Social Media Icons

lauantai 25. lokakuuta 2014

Yhdeksän vuotta, eikä suotta

8 kommenttia Share It:
haat1

Tänään on tullut kuluneeksi yhdeksän vuotta seurustelumme alkamisesta. Yhdeksän värikästä vuotta muuttoineen, satoine (oikeasti, en liioittele) riitoineen, suurine elämän merkkipaaluineen. Yhdet häät, yhteinen koti ja tulevaisuus, kaksi lasta ja yksi raskaus loppusuorallaan. Onneksi suurimpana osana harmaista aamuista tuntuu siltä, että pöydän toisella puolen istuu ihminen, jonka haluankin pysyvän niillä sijoillaan aina. Ärsyttävän pikkutarkka, tärkeilevä ja kunnianhimoinen. Hellä, rakastava, huolehtiva ja luotettava. Tyyppi, joka päästelee suustaan välillä melkoisia sammakoita ja joka kahdeksan vuoden ajan kysyi, haluanko kahvini maidolla (en ole ikinä käyttänyt kahvissa maitoa), mutta joka vaihtaa autonrenkaat, tekee ruokaa ja kantaa kauppakassit. Aika hyvä pakkaus.

Aamuyöllä olin varma, että vuosipäivämme saisi erilaisen käänteen kun pesäpallomailamujutus-fiilikset liki parin vuoden takaa tekivät comebackia mutta hiipuivat TENS:illä ja kylvyllä sittemmin. Suunnitelmissa on siis vain rauhallinen koti-ilta ja perinteinen lauantaisiivous lasten mentyä nukkumaan, oikeaa ruuhkavuosiglamouria, jeah!

PS. Jos lapsista ja äidistä tuntuvat olevan yhteiskuvat kortilla, niin meistä yhdessä oli vieläkin vaikeampaa löytää yhteiskuvia - varmaankin siksi, että kameran takana on yleensä jompikumpi meistä. Tämä ristiäisten & häiden kahvitauolla lumihangessa räpsäisty kuva liki parin vuoden takaa kelvatkoon siis toistaiseksi, kun seuraava perhejuhlakin häämöttää vasta joulun alla.

Seuraa meitä Bloglovinissa FacebookissaInstagramissa (@lapsellista) tai Blogilistalla.

8 kommenttia:

 1. Onnea! Ihanaa, että vielä on "meitä" pitkän liiton kansalaisiakin - matkassa on ehkä ollut hivenen tuuriakin :) Meillä tuli justiinsa tässä kuussa 15 vuotta seurusteluvuosia :D ...............

  VastaaPoista
 2. Onnea <3 Ja tsemppiä hurjan paljon synnytykseen! <3 <3
  T: Blogikollegasi Johanna :)

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos! Ja hei, onnea TEILLE! Ihan mieletöntä, että teillä on jo käärö kotona. <3

  VastaaPoista
 4. kuinka vanha sä olitkaan?

  VastaaPoista
 5. Onnea:)ootte meitä vuoden ja yhen lapsen edellä:D

  VastaaPoista
 6. Kiinalaisen sanonnan mukaan parisuhteessa ensimmäiset kymmenen vuotta kuluu tutustuessa toisen vartaloon, toiset kymmenen vuotta tutustuessa toisen ajatuksiin ja loppuelämä tutustuessa toisen sieluun. Onnea matkaan! ❤ Terveisin Nimimerkki "19 vuotta yhdessä ja vielä riittää toisessa opittavaa..."

  VastaaPoista
 7. Paljon Onnea Teille :)

  VastaaPoista