Social Media Icons

torstai 31. heinäkuuta 2014

Terkut (blogi-)lomalta!

8 kommenttia , , , , , Share It:
lomakol1

Olettekin varmaan huomanneet, että blogi on päivittynyt verkkaiseen tahtiin ja lyhyin postauksin. Mitään elämää suurempaa dramatiikkaa asiaan ei liity, vaan me olemme nauttineet täysin rinnoin yhteisestä kesälomasta, hellepäivistä (no, minä ehkä vähemmän niistä) ja perheen keskeisestä (luksus-)ajasta. Olen myllännyt kotona kaikki mahdolliset ja mahdottomatkin kaapit ja laatikot verkkokellarista työhuoneen sekatavarapesiin, tehnyt ikuisuuden to do-listalla olleita asioita (esim. siivonnut liinavaatekaapin ja pessyt kaikki kodin ikkunoissa roikkuvat verhot) ja nukkunut huonosti. Täydellisessä maailmassa istuisin kesäiltana lasten mentyä nukkumaan hiljaisella parvekkeella, kuuntelisin sambaa ja joisin kylmää sangriaa, mutta oikeasti paahtavan kuumien kesäpäivien kuumina iltoina olen maannut pikkuhoususillani sohvalla vichy-pullon ja pöytätuulettimen kanssa Sopranosta katsoen ja istunut miehen kanssa kaksin parvekkeella kuuntelemassa sateen ropinaa ja ukkosta aamuyöllä.

Hellettä tai ei, tuntuu, että juuri nyt elän elämäni parasta aikaa. Katselen keskenään kikattavia lapsia, teen extempore-iltapalapiknik-retkiä takapihalle ja päiväretkiä lasten kanssa rakkaassa kotikaupungissamme. Puolentoistavuoden jälkeen tunnen asettuneeni uuteen kotiimme, ja tien nimen käyttämisen sijaan olen puhunut jo jonkin aikaa kodista. Kesän aikana olen tutustunut naapureihimme paremmin ja huomannut, että asumme oikeasti aika mukavien ihmisten keskellä, lähellä kaikkea ja silti suojaisassa kuplassa. Yläkertaamme muutti loppukeväästä maailman suloisin mutta karsastava mopsi-pentu joka kantaa nimeä Väykkä (maalla asuvia ystäviäni tämä ei jaksanut naurattaa kuten meitä, hahaha) ja seinänaapurinamme on perhe, jolla on talutushihnassa kulkevia kissoja (tämä lienee ollut lasten kesän kohokohta ja suurin hämmästelyn aihe). Olemme sikäli hyvin onnekkaita, että naapurustossamme asuu paljon lapsia, ja kotipihalla leikkikavereita on yleisesti ottaen viidestä viiteentoista kerrallaan. Kun yhtälöön lisää terveet lapset, mahassa potkivan vauvan, lähellä asuvan perheen ja ystävät sekä ihanan blogiyhteisön, johon saan kuulua, niin tuntuu, että kaikki mitä tarvitsen, on juuri tässä ja nyt. Ja no, ehkä kaipaan näin kuumina kesäpäivinä ihan vain ruutuaikaa jalat ylös nostettuna.

Aika hyvältä tuntuu juuri nyt vain keskittyä olennaiseen. Suuruudenhulluun kesäsiivoukseen, kuumaan kahviin ja lasten duplo-leikkeihin. Mutta kun sisälläkin pystyy hengittämään hikoilematta, palaa blogi tavanomaiseen, vilkkaampaan päivitystahtiinsa. Lastenhuoneessa on tapahtunut isoja muutoksia ja no, koko kodissa on liikuteltu kalusteita aika ahkeraan. Kameraa odottavien kirppislöytöjen kasa on huikea, ja uudella suosikkilistalla viihtyy maailman ihanin smoothie ja värillinen aurinkovoide kasvoille. Ja viimeinen kolmanneskin, voi kuulkaa, se alkoi tänään! Tästä kaikesta lisää kuitenkin myöhemmin - nauttikaa helteestä ja toisistanne!

Seuraa meitä Bloglovinissa FacebookissaInstagramissa (@lapsellista) tai Blogilistalla (Huom! Blogilistan osoite on muuttunut!).

8 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta, juuri tästä hetkestä nauttiminen! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus:) Juurikin tästä hetkestä nautimme! Onnellista loppuodotusta!

  VastaaPoista
 3. Kiitos tästä Vichy-mielikuvasta. Täällä aika sama tilanne! :D

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa ihanalta! Olet ollut mielessäni joka ikusenä hellepäivänä. Musta ei olisi kolmanteen muksuun millään aspektilla, nostan hattua teille!

  Smoothiereseptiä jään odottamaan kieli pitkällään.

  VastaaPoista
 5. Ihanaa on ollutkin - suurimman osan aikaa. Toisinaan on silitetty verhoja yömyöhään hampaat irvessä ja vielä mieluummin noustu kukonlaulun aikaan ylös banaanilettuja paistamaan, mutta nyt on näin. :)

  VastaaPoista
 6. Niin, kesäkuumalla raskaushormonihikoilu vaihtuu imetyshikoiluun, lapsi tulee mutta pöytätuuletin ja vichy jää. Niin masentavaa. :D

  VastaaPoista
 7. <3 Hahah! Musta helpottavaa on, että mahan yli pääsee vielä kykkimään, ei ihan hirveästi supistele jne, koska SILLOIN helle olisi tuskaa. Ja smoothiereseptiä pukkaa kunhan saan kuvat tuotoksesta otettua :D

  VastaaPoista