Social Media Icons

keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Detalji-ihastus

5 kommenttia , , , , , Share It:
ipanainenhippulakol1

 

Minä jaksan jotenkin harvinaisen vähän ymmärtää lasten asusteista hullaantuneita vanhempia, siitäkin huolimatta, että omat lastenvaatefiksaationi kulminoituvat hattuihin ja päähineisiin. Nyt, lasten kasvaessa vauvoista tahtovimmiksi ja omaa tyyliään toteutavammiksi tyypeiksi myös muunlaisten asusteiden määrä on ollut huimassa nousussa. Esimerkiksi minun tavoin vedolle arka kuopus vaatii viileämpinä kesäpäivinä huivin kaulaan ja kolmevuotias, joka aiemmin kiljui kurkku suorana hiustenpesun aikaan ja ilmoitti tutulle luottokampaajalle, ettei hänen hiuksiinsa kosketa, suorastaan vaatii hiuksensa laitettavan aamuisin. Puoliltapäivin ponnari on tietysti kateissa ja kalanruotoletti muisto vain, mutta ajatus siitä, ettei tarhapöllö-look kestä koko päivää, on lohdullinen.

ipanainenhippulakol2

Yllätyin itsekin, miten sydämeni sykki heti ensisilmäyksellä Ipanainen-verkkokauppaa pyörittävän ystäväni Annin instagram-päivitykselle syksyn tulevista uutuuksista, hiuspinneistä, pampuloista ja pannoista, mirreistä, henkseleistä ja tuttinauhoista. Kävin pikakelauksella syksyn ja talven rientoja läpi ja vakuutuin siitä, että perusvalkoisten puuvillapaitojen ja farkkujen kaveriksi sopisivat lapsekkaat ja värikkäät detaljit. Ei siis prinsessahöttöä tai ankeaa, mustaa mirriä, vaan jotain värikästä ja kuosikasta, jotain pienille lapsilleni sopivaa! Sillä onhan meillä juhlia: ainakin yhdet yo-juhlat, ristiäiset, 2-vuotissyntymäpäivät, joulu, kerhon joulujuhlat, uusi vuosi..... Meiltä näitä ihanuuksia ei siis vielä löydy, mutta lupasin ostaa ainakin yhdet siksak-kuosiset henkselit ja mätsäävän rusetin Annilta kunhan hän kotiutuu (tai oikeastaan jalkautuu tänne Helsinkiin) uusine tuotteineen.

Anni löysi mitä mainioimman yhteistyökumppanin itselleen: laadukkaista puuvillakankaista käsityönä valmistavan ja yritystä 3-vuotiaan lapsen kotihoidon ohella pyörittävän, nuoren puolalaisen Ilonan ja La Lilun. Ilonan käyttämät laadukkaat, paksut puuvillakankaat tulevat samalta tehtaalta kuin kantoreppubrändin Tulan kankaat tulevat, joten vaihtuvasta valikoimasta voi bongata itselleen paitsi keskenään mätsäävät henkselit ja rusetin, myös omaan reppuun mätsäävät tuotteet! Tuotteiden hinnat tulevat olemaan mielestäni varsin kohtuulliset ottaen huomioon, että ne ovat Euroopassa käsin laadukkaista materiaaleista valmistettuja; henkseleille tullee olemaan hintaa 19,90 euroa ja ruseteille 13,90e, hiustuotteille luultavasti kuulemma vähemmän.

Elokuun alusta lähtien La Lilun käsintehtyjä tuotteita on saatavilla Helsingin Käpylästä sijaitsevasta lastentarvikekirpputori & kaffela Hippulasta, johon tulee myyntiin huippukivoja tuotteita aina ekosertifioidusta lasten luomukosmetiikasta bambuharsoihin, kestokasseihin ja kantovälineisiin (ja niiden oheistuotteisiin). Myöhemmin syksyllä, toivottavasti elokuun aikana, La Lilun tuotteita on mahdollista tilata myös Ipanaiselta.

Mitä pidätte? Iskeekö? Entä onko teillä kokemuksia Hippulassa (kirppis-)shoppailusta? Itselleni paikka on tuntematon sen meidän vinkkelistämme hassun sijainnin vuoksi, mutta elokuun missionani on katsastaa paikka ja sen tarjonta (tai sitten teen sen viikonlopun Skidit-festareilla, joista Hippulankin tyypit tuotekatsauksineen saattaa bongata).

  Seuraa meitä Bloglovinissa FacebookissaInstagramissa (@lapsellista) tai Blogilistalla (Huom! Blogilistan osoite on muuttunut!).

5 kommenttia:

 1. Mikäs tää pojat monikossa juttu on? ;)

  VastaaPoista
 2. Ultran ennusteiden mukaan me varrotaan toista poikaa saapuvaksi lokakuussa. :)

  VastaaPoista
 3. "Laadukkkaat, paksut puuvillat"
  Oletko päässyt kokeilemaan noita kankaita? Siis käsin "hiplaamaan"?
  Pesemään?
  Vai onko tämä taas näitä kopioituja mainostekstejä vailla sen syvempää pohjaa... Että kunhan sanovat niiden olevan, niin varmasti ovat.

  No, nättejä joka tapauksessa. Tällainen kaltaiseni käsityösuurkuluttaja innostuisi todella, jos tarjolla vaihteeksi olisi oikeastikin tekstiiliLAATUA.

  VastaaPoista
 4. Kankaat tulevat siis samalta tehtaalta kuin Tulankin reppukankaat ja valmistetaan myös samoista kankaista, siis samoista laaduista. Esim. Scullsia löytyy niin henkseleinä kuin reppuinakin. Minä en ole näitä hipeltänyt vielä, mutta uskon Annin sanaan, ja siihen, että meillä Tulan puuvillaisia kantoreppuja on ollut aktiivikäytössä kolmen vuoden verran (pesuissakin tietysti myös), joista mulla ei ole pahaa sanaa sanottavanani.

  PS. Pahoittelut, jos vastaus on vähän sekava. Rantapäivän tuloaan on tehnyt ei-niin-kaivattu migreeni.

  VastaaPoista
 5. Tosiaan näissä La Lilun tuotteissa käytetään esim. Robert Kaufmanin puuvillakankaita, eli monia samoja kuoseja kuin Tulallakin. Uskallan siis seistä kankaan laadun takana - näistä ei itseasiassa varmasti edes ole mitään valmista mainostekstiä, koska tulevat myyntiin vain ja ainoastaan Hippulaan (toistaiseksi) eli verkkokauppaa varten näistä ei ole mitään tekstejä edes kirjoitettu - kaikki kunnia siis Lapsellista blogin omalle tekstin tuotannalle! :)

  (Täältä kankaista lisää: http://www.robertkaufman.com/)

  VastaaPoista