Social Media Icons

perjantai 30. toukokuuta 2014

Muinoin oli vauvoja

3 kommenttia Share It:
IMG_0164 tbt9tbt15 tbtb11tbt13tbt10tbt12 IMG_1157 IMG_1186 IMG_2641

En ole koskaan osannut sosiaalisen median puolella kuvin tai tekstein throwback thursday-tempauksiin, joissa jaetaan historian havinaksi jääneitä kuvia ja muistoja. Silti huomaan aina toisinaan selailevani vanhoja valokuvia, ja niin teen etenkin nyt, raskaana ollessani. Löysin satunnaisia otoksia sieltä täältä, sillä vanhat valokuvat ovat talletettu ei-tietokoneneron ulottumattomiin ja uudella koneella on kuvia lähinnä viimeiseltä puolelta vuodelta.

En voi uskoa, että tyttö, joka on ihastunut kerhon Jussiin ja jonka kädellä asuu mielikuvituslintu, on joskus ollut niin pieni, että on nukkunut nojatuolin nurkassa päiväunia. Tai että hoikaksi ja yhä liikkuvaisemmaksi käynyt poika on joskus tuhti rusettireisi joka ruoka-aikaan viihtyi ihan missä tahansa. Pieniä he ovat edelleenkin, mutta silti niin paljon isompia kuin ensikohtaamisilla, sateisena kesämaanantaina ja lumimyrskyisenä perjantaiaamuna joulun alla.

Kolmannen raskauden puolivälin lähestyessä huomaan miettiväni yhä useammin, olisiko kolmannellakin lapsella vaaleat kiharat hiukset, siniset silmät ja hyvä ruokahalu, ja että onkohan hän tyttö vai poika. En ole pitänyt sukupuolta tähän asti erityisen suuressa arvossa eikä sillä ole meille merkitystä, mutta... Silti.

Seuraa meitä Bloglovinissa FacebookissaInstagramissa (@lapsellista) tai Blogilistalla (Huom! Blogilistan osoite on muuttunut!).

3 kommenttia:

  1. Mie asetan veikkaukseni tytölle. :)

    VastaaPoista
  2. Suloisia vauvoja, mäkin vanhoja kuvia silloin tällöin katselen ja hämmästelen.
    Me ei kahdesta aiemmasta sukupuolta kysytty ja synnytyssalissa se sitten paljastui. Ihanat yllärit :) Nyt kolmosen kohdalla haluttiin ja saatiin tietää. Kivalta se odotus näinkin tuntuu, kun ihan konkreettisesti tietää onko tulossa pikkusisko vai- veli :) Julkisesti tosin ei olla sukupuolta kerrottu, eikä aiotakaan ennen kuin sitten syntymän jälkeen.

    VastaaPoista