Social Media Icons

torstai 22. toukokuuta 2014

Kuumepäiviä

2 kommenttia , , , Share It:
IMG_1259 IMG_1328 kuum1 kuum2

Kestovaippailun lopettamiskeskustelu käy kuumana niin blogissa kuin sen ulkopuolisillakin foorumeilla, ja joudun ihan oikeasti palaamaan asiaan vastinetekstin kera, niin paljon minulla on vielä sanottavaa. En nimittäin arvannut, että omat huonot(kin - niistä hyvistähän olen blogin puolella kirjoittanut kyllä ennen totaalikyllästymistä ja turhautumista erinäisiin ongelmiin) käyttökokemukset tuntuisivat jostakusta veitsen iskulta rintaan, valehtelulta, liioittelulta tai toisten valintojen mustamaalamiselta. Ei, ei, ei. Tähän palaan vielä.

IMG_1350

Mutta mitä tulee meidän viimeaikaisimpiin kuulumisiimme, on meillä ollut tavattoman huono onni matkassa. Viime viikko meni kuumeessa, viikonloppu oksennustaudissa ja kun niistä päästiin, niin eiköhän kuumemittarin lukemat tiistai-iltana kohonneet taas tähtitieteellisiin lukemiin. Kotipäiviä on siis piisannut viime aikoina. Turhautuneita, ikkunaan liimautuneita lapsia jotka tahtoisivat lähteä pyöräretkelle, särkyitkua aamusta iltaan, kaksi lämmintä myttyä taistelemassa paikasta auringossa (siis sylistäni). Harvassa ovat ne päivät, kun saan syleillä sohvan pohjalla lapsia heidän koko hereilläoloaikansa. Katkeransuloista on vain se, että he ovat juuri nyt sairaita.

Sairaspäivät. Siis pillimehukiintiön jääminen unholaan pakollisen tankkauksen edessä, miljoonat halit ja kuumat suukot, kasaantuva tiskivuori ja yöpaidoissa hiihdetyt iltapäivät. Hektisten ja tapahtumarikkaiden viikkojen jälkeen tuntuu hiton hyvältä olla vaan. Flunssassa ja mehujäätelöpuikot kourassa, mutta kuitenkin.

Seuraa meitä Bloglovinissa FacebookissaInstagramissa (@lapsellista) tai Blogilistalla (Huom! Blogilistan osoite on muuttunut!).


 

2 kommenttia:

  1. SE on nyt kuule se kestovaippa-karma, kun pitää teidän perheen sairaana :D PAranemisia!!!

    VastaaPoista
  2. No siitä keskusteleminen ainakin vaati zeniläistä mielenrauhaa ja Fazerin sinistä. :D

    VastaaPoista