Social Media Icons

tiistai 1. heinäkuuta 2014

Tiistaipäivän projektit eli miksi älä suututa Pregzillaa

4 kommenttia , , , , , Share It:
Eletään viime viikon loppua. Istun kupla otsassa autossa, puren hammasta ja väännän radiota kovemmalle. Takapenkillä on kaksi keskenään kinaavaa lasta, joiden perässä juoksin ympäri kangasoutletia pimennysverhoa etsiessäni. Ei, älä mene sinne. Ei, tule tänne takaisin. Nyt HETI irti niistä saksista! Älä piiloudu kassan taakse-mantran vuoksi vain vaivoin ohitin viiden euron non-wowen-tapettirullahyllyn, vain vaivoin. Istun autossa, mietin, mietin, mietin. Marssin takaisin kauppaan ja ostan mutu-tuntumalla neljä rullaa. Seinää on ehkä neljä metriä, ehkä, muistelen myyjälle. Pitäisi riittää.

IMG_6786IMG_6796

Lähetän kiukkuisen viestin miehelle, että kaivapa tapetointipöytä vaan esiin tai kotiin ei ole tulemista. Olen ollut lasten kanssa yksin kotona sadepäiviä pitelemässä neljä päivää kun miehen talkooreissu venähtikin oletettua pidemmäksi. Pinna on kireällä ja vain materialismi-muodonmuutos-onni voi tuoda tällaisen helpotuksen. Ah. Miehen valitsema (virhe, virhe, virhe) ruskea-sinapinkeltaisin tehosteraidoin oleva makuuhuoneen tapetti saa väistyä. Lopputuloksesta ei ole takuita, mutta ainakin vuosi sitten yhdessä tuumailemamme ruutukuosi pääsee viimeinkin seinälle - aiempaa räväkämpänä ja eri värisenä tosin. Mies huokailee, niin minäkin. Onnesta, auvosta ja muutoksenhalusta.

IMG_6714 IMG_6722 IMG_6741 IMG_6767

 

Tämä kolea tiistaipäivä tuntui projektiin sopivalta. Laiskalta, huonosti alkaneelta. Päivältä, jona tarvitsee ärsyttävän projektin jälkeistä valmiin tuotoksen euforiaa. Sitä tunnetta, kun puolen vuoden huomenna-lupauksien jälkeen siivoaa työpöydän laatikot tai mahtuu synnytyksen jälkeen taas lempifarkkuihinsa. Alle tankattiin tiistaibrunssi, omaa ei-niin-suosikkiani ja lasten supersuosikkeja fajitaksia, mustaa kahvia ja babyshower-kekkereiltä yli jääneitä rocky road-brownieseja.

Niin, tapetointihommia luvassa siis tänään. Tavoilleni epäuskollisena lupasin jopa auttaa! Kuvia proggiksen etenemisestä päivitän varmaankin reaaliaikaisemmin Instagramiin (@lapsellista). Kuullaan!

 Seuraa meitä Bloglovinissa FacebookissaInstagramissa (@lapsellista) tai Blogilistalla (Huom! Blogilistan osoite on muuttunut!).

4 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää toi tapetti!!!! Iski ehkä pienoinen "TAHDON MYÖS!!" -ilmiö ;)

  VastaaPoista
 2. Hahah! Ihan pienin kommelluksin se saatiin seinään. Nyt hämärän aikaan mietin, tykkäänkö tuosta tosi paljon vai en ollenkaan. Selvää on, että IHAN ERILAINEN tuo on aikaisempaan verrattuna. Ehkä me vaihdetaan vaan makkarissa kaikki muu.... :D

  VastaaPoista
 3. […] Yllä pieni tapetti-sneak peek makuuhuoneen (keskeneräisestä) muodonmuutoksesta. Kestäisittekö vielä kolmannet kotihöpötykset tälle […]

  VastaaPoista
 4. […] aiemmin, että tein vähän heräteostoksia. Neljän non-wowen-tapettirullan ja liisteripurkin verran. Hetken mielijohteesta, vihaisena ja […]

  VastaaPoista