Social Media Icons

sunnuntai 18. toukokuuta 2014

52 VIIKKOA: 20/52

2 kommenttia , , , , , Share It:
lint521

Viikko oli melkoista hulabaloota. Arkipäivät menivät kovassa kuumessa ja siitä toipuessa, mutta viikonlopusta lauantain pyhitimme kokonaan perheelle ja yhteiselle ajalle, ja täytyy sanoa, että sellaisia päiviä ja retkiä on hävyttömän harvoin. Käymme kyllä koko perheen voimin usein viikko-ostoksilla, mummolassa saunomassa ja tietysti syömme yhdessä ainakin kaksi kertaa päivässä (aamulla ja illalla, heh), mutta varsinaista kiireetöntä perheaikaa on kovin vähän ja kovin harvoin.

Meillä oli lauantaipäivän ohjelmassa rento viikonloppubrunssi, Linnanmäki, pihakirppis ja pikainen Ravintolapäiväkatsaus iltapäivällä. Lasten hersyvä ilo ja nauru Linnanmäellä (suprise, suprise) tarttui, vaikka uhrauksitta ei selvittykään - hyvä jos pääsin omin jaloin pois Rumpukarusellista, jonka rumpukuppia innokkaat huvipuistoilijat kaikin voimin pyörittivät! Helteinen lauantaipäivä ja aamun yksityistilaisuus nyt tietysti takasivat hirmuisen väestörynnistyksen, mutta miehen kesäloman alkaessa (1,5 viikkoa, 1,5 viikkoa!) aiomme ehdottomasti ottaa uudelleen, ajan kanssa ja arkena suunnaksi pienten ihmisten Lintsin, siis maksuttoman Lintsin myös.

lint523

Kovin hitti ikinä laiterumban lisäksi oli kolme euroa kustantanut sammakko-onginta, joka oli niin melkein kolmevuotiaalle niin kova juttu, että riemunkiljahdukset ja voittotanssit hymyilyttivät myyjien lisäksi ohikulkijoita. Pinkki dinosauruspalapeli on kulkenut mukana niin sänkyyn ja ruokapöytään, antoihan sen sammakko (en ole viitsinyt avata maksupolitiikkaa hänelle sen enempää).

Sunnuntain kruunasi allekirjoittaneen oksennustauti, peruja varmaan edellisen illallisen korma-kanasta. Nyt sormet ja varpaat ristissä, että kevät-kesän sairastelut olisivat tässä!

Puolitoista viikkoa pitkän kesäloman alkuun, toden totta. Viime viikot ovat olleet hektisempiä kuin pitkiin aikoihin ja kisaväsymys painaa jo. Jotenkin pitkien, intensiivisten ja tapahtumarikkaiden kuukausien jälkeen en edes osaa tehdä suunnitelmia koko lomalle. Kesäkuulle nyt ainakin olisi luvassa parit syntymäpäivät, yhdet babyshowerit (omani!), juhannus ja vanheneva Ruotsin risteilylahjakortti (kohtalon ivaa, eikö?!) jota pohtiessanikin oksensin kaaressa. Mitä niiden väliin jää, tuntuu vielä käsittämättömän hataralta. Eipä ole lomastressiä kun ei ole suunnitelmiakaan. Helppoa, kai.

Seuraa meitä Bloglovinissa FacebookissaInstagramissa (@lapsellista) tai Blogilistalla (Huom! Blogilistan osoite on muuttunut!). 

2 kommenttia:

  1. Uusi lukija ilmoittautuu. Kiva blogi sulla :)Sellaista arkista ja kaunista, niinkuin elämä onkin.

    VastaaPoista