Social Media Icons

lauantai 6. syyskuuta 2014

Viikonlopun DIY-proggis

4 kommenttia , , Share It:
kuva 2diyprok1

Otsikointi antaa ehkä harhaan johtavan mielikuvan siitä, että toteuttaisin alati itseäni käsin nikkaroimalla ja tuunaamalla, koska oikeasti ulkoistan kaiken mahdollisen ja pidän asiat yksinkertaisina. Maali on aika kallista (!) ja teippituunaukset, äääh... Pakkoraossa ja pesänrakennusvietissä siis puuhaillaan. Rautakaupassa sain monta pitkää katsetta ja isännöintitoimistonkin langan päässä oli pitkään hiljaista. Hyvin pieni osa varsinaista proggista on tee-se-itse-materiaalia, onneksi - minulla on jo nyt edessäni levy tummaa suklaata ja rentoutuslaululevy (kyllä, minulla on sellainen! kolmen muuton jälkeen avasin sen kääreistään varmaan kuukausi sitten) mankassa pyörimässä. Arvaatteko, mitä meillä puuhaillaan?

Seuraa meitä Bloglovinissa FacebookissaInstagramissa (@lapsellista) tai Blogilistalla (Huom! Blogilistan osoite on muuttunut!).

4 kommenttia:

 1. Vauvan pesää roikkumaan katosta?

  VastaaPoista
 2. Kyllä! Ja siihen unelmanpehmeitä trikoolakanoita. <3 Toistaiseksi ompelukonesäädöissä on mennyt tunti, ja kuopus laittoi piikkimaton ensisängyn pohjalle, joten.....

  VastaaPoista
 3. Ripustetaan ensisänkyä!

  VastaaPoista
 4. KYLLÄ! <3 http://blogit.kaksplus.fi/lapsellista/kattoon-ripustettava-ensisanky-check/

  VastaaPoista