Social Media Icons

maanantai 26. toukokuuta 2014

Huomenna, huomenna, huomenna!

4 kommenttia , , , , , Share It:
kesälomalastenkanssa1

Huomenna, huomenna, huomenna, huomenna! Aaah! Puolentoistavuoden tiukka rutistus saa päätöksensä huomenna ja viimein, viimein meillä alkaa kesäloma! En laske, mutta.... 29 tuntia, 29 pitkää tuntia.  'Meillä' tarkoittaa kyllä miestä, mikä tarkoittaa että blogi elää loman ja krapulaolohelpotuksen (linkki) jälkeen aktiivisempana ja elinvoimaisempana. Huomenna iltapäivällä huokaisen helpotuksesta, heitän itseksekseni henkiset yläfemmat ja jos voisin, niin korkkaisin pullon kuohuvaa. Luultavasti kuitenkin istun yksin parvekkeella aamukahvilla ja jään (vain) haaveilemaan päivettyneistä ja treenatuista jaloista.

Me olemme ottaneet pienen varaslähdön kesälomaan jo nyt: pakastin on täynnä jäätelöä, lomasiivous on hyvällä mallilla ja lomatunnelmissa leijuva mies vei lapset pyörälenkille varhain maanantaiaamuna (tapahtuu kerran vuodessa). Kuvan hän nappasi puhelimellaan lenkiltä. Beibi heittää voltteja napani paikkeilla, aurinko paistaa ja uhmaikäiset lapset ovat kiukkuisempia kuin koskaan. Ei mitään niin hyvää ettei jotain pahaakin, heh.

Tuntuu, että maailma ja Suomen suvi on mahdollisuuksia täynnä. Lapset toivoivat kainosti, että kävisimme Linnanmäellä joka päivä, mutta vaihtoehdoksi kävi yhtä lailla uimaranta. En tiedä, kumpaa vaihtoehtoa pidän enemmän kauhuskenaariona, tiikeriraitaista jalkapalloani jota EI verhota äitiysuimapuvulla enää koskaan vai Linnanmäen rumpukarusellia, josta äiti ei pääse pois voimatta pahoin. Ehkä hetken aikaa ollaan vaan. Nautitaan auringonpaisteesta, aikatauluttomuudesta ja siitä, että meillä on toisemme. Joo, niin me tehdään.

Seuraa meitä Bloglovinissa FacebookissaInstagramissa (@lapsellista) tai Blogilistalla (Huom! Blogilistan osoite on muuttunut!).

4 kommenttia:

  1. Ihanaa lomaa! <3
    Meillä miehen (isyys)loma alkaa jussista! :) ihan erilaista kesää tiedossa meillä, kun lasten kanssa on mun sijasta mies!

    VastaaPoista
  2. Nautinnollista lomaa ja koko perheen yhteistä aikaa! <3 Meillä samaa saadaan odottaa kuusi viikkoa.

    VastaaPoista