Social Media Icons

perjantai 3. lokakuuta 2014

Syksyn sadepäivät ja suosikkisaappaat

9 kommenttia , , , , , Share It:
lp_cr_2 IMG_5065 IMG_5093 lp_cr1

Osa teistä ehkä muistaakin postaukseni keväältä Testfaktan testivoittajasaappaista, Crocsin Handle It Rain Booteista. Vuodenaika ja kengänkoko on vaihtunut välissä, ja Crocs halusi muistaa meitä vielä blogeissa ja sosiaalisen median kautta valikoitujen perheiden Crocs Test Squad-testiryhmänsä tiimoilta myös sadepäivien kengillä, lasten kumisaappailla. Vaikka brändin valikoimista löytyy muitakin lantsareita, halusin minä nämä hyväksi havaitut, kevyet ja helposti puettavat saappaat kiireaamuja helpottamaan.

Me ulkoilemme lasten kanssa jokseenkin paljon, aamulla ja iltapäivällä, jonka lisäksi esikoinen käy kerhossa kahdesti viikossa, jossa sielläkin ulkoillaan. Etenkin raskausaikana olen oppinut arvostamaan ison mahani kanssa kyykätessä helposti puettavia ja helppohoitoisia ulkoiluvarusteita - siis sellaisia, jotka kaksi alle neljävuotiasta saavat joko itse päälle tai joiden kanssa ei tarvitse ährätä montaa hetkeä. En ole pariin viikkoon käyttänyt enää edes itse nauhakenkiä, enkä sellaisia, vedenpitäviä tai ei, halua juuri nyt pukea myöskään lapsille ellei ole ihan pakko. Ja onneksi ei ole. Välikausikengät ovat tarrakiinnityksellä ja Handle it Rain Boot-kumisaappaat saa jopa 1v 9kk vanha poikakin itse jalkaan niiden kätevien lenksujen ansiosta.

IMG_5084IMG_5159

Etenkin pienemmän spaghettijalan kanssa opin viime keväänä arvostamaan paitsi Crocsille niin ominaista ilmiömäistä keveyttä, myös näiden kyseisten kumisaappaiden kapeaa, istuvaa vartta, jonka vuoksi kenkä ei ole jäänyt esimerkiksi liukumäen varteen, kiipeilytelineen puolapuuhun tai tippunut vaikka lyhyttä matkaa lasta kannettaessa. Ihmiset jyrkästi kahtia tuntuivat keväällä jakavan se ero tavalliseen kumisaappaaseen, että Crocsin saappaiden varret ovat hyvin tukevat lörppöihin peruskumppareihin verraten, mutta meillä ainakin on niin, että vaikka kaapissa on myös muita saappaita, valitsevat lapset aina nämä. Ja kuopus itse asiassa valitsisi aina kumisaappaat, satoi tai paistoi.

Koska kumisaappaat olivat entuudestaan tutut ja vain väri vaihtui (heidän toiveidensa mukaan tälläkin kertaa), lupasin minä viikottaisen kauppareissun yhteydessä ostaa kumisaappaisiin sopivat Jibbitz-koristeet. Vantaan Flamingon Crocs-liikkeessä tein ison, ison virheliikkeen: kerroin yhtä hyllyä paketoituine Jibbitzeineen onnellisina tuijottaville lapsille, että takaa löytyy kokonainen karusellihylly täynnä erilaisia koristeita irtomyynnissäkin. Puoli tuntia pyöriteltyjä komboja ja uudelleen ja uudelleen ja uudelleen vaihdettuja koristeita tuntui supistellessa kahdelta tunnilta, mutta lopun viimein koristeet löytyivät ja Flamingon henkilökunta ystävällisesti kiinnitti koristeet heti kumppareihin paikoilleen, tietysti lasten toiveiden mukaan. Ja kuten kuvistakin näkee, täytyy saappaat itse valituilla Jibbitz-koristeilla paitsi esitellä kaikille, myös pukea jalkaan joka reissulle, myös kaverisynttäreille ja kauppaan, kuten nyt.... Ilmeisen mieluiset saappaat siis!

PS. Crocs suomalaisine verkkokauppoineen löytyy nykyään myös Instagramista, @CrocsSuomi! Käykää liittymässä seuraajiksi ja osallistukaa kivoihin instalaisille tehtyihin kilpailuihin! Viime kuussa jaettiin hemmottelupaketteja ja nyt blogien testiryhmän tiimoilta löytyy postauksia tunnisteella #CrocsTestSquad. Meidät sieltä löytää mielikuvituksellisesti nimimerkin @Lapsellista kautta!

 Seuraa meitä Bloglovinissa FacebookissaInstagramissa (@lapsellista) tai Blogilistalla (Huom! Blogilistan osoite on muuttunut!).

9 kommenttia:

 1. Voisiko välillä olla myös ei-kaupallisia postauksia?

  VastaaPoista
 2. Edelleen samaa mieltä kuin viimeksikin, nämä saappaat ovat päiväkodin painajainen. Ei niin leveitä lahkeita, että ulkohousut tai kurahousut saisi. V a i v a t t a. Vedettyä näiden päälle. Ja voitte vain kuvitella, kuinka käy, jos sadeilmalla jättää kurahousun lahkeen saappaan sisäpuolelle...

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä kuin nimetön. Tuntuu olevan suositut täälläkin päin. Mä en vaan ymmärrä miten niihin saa lahkeet päälle jos on oikeasti sadekeli. Meillä lapset kun kulkee saappaissa vaan kun oikeasti on tarvetta. En koe niitä mitenkään kovin ergonomisiksi. Enkä itsekään kulkisi kumppareissa montaa päivää putkeen.

  Mä voisin suositella lidlin saappaita. Ovat tämän viikon tarjouksessa. Halvat ja hyvät. Irrotettava vanuvuori ja pysyvät myös jalassa. Eivät myös ole liukkaat niin kuin jotkut saappaat.

  VastaaPoista
 4. Meillä lapsilla nämä, eikä ongelmaa saada lahkeet saappaiden päälle (po.p, fix ja t2h). Mutta meillä saappaat vain märillä keleillä, jolloin lahkeet päällä ja jibbitzit olisivat piilossa. Onhan tosin talvikengissä monesti sama juttu, että varressa saattaa olla jokin kaunis kuva/somiste, mutta ovat aina lahkeiden piilossa. Crocsien saappaissa ne kahvat ovat mielestäni turhan korkeat, tai sit sais saapas olla hiukan matalampi, kun kahvat tulevat vaan niin korkealle jalkaa vasten.

  VastaaPoista
 5. No, minun kantani on edelleen sama, ja vaikka kerhotätejä on ollut nyt kahdessa paikassa ja kaiken kaikkiaan viisi, ovat kaikki kiitelleet helposti puettavia saappaita sadesäillä ja kuralätäkkökeleillä (joita nyt on riittänyt). He tuskin ovat markkinavoimien uhreja. ;) Meillä on Ticketin, Popin, Jonathanin ja Villervallan ulkovaatteita, eikä minkään yhdistelmän kanssa ole ollut vaikeuksia vetää lahkeita kumppareiden päälle.

  VastaaPoista
 6. Kuten yllä totesin, meillä ei ole moista ongelmaa, siis ettei lahkeita saisi saappaiden päälle. Joidenkin talvisaappaiden kanssa ongelma on ollut ihan aito, kun toppausta on paljon ja lahkeensuidet ovat kireät, mutta kumppareiden kanssa ei koskaan. :)

  Meillä on kuljettu nyt kumisaappaissa ulkona vain siksi, että piha on oikeasti täynnä vesilätäkköjä ja nurmipiha on märkä aamuyhdeksältä jolloin ulkoilemme. Sama ongelma on valitettavasti myös kerhon pihalla. Kauppareissuilla (siis aika lyhyillä pyrähdyksillä) en koe ergonomia-asiaa niin tärkeäksi, että lähtisin jänkkäämään - kumpikin lapsista kun istuu kaupan autokärryissä. :D

  VastaaPoista
 7. Tuo on ihan totta kyllä! Meillä lapsilla on kohtalaisen isot jalat, joten etenkin pienemmällä (koko 27-28, pituutta 86cm) kumisaappaiden lenkit tulee aika korkealle, mutta en koe sitä varsinaisena ongelmana. Harmillista tosiaan on, että Jibbitzit jäävät piiloon lahkeiden alle kurasäillä, kesän Clogseissa ne varmasti olisivat varmasti enemmän edukseen. Pitääkin testata niitä saunatossuihin..:)

  VastaaPoista
 8. Toisinaan käy niin, että kampanjat ja yhteistyöt kasaantuvat yhdeksi sumaksi, mutta osa tarkoittamistasi kaupallisista postauksista on niitä, joista ei minulle ole minkäänlaista etua, vaan tuotteet on ostettu itse. Juuri tässä kohtaa elämää, raskauden viimeisillä viikoilla, tilanne nyt on se, että valmistaudun viime hetken hankinnoilla syntyvään vauvaan, loppuraskauteen ja imetykseen, joten tuotepostauksia onkin ollut aiempaa enemmän - niistä maksettuja mainoksia on kuitenkin ollut kohtalaisen vähän. Tietenkin ei-kaupallisia postauksia tulee olemaan enemmän, kun elämäntilanne tasaantuu, siis kun vauva syntyy ja ajatukset ja kuulumiset pyörivät vähemmän synnytyksen ja raskausjuttujen ympärillä. :)

  VastaaPoista
 9. Kumisaappaat on kyllä loppuraskaudesta ihan paras keksintö ikinä!!

  VastaaPoista