Social Media Icons

lauantai 31. toukokuuta 2014

Keltainen toukokuu

2 kommenttia , Share It:
instakollaasi1 instaviikko2 instaviikko3 instaviikko4

 

Kokosin ylle Instagram-otoksia toukokuulta. Ne tuntuvat kollaasina jotenkin tarpeeksi arkisilta ja spontaaneilta. Ajassa, joka menee järjestelmäkameran esille kaivamiseen, linssisuojuksien poistamiseen ja oikeiden asetusten säätämiseen, menee usein myös kuvaamisen arvoinen tilanne, tapahtuma tai asia. Ja lasten kanssa niitä ohikiitäviä hetkiä on paljon.

Toukokuu oli meille vuoden raskain, rankin ja hektisin. Kesäloman alkua edelsi järjetön loppurutistus, läpsystä vaihto-päiviä ja pitkiä päiviä yksin lasten kanssa. Vaan ei niin paljon pahaa, ettei jotain hyvääkin. Jos jotain haluaisin muistaa toukokuusta 2014 (ei-kronologisessa järjestyksessä tosin), niin mahan, joka pullahti yhtenä aurinkoisena viikkona palloksi eteen, Helmin ensimmäisen mielikuvitusystävän eli linnun kämmenellä, aurinkoisen kesäpäivän jona karkasimme takapihalle syömään jäätelöä ja kävelimme hiekalla paljain jaloin. Hyvän ruoan, sänkyyn kannetut aamupalat (minulle!), ensimmäisen leffateatterireissun lasten kanssa, lukuisat pressipäivät, helleviikon ja tujut aamukahvit. Japanin tuliaisina saadun myrkynvihreän kylpysuolan, smoothie-koukuttumisen, voikukat, vauvan ensimmäiset potkut. Toukokuussa podimme pari megaflunssaa, missasimme kerhot kevätjuhlat (x2), kävin keuhkolääkärillä ja vietin aika monta tuntia kuun aikana liikenneruuhkassa, matkustajana ja kuljettajana. Ei hyvä eikä huono kuukausi, värikäs, kiireinen ja elämänmakuinen kuitenkin.

On hyvä siirtyä kesäkuuhun. Lomakuuhun. Viettää perhepiirissä kolmia syntymäpäiviä, juhannusta ja korkata grillikausi sisäpihalla. Hyvä kuukausi pestä ikkunat, raivata kaapit, huokaista helpotuksesta ja olla onnellinen. Ja olisipa tiedossa yksi rakenneultra ja babyshoweritkin! Ei huono, Jorma Uotisen sanoin. Ei huono.

2 kommenttia:

  1. Hyvältä kuulostaa! Smoothie-reseptejä jakoon, pliis?

    VastaaPoista
  2. Mahtavan eläväinen toukokuu teillä takana! Kerrothan sitten ajankohdan osuessa kohdalle niitä rakenneultran kuulumisia :) Lomarikasta kesäkuuta sinulle ja perheellesi<3!

    VastaaPoista