukuuta 2014

Jotain vanhaa, jotain uutta, jotain sinistä (ja violettia)

1 kommentti , , , Share It:
IMG_9100 IMG_8999 IMG_8914

Myönnän. Otsikko on ehkä hieman hämäävä. Tänään on päivä, jolloin voisin hyvinkin laittaa miehen vaihtoon, mutta aikeinani on silti löpistä uusista poposuosikeistamme. Arvaatteko jo minkä merkkisistä, heh?!

Aika moni minut blogin kautta tai ihan "oikeassakin elämässä" tunteva yhdistää minuun muutaman asian: velouriset yoga-housut, Tula-kantorepun, Stokken rattaamme ja Crocsit, eikä suotta - kaikki edellä mainitut ovat olleet omalla suosikkilistallani jo vuosia. Crocsin löysin aika myöhään, nelisen vuotta sitten, ja suurin syy ehtymättömään rakkauteeni on, että kenkiä minun koossani (42-43), kapealla lestillä ja järkevällä hinnalla ei vain oikeasti ole ihan hamstrattavaksi asti. Yhtä poikkeusta lukuunottamatta olen voinut löytää sopivan koon kaikista Crocsin liikkeestä löytyvistä naisten kenkäpareista, mikä tietenkin tuntuu huikealta kun on aina ennen tottunut etsimään miesten osastolta sitä vähiten maskuliinisen näköistä ja kapealestisintä paria. Tyylini muuttui merkittävästi naisellisemmaksi löytöni myötä, ja ilokseni myös moni teistä on löytänyt minun kokemukseni kautta myös oman Crocs-ihastuksensa.

IMG_7141IMG_8975IMG_9040

Koska olen itse viihtynyt jo vuosia Crocseissa, siis myös aikaa ennen blogiyhteistyökuvioita, ovat lastenkin kenkävalinnat olleet aika helppoja tehdä. Lasten kengissä arvostan keveyttä, kohtuullista hintaa (koska jalka kasvaa), ulkonäköä, mukavuutta ja tietenkin myös lämpöä sekä vedenpitävyyttä. Vaikka Crocsin kengät eivät kumisaappaita lukuunottamatta ole virallisesti aiemmin olleet vedenpitäviä, ei kukaan ole meillä tullut kengät märkinä kotiin lätäkköleikkienkään jälkeen. Olin kuitenkin tavattoman ilahtunut, kun viime keväänä Crocsin edustaja kertoi, että he ovat ensimmäistä kertaa koskaan tuomassa markkinoille täysin vedenpitävän sarjan tutuista suosikkimalleista syksy-talvi-kaudelle!

IMG_9073 IMG_9069

Meitä pyydettiin mukaan bloggaajista ja kuluttajaperheistä koostuvan Crocs Test Squad-testiryhmään, jonka tiimoilta saimme lapsille testiin Waterproof-sarjan AllCast Waterproof Duck Bootit jo loppukesästä, ja minuakin muistettiin vedenpitävillä uusilla talvikengillä tällä viikolla ihan yllättäin (tusen tack!). Tarralliset(kin) lasten kengät jännittivät hieman, sillä varsi näytti silmämääräisesti arvioituna kapealta ja kolmen lapsen kanssa pukiessa ja ulos lähtiessä kaikkeen menee joka tapauksessa niin paljon aikaa, että on aina valmis menemään sieltä mistä aita on matalin. Kävi kuitenkin niin, että nämä (kuten kaikki muutkin Crocsimme) sujahtavat kaksivuotiaankin jalkaan ilman äidin tai isän apua, mistä ropisee törkeän paljon bonuspisteitä! Varren nauhoilta näyttävät kuminauhat joustavat hyvin kenkää paksummankin sukan kanssa jalkaan pukiessa ja varressa olevalla tarralla kireyttäkin on helppo säätää.

Kengät ovat Crocsille ominaiseen tapaan kevyet ja helppohoitoiset, ja oikeastaan ainoa mainittava miinus tulee AllCast Waterproof Duck Boot-mallien suppeasta ja selkeän sukupuolikoodatusta värivalikoimasta. Vaikka meillä nykyään kaikkiin väritiedusteluihin saa vastaukseksi "pinkki ja liila" (ja kumpikin toki löytyi värivaihtoehdoista), arvostaisin esimerkiksi neutraalin mustaa tai ruskeaa saapasta, joka olisi helppo kierrättää kakkospariksi veljelle seuraavalle talvelle (sillä oletuksella että kengänkoko on sama). 3,5-vuotias mainitsi miinukseksi sen, ettei kakkukoristeita, jollaiset ostin testivoittajakumppareihin, ole mahdollista kiinnittää talvikenkiin, mutta leppyi kun kerroin, että hän pääsisi testaamaan kenkiä lätäköissäkin (niinkuin siihen nyt olisi ennen muka kysytty lupaa, toim. huom).

Kovimmille paukkupakkasille ostin vielä perinteikkäät villavuoriset Kuomat (koska meillä on villasukat aina kateissa tai parittomina), mutta pikkupakkasilla ja paksumman sukan kanssa toiminevat nämäkin. Vuori vedenpitävän sarjan kengissä on silti ohuemman oloinen kuin esimerkiksi kaksivuotiaan Armaksen kaupunkikengissä, Irisdescent Gust Booteissa.

 Seuraa meitä Bloglovinissa FacebookissaInstagramissa (@lapsellista) tai Blogilistalla (Huom! Blogilistan osoite on muuttunut!).

1 kommentti:

  1. […] Lasten waterproof-sarjan uutuuskengät, joista postasin taannoin, ovat herättäneet ihastusta niin sosiaalisessa mediassani kuin perhekerhossa, puistossa ja esikoisen kerhotädeissäkin. Crocsin kaikkien aikojen ensimmäinen täysin pitävä talvikenkämallisto pitää siis sisällään paitsi mallit lapsille, myös naisille ja miehille. […]

    VastaaPoista