Social Media Icons

sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Edulliset ja laadukkaat kesäkengät lapsille

14 kommenttia , , , , , Share It:
cientakol1

Olen vähän hitaasti lämpenevää tyyppiä, ja siksi minulta on vienyt kaksi kesää ostaa kauan katselemani Cientan puuvillaiset kesäkengät, mutta kun sellaiset nyt viimein ostin sopivankokoisten yksilöiden tullessa kirpputorilla hintalapuissaan vitosella vastaan, en voi kuin kehua! Minulla ja veljelläni on ollut lapsena samanlaiset Cientat, ja ehkä siksi vähän vierastin ajatusta aluksi (jos näkisitte ysäriperhealbumimme niin ymmärtäisitte kyllä, miksi kaikki omasta lapsuudesta tuttu kammoksuttaa).

Kenkien nepparikiinnitys on helppo (ja näin ollen kengät on siis helppo pukea makaroonijalallekin), kengät voi pestä koneessa 30 asteessa ja puuvillakangas päällä tuntuu kivan napakalta ja ”lämpöiseltäkin” – nämä menevät siis viileämmilläkin kesäkeleillä sukan kanssa. 30-vuotiaalla espanjalaisbrändillä Cientalla on Made in Green by AITEX-sertifikaatti, joka takaa, että kankaat on valmistettu ilman haitallisia aineita ja ovat ympäristöystävällisiä. Ehkä parasta kivan ulkonäön, laadun ja ympäristönäkökulman lisäksi on itse hinta, alle kaksikymmentä euroa, mikä minusta ainakin tuntuu lyhyen käyttöiän ja lapsen nopeasti kasvavan jalan kanssa aika merkittävältä tekijältä ostopäätöksessä. Ei huono, sanoisi Uotinenkin!

Cientan kenkiä myy ainakin Stockmann ja erilaiset verkkokaupat. Olisin ostanut Stockalta Helmillekin omat Cientat, mutta haluamaamme kokoa hänen suosikkivärissään ei tietenkään ollut enää hyllyssä. Vaan vielä jostain ne tulevat vastaan (ilman postikuluja, siis kivijalkaliikkeestä). Etsintä jatkukoon!

 Seuraa meitä Bloglovinissa FacebookissaInstagramissa (@lapsellista) tai Blogilistalla (Huom! Blogilistan osoite on muuttunut!).

14 kommenttia:

 1. Ihania kenkiä ovat! Meillä nuorimmaisella käytettiin jo vuoden vanhana, kun pysyivät hyvin jalassa. Ja värivalikoima on laaja, mutta usein meilläkin käynyt niin, ettei koko ja toiveväri enää kohtaa saatavilla olevaa valikoimaa.

  VastaaPoista
 2. ...mutta edulliset? Edullisiksi en ole koskaan mieltänyt. Mutta eivät toki hintahaitarin yläpäästäkään.

  VastaaPoista
 3. Hei, ajattelin vinkata, että Kookengässä myydään ilmeisesti noita samoja kenkiä(?), mutta jostain syystä Tango nimellä. http://www.kookenka.fi/catalogsearch/result/index/?cat=5&q=tango

  VastaaPoista
 4. Little Copenhagenista löytyy :)

  VastaaPoista
 5. Kuopiossa ainakin myy myös sokos ja carlaaon. Löytyisikö sieltä teiltäkin päin myös sokoksen valikoimista?

  VastaaPoista
 6. Hah. Etkö vieläkään tunne kuluttavasi loppuun tuota ei huono, uotisen juttua? :D

  VastaaPoista
 7. me ostettiin viime vuonna prismasta cientat. Ovat kyllä kivat =) Tänä kesänä jaloissa pienillä luhta outletistä ostetut samankaltaiset mutta hintaa alle 10€ ja kiva pallokuosi.

  VastaaPoista
 8. En ainakaan itse ole törmännyt juuri edullisempiin (uusiin) lastenkenkiin. :)

  VastaaPoista
 9. Minkä kaupungin Luhta Outletista? ;)

  VastaaPoista
 10. […] Kerroinkin aiemmin, että meillä oli etsinnässä esikoisellekin Cientan puuvillaiset kesäkengät, mutta oikeaa kokoa oikeassa (ainoassa neidon hyväksymässä) värissä ei tietenkään ollut enää kauden lopuillaan jäljellä. Kesän ainoat ballerinat osoittautuivat melkoisiksi flopeiksi laatunsa puolesta, valitettavasti, ja lapsen jalkakin tuntui kasvaneen sitten viime sovituksen. Koska piirroshahmoihin fiksoituneelle lapselle on vaikeaa ostaa kenkiä, joiden ulkonäöstä, hinnasta ja toimivuudesta olisimme oikeasti yhtä mieltä, tunsin olevani vähän umpikujassa. […]

  VastaaPoista