Social Media Icons

sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Tauon paikka

2 kommenttia Share It:
Otimme torstai-iltana säätiedotuksen katsottuamme suunnan vehreämmille (aurinkoisemmille) laitumille, ihanalle miehen sukulaisten mökille. Kotiin jäi stressin, aikataulujen ja suursiivoustarpeen lisäksi myös kamera. Tavallaan tämä tuntuu aika huojentavalta; nähdä ohikiitävät hetket ja ateriat sellaisenaan, ei etsimen läpi tai painava möhkäle kaulalla roikkuen. Oloni on kuitenkin vähän orpo ja toimeton puhelimen netin ja kameran kanssa, vaikka tiedän, että juuri nyt kaipaan. Viikolopun verran taukoa, rantahiekalla maattuja päiviä ja iltapäiväkahvikakkua jonka kaloreita tai ravintosisältöä ei mietitä. Viimeisen viiden vuoden aikana olen nukkunut päiväunia yhden käden sormilla laskettavat kerrat, joista kahdet täällä ollessa.

Loma. Juuri tältä sen pitäisi tuntua.

2 kommenttia:

  1. Hei, toi on just hyvä!
    Elää elämää ihan oikeasti, eikä linssin läpi dokumentoiden kaikkea mahdollista, jota ei ehtinyt reaaliaikaisesti katsoa.
    Rentouttavaa lomaa :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos! Ohjelmantäyteinen oli tuokin viikonloppu, mutta ihanaa oli kyllä vain hiihtää tukka sotkuisella nutturalla ja kävellä ulkona paljain jaloin. :)

    VastaaPoista