Social Media Icons

tiistai 9. syyskuuta 2014

Mun normipäivä - tai sitten ei

Ei kommentteja , Share It:
kuva 2 kuvakuva 1

Normaalisti tiistaisin (ja oikeastaan kaikkina muinakin arkipäivinä) pyörimme kodin välittömässä läheisyydessä, mummolassa tai puistotreffeillä kuopuksen kummitädin kanssa. Raskauden loppua kohden mentäessä olen huono lähtemään kauemmas infernaalisiksi yltyvien liitoskipujen vuoksi, ja vielä harvemmin pääsen irtoamaan mihinkään ilman lapsia. Tänään käväisin verkkarikuplani ulkopuolella, huikeaa! Ensi kuun Kaksplussassa ja lokakuun aikana selviää, mistä on kyse, mutta kuten Instagram- ja Facebook-seuraajani tietävätkin, olin tänään Demin kanssa Pasilassa Otavamedian studiolla kuvattavana. Kyse ei ole haastattelusta tai kansikuvista, mutta jotain perin jännittävää ja hauskaa päämajalla puuhaillaan, sen verran voin kertoa! Kuvavedoksia katsellessani hämmennyin siitä, miten paljon rento ja kiireetön kuvaustilanne sekä ammattimainen valokuvaaja voikaan saada aikaan - olen olosuhteet (33. raskausviikon, ekstrakilojen ja turvotuksen) huomioon ottaen todella tyytyväinen!

Illan ohjelmassa on naistenlehtimaraton lasten mentyä nukkumaan (josta kiitos pomolleni), vihreää teetä, huomisaamun sokerirasituskoetta varten tankkaamista ja kaiken tapahtuneen sulattelua. Aamulla ennen kuvauksia jouduin pieneen autokolariin (sanottakoon, että minä en ollut se joka mokasi) ja koko päivän sydän on tykytellyt ja kylmä hiki noussut pintaan. Toinen puistattavalta tuntuva juttu on huominen sokerirasituskoe, seitsemäs kohdallani laatuaan. Arrg.

PS. Kaksplus-perheblogien ja toimituksen kuulumisia pystyy seuraamaan myös Instagramissa (@kaksplus), jossa kurkistellaan kulissien taakse! Itse kävin tänään varsinaisen toimituksen puolella ensimmäistä kertaa, ja oli tosi hauskaa paitsi nähdä missä Suomen suurin perhelehti syntyy, myös saada tutuille sähköpostiosoitteille kasvot.

 Seuraa meitä Bloglovinissa FacebookissaInstagramissa (@lapsellista) tai Blogilistalla (Huom! Blogilistan osoite on muuttunut!).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti